Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@monikka22 no moji nemali antb a mali sme aj tak izolacku🙈
@7rebeka11 ďakujem ti veľmi pekne.takze beriem zimné veci radšej aj
@35janulka358 pocitovo nie je zima len prší skôr nepremokavé od zajtra sa ma oteplí ešte my sme včera nastúpili a stačia jesenné veci softshelove aby neprefukalo
@adrikabbb operacka tam je ale neviem,ja by som to nedavala tam robit,liecba trva aj 2,3 tyzdne. Radsej by som bola aby urobili vsetky vysetrenia a ak tak potom nakoniec dat vybrat
@adriannasvk ja len tak informačne, že či to automaticky takéto zákroky nerobia. Budem len rada keď nie 🙂
Ahojte, po koľkých dňoch od schválenia pobytu poisťovňou sa vám ozvali ohľadom termínu?
@monikka22 ďakujem ti.my nastupujeme utorok. Možno sa aj stretneme 🙂vezmem radšej aj zimné. Do dažďa mam nachystané už lebo veľakrát nám tam pršalo.
@35janulka358 budúci tZdrn ma byt ešte pekne od piatku sa to na pokaziť teraz je tu fajn na aké oddelenie idete?
Ahojte prosím koľko cca ste platili za 3 týždňový pobyt so 4rocnym dieťaťom?
@miriss18 ahoj, záleží od kategórie izieb, na ich stránke máš 4 cenové kategórie. Plus 10 eur za stravu na deň doprovod. Máš ísť na trojtyzdnovy pobyt? Nezvyčajné. Chodí sa na 10-12 dňový pobyt tuším v priemere.
@adrianna23 ešte neviem na koľko,niekde som len sa mi marí zahliadla že na 3 týždeň sa chodí zajtra ideme ku dr tak sa spýtam..
@miriss18 kedysi sa chodilo na 3 týždne tuším, ale posledne roky je to skrátené na minimum nakoľko je veľa žiadateľov. Jedna mamička s tromi chlapcami co boli s nami na oddelení po dohode s lekármi postihali vsetky dôležité vyšetrenia za 8 dní. Takže dá sa dohodnúť len to treba odkomunikovat.
@monikka22 sme na 4b. Počasie zatiaľ dobre.pokial neprší tak je fajn
@miriss18 za najlacnejsi pobyt je 18e na den
@35janulka358 ja som platila 5eur na deň. Pokial som mala prvé 3 dni nahlásenu stravu, tak to bolo 15eur... Ale potom som si odhlasila stravu a platila som uz len 5 eur za izbu. Teraz v septembri.
@07010 áno ale poplatky 1.50 a 1.50 sa platí za každý deň so stravou 10e plus 5e izba je to 18e. Bez stravy 8e na deň.
@35janulka358 a do 3r sa neplatí pri deťoch tie manipulačné poplatky ci ako to majú nazvane
@miriss18 ahoj - 1,50€/deň je to niečo ako povinný kúpeľný poplatok (platí sa to za dieťa), 3,30€/deň je za teba ako sprievodcu dieťaťa nad 3 roky, 10€/deň strava pre teba ako sprievodcu (ja som po dvoch dňoch odhlásila, keďže porcie boli veľké a z malého porcie sme sa najedli obaja) a najlacnejšia izba 5€/deň. Teda 19,80/deň pri najlacnejšej izbe (po odhlásení stravy 9,80€/deň)
A neviete niekto ako to je keby muž príde na víkend za nami? Mohol by tam aj prespať či nie?
@kishha nie,nemoze,ani navstevy na izbach nie su povolene.je to ako nemocnica
Ahojte zabudla som na to potvrdenie o tom že malý nie je infekčný, v pondelok nastupujeme, príjmu nás aj bez toho alebo bude s tým problém
@kishha myslím že nie. voľakedy sa dalo prepašovať napríklad na tom oddelení kde sme boli my neboli sestričky iba pod nami takže cez deň manžel bol aj na izbe pri nás, ale to bolo ešte pred koronou, neviem ako to je teraz. Ale na noc sme našli ubytovanie hned dolu v tej dedinke je kopec apartmánov na noc tuším10 eur bolo takto mimo sezony.

@adrikabbb pokiaľ ma ATB tak neviem ale keď nie tak sople liečia aj nám jeden ma nádchu a druhy kašeľ dali im lieky a fungujeme ale ak by mala ATB tak vás daju na izolacku