Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@motylik0112 dakujem za odpoved, tak to ozaj majuu toho velaa, a ked sa tam aj preraba tak to mozem čakať aj leto.. no uvidime.
No, baby ja som dnes volala, tak ze sme 750 v poradí, že možno v jeseni, v zime sa tam dostaneme 🙈
@beika333 ja som s detmi na tej za 5€ a uplne v pohode. Izby su ciste aj ostatne priestory. Kazde rano umyvaju a stale pustaju aj ten cistic miestnosti.
Obsadenost je velka aj skrz tuberkulózy je tu veeeeela deti, oni su v inom pavilone. Dnes sme ich videliz okna, chudatka v ruskach a pozeraju von z okna na ihrisko 😭
Viete mi povedat,ci detom urobia aj ine vysetrenia nesuvisiace s dychacimi cestami? Napr. Alergie na jedla a celiakia. Dakujem
mamicky, ktore mate starsie deti s dychacimi problemami, tak odporucam studium na Strednej odbornej školy hotelovej Horný Smokovec. Uchádzači o štúdium v učebných odboroch budú prijímaní bez prijímacej skúšky, maju tam aj internat.
Mamičky,prosím Vás,ktore oddelenia teraz rekonštruujú? Na oddelení 1.D je priradeny ktorý lekár?
Ja som volala asi pred tyzdnom s pani z prijimacej a povedala mi,ze maju tolko ziadosti ako este nemali... ze sa mi tak skoro neozve a to tam mame ziadost uz viac ako mesiac 😅 takze ja ani neocakavam,ze sa tam este tento rok dostaneme..
U nás to isté, ziadost je od 29.3., sme nejaki 900 v poradí, takze nevidím ružovo, že tam tento rok pôjdeme. A to ja chcem ešte izbu s WC🙉 tešila dom sa, že budem zas v auguste /septembri, no bieda
@adriannasvk No super,lenže ako si plánovať leto...dovolenku apod.ked nevies,ci Ti nahodou nezavola...
@mirka23 zalezi od izby aku chces,cim drahsia,tym dlhsie cakanie, ale na leto uz s velkou pravdepodobnostou nebudu volne izby,najskor jesen/zima...vsak kludne jej zavolaj ci je sanca,ze bude volne este leto,aby si sa vedela zariadit. Ja sa vobec toho nedrzim,leto naplanovane a ked zavola da na vyber viac terminov
Ahojte, môj malý 7mes. ma uz 4 krát od konca januára bronchitídu, uz sme tretí raz v nemocnici. Doma mám ešte predškoláka. Mali by sme ísť na pobyt s menším a neviem ci by som mohla vziať aj staršieho, lebo manžel pracuje z domu, nie vždy je to na jeden deň. Nemáte niektorá také skúsenosti? Ďakujem 😊
@simka12594 my tak robíme, koli staršej beriem aj ďalšie dve deti. Naša alergoologička napíše diagnózu,,opakujúce zápaly dolných dýchacích ciest a pobyt schvália.

@veronika7891 my zaciatkom januara, vcera nam volalu a dnes sme uz tu v Srob.ustave 🙂 niekto vypadol tak sme ako nahrada inak by sme sa dostali asi az po lete.
Leto je takmer plne, to mi dnes pani hovorila.
A do marca maju 800 ziadosti, ze tolko ziadosti este ani nemali.
My sme tu na 12 dni. Ja, syncek 5r a dcerka 2r