Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@adrianna23 ja son momentálne na 2.A. nikdy sme inde neboli ja som max spokojná aj s personálom, herne sú zavreté... na tých lacnejších izbách je umývadlo
Sprcha (2x) a WC (2x) je pre 3 izby dokopy... tak je to fajn... na tom odd.co spomínaš bola asi jedáleň s hernou, tu je to oddelené a tým pádom je aj herňa zamknutá a otvorená len kuchyňa. Izby sú pekné veľké
@raduska12 dakujem za info, áno, na 4A je kuchynka s takým posedením spravená a bolo to fajn. Ty máš C izbu? Škoda tie herne že sú zavreté, výhľad mate určite krásny z druhého poschodia 😊
Dobrý deň maminky, prosím vás chcem ísť so synom na pobyt ale mám aj 1.5 ročnú dcéru, je možný pobyt aj s ňou? Dakujem
Ahojte dnes mi volala pani že nastupujeme 4.1 do B1 na apartman ste tam niektora by ste mi spravili foto. a plus ibza samostanta a kupelne delenie so susednou izbou ze ano dakujem. a mozem zobrat aj boby ked tam bude vela snehu
@pokra ahoj, jedine cez poistovnu, cize malá ako pacient inak nie. Ja som si tak vybavila na mladšiu, záleží od Dr a ochoty jej papiere vypísať. Popri mojich dvoch starších som vzala aj mladšiu na alergoologiu, povedala som ze mala za sebou dva krát laryngitidu co aj bola pravda a papiere vypísala.
Ahojte neviete ci na B2 je kanvica na kavu alebo si mam zobrat svoju. A nahohodou tam je nejaka mamina ake je tam pocasie.mam dilemu ci zobrat boby alebo len lyzicu na sneh
Dakujem. Mi nastupujeme 4.1
Ahojte, boli ste na pobyte s dieťaťom s ABKM? Ako nahrádzali mliečnu zložku stravy? Ďalej by ma zaujímalo či sú herne/herňa otvorené? A ešte ako je to s kočíkmi, môžu ísť na izbu?
Ahojte my ideme vo februári,chcem ss opýtať či je tam aj nejaká kuchynka a ako je to v zamestnani?da sa nejak uplatniť OČR alebo take niečo?
A ešte ma napadlo, sú na oknách aspoň žalúzie/zavesy v izbách? Konkrétne tých izbách, čo majú svoju kúpeľňu.
Dobry den neviete prosim aktualne cakacie doby, a ktore oddelenie sa oplati alebo je lepsie s dvoma detmi.chcela som si zaplatit ten nadstard ale moja dr mi vravela ze sa stazuju co tam.boli ze je to nad hlucnou jedalnou? dakujem za odpoved
Ešte jednu otázku,je tam izba aj samostatná?

Prosím kto je tam, ideálne 2A oddelenie, kde to je prosím Vás? 1A viem kde je, čiže 2A je presne nad tým? Ako je na tomto oddelení? Ci je tam herňa, umývadlo na izbe, personál? Ešte som tam nebola nikdy, pritom tam ideme 4x.
Práve som sa dozvedela ze oddelenie 4A na prízemí idú prerábať na apartmány, takže bude zavreté. Tam sa nam najviac páčilo keďže tam bol voľnejší režim a bolo všetko po ruke, človek hneď vybehol vonku. Na akom oddelení ste boli najviac spokojní? A posledná vec, cez aku poistovnu poistujete hospitalizaciu u deti? Sorry za rozsiahly príspevok 😁