Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@motylik0112 dakujem za odpoved, tak to ozaj majuu toho velaa, a ked sa tam aj preraba tak to mozem čakať aj leto.. no uvidime.
No, baby ja som dnes volala, tak ze sme 750 v poradí, že možno v jeseni, v zime sa tam dostaneme 🙈
@mata391 🤦🤦a to ja ešte nemám ani prihlášku danú vidím to na budúci rok🤣🤣
@15barbara1512 no som v šoku fakt
@beika333 ja som s detmi na tej za 5€ a uplne v pohode. Izby su ciste aj ostatne priestory. Kazde rano umyvaju a stale pustaju aj ten cistic miestnosti.
Obsadenost je velka aj skrz tuberkulózy je tu veeeeela deti, oni su v inom pavilone. Dnes sme ich videliz okna, chudatka v ruskach a pozeraju von z okna na ihrisko 😭
@motylik0112 v ktorej časti sú deti s tuberkulózou?
@paja003 veruze neviem oznacenie
My sme na 1.A tu niesu ani nad nami
Viete mi povedat,ci detom urobia aj ine vysetrenia nesuvisiace s dychacimi cestami? Napr. Alergie na jedla a celiakia. Dakujem
@zuzita1 áno, ale treba to prízvukovať dr hneď pri príjme.
mamicky, ktore mate starsie deti s dychacimi problemami, tak odporucam studium na Strednej odbornej školy hotelovej Horný Smokovec. Uchádzači o štúdium v učebných odboroch budú prijímaní bez prijímacej skúšky, maju tam aj internat.
Mamičky,prosím Vás,ktore oddelenia teraz rekonštruujú? Na oddelení 1.D je priradeny ktorý lekár?
Uz Vam volala niekomu pani na letný pobyt???
Ja som volala asi pred tyzdnom s pani z prijimacej a povedala mi,ze maju tolko ziadosti ako este nemali... ze sa mi tak skoro neozve a to tam mame ziadost uz viac ako mesiac 😅 takze ja ani neocakavam,ze sa tam este tento rok dostaneme..
U nás to isté, ziadost je od 29.3., sme nejaki 900 v poradí, takze nevidím ružovo, že tam tento rok pôjdeme. A to ja chcem ešte izbu s WC🙉 tešila dom sa, že budem zas v auguste /septembri, no bieda
@adriannasvk No super,lenže ako si plánovať leto...dovolenku apod.ked nevies,ci Ti nahodou nezavola...
@mirka23 zalezi od izby aku chces,cim drahsia,tym dlhsie cakanie, ale na leto uz s velkou pravdepodobnostou nebudu volne izby,najskor jesen/zima...vsak kludne jej zavolaj ci je sanca,ze bude volne este leto,aby si sa vedela zariadit. Ja sa vobec toho nedrzim,leto naplanovane a ked zavola da na vyber viac terminov
Ahojte, môj malý 7mes. ma uz 4 krát od konca januára bronchitídu, uz sme tretí raz v nemocnici. Doma mám ešte predškoláka. Mali by sme ísť na pobyt s menším a neviem ci by som mohla vziať aj staršieho, lebo manžel pracuje z domu, nie vždy je to na jeden deň. Nemáte niektorá také skúsenosti? Ďakujem 😊
@simka12594 my tak robíme, koli staršej beriem aj ďalšie dve deti. Naša alergoologička napíše diagnózu,,opakujúce zápaly dolných dýchacích ciest a pobyt schvália.

@veronika7891 my zaciatkom januara, vcera nam volalu a dnes sme uz tu v Srob.ustave 🙂 niekto vypadol tak sme ako nahrada inak by sme sa dostali asi az po lete.
Leto je takmer plne, to mi dnes pani hovorila.
A do marca maju 800 ziadosti, ze tolko ziadosti este ani nemali.
My sme tu na 12 dni. Ja, syncek 5r a dcerka 2r