Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@rittas tiež ne prvýkrát ideme 🫢🫢už teraz stresujem ako to zvládnem s tými mojimi dvoma rebelmi 🫢🤦🙂
@15barbara1512 píšem keď dorazíme 🤗 aj keby sme není na tom istom odd.vonku sa stretneme ja behám s deťmi kade tade elektrickou 😃
@15barbara1512 ok tak sa tam stretneme. 🤗 Tiež trochu stresujem, ze co budeme robiť, ale už sa aj celkom teším. Ja idem iba so synom. Mladšia ma 10 mesiacov, tak ona zostane doma. Celý deň bude u svokrovcov, ktorí sa mi ponúkli, ze ju budú mať, a potom si ju vyzdvihne muž. Bude mi smutno 🤧, ale viem, ze o ňu bude 100% postarane, takže obavy nemám. A na druhej strane si starší zase raz uzije moju maximálnu pozornosť, co bude tiež fajn.
Prosim Vas dievcata ako dlho ste cakali od podania ziadosti kym Vam schvalili pobyt ? Ja som dnes podala navrh.Dakujem
@veronsono 3tyzdne a volala mi že maju poslednú izbu tak som vzala
@veronsono ahoj aj ja som podala dnes návrhy a budem tam volať o týždeň už aby som si termín rezervovala na apríl, máj. Neviem teda ci v takom predstihu sa dá rezervovať
Baby je tam teraz niekto aktuálne? Treba v ústave v interiéri nosiť rúška respirátor?
@raduska12 radšej si ich nabal lebo k dr určite bude treba
@raduska12 my sme boli v máji a nenosil skoro nik len Dr a sestričky niektore
@15barbara1512 my sme 1A
@raduska12
baby čo vlastne balite deťom na oblečenie ? 😅 akože jak pozeram, tak pozeram mam maly kufor 🤣
@saskia_98 ja ešte nebalim🫢😀😀😀
@15barbara1512 no ja zatial len tak predbežne lebo mi trebalo nejake veci ešte dokúpiť😁
@saskia_98 ja som už oblečenie skompletizovala a skúsim starými deťmi ideš?
Ja idem vždy jak na mesiac, ale reálne tie veci aj využijeme 🤭 my ideme traja a teda už máme 3 kufre- každý svoj
Ešte topanky, prezuvky, gygiena, lieky, zvlhčovač, nejaké hračky..
Dcéra školskú tašku ešte
A to som zbalila aj korcule deťom na ľad, akurát ma napadlo ci ich vôbec využijeme keď nehlási extra mrazivé počasie tak tie možno nebudem brat..
@raduska12 a ako to je zo škôlkou berú tam aj 4r či len predškolákov
@15barbara1512 ahoj áno berú všetky deti v skolkarskom veku
@adrianna23 hurá môj miluje škôlku 😀
@15barbara1512 moja najmladsia chcela ísť v tatrách tiež do škôlky ale mala len 1,5 roka 🤣 povedali učiteľky že o rok ju už zoberú. Inak u nás už chodí od septembra do škôlky a sme spokojní
@adrianna23 tak môj druhý syn bude mať 5.12...2r.4m😀😀tak možno aj jeho mi zoberú uvidíme ,, lebo z našej škôlky ho nemôžem zobrať domov keď chodím po staršieho syna najradšej by tam ostal tiež😀😀
@raduska12 joj tak môj ma 4 roky, lenže on je jak modelka. Trošku sa zašpini a hneď sa potrebuje prezliecť 😂 Takže fest rozmyšľam čo mu zbaliť a čo nie 😅
@15barbara1512 hej beriem. Nech ma radosť aj keď nebudeme doma 🙂
@15barbara1512 my sme tam boli už raz na Mikuláša a nechodil z ústavu, ale bolo dole v kine predstavenie
Balíky som im dala na okno z 5.na 6teho
Neberiem im nič
Skočím tam do coop jednoty kúpiť niečo a v noci im to dám keď budu spinkať do topánok
Doma ich už bude čakať co očakávajú 🤭
@saskia_98 aj môj je taky, nič špinavé nechce je veľký pedant tak ani špinavý nebýva moc 😅
A v MŠ boli.min.rok aj 2.5 ročne deti sa mi zdá
Aj môj miluje škôlku a majú tam iné hračky ako u nás, ja som učiteľka v MŠ 🤭 a ešte ho mam aj v triede 😃 ale minulý rok sa tam veľmi tešil menili aj triedy resp.raz boli v triede a raz v herni tak bolo vzrúšo pre detičky
Dnes som pozerala online kamery a som zdesene aké hnusne počasie 😵💫 aj keby nenasnežilo dúfam ze bude aspoň slnečno nech môžeme vôbec chodiť takéto mrholenie je úplne celé zle...

@raduska12 tak ak budem tam kde ty tak budeš mojou záchranou 🫢🙂lebo už teraz sa toho obávam toho voľného času kade budem. Chodiť zdetmi vonku keď to tam nepoznám a ja sa stratím všade🙂🤦