icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

monikka22
30. júl 2023

@rodakova chodím 4 roky a vždy tam je do 8

adriannasvk
30. júl 2023

@rodakova vzdy sme mali v pozvanke,ze prichod najneskor do 8. Ale ked im zavolas a dohodnes sa na neskorsom prichode,nebude problem.

lissiak
30. júl 2023

A na kolko dni sa teraz chodi na pobyt? Ak dam teraz ziadost kedy cca mozem cakat ze pojdeme na pobyt?

adriannasvk
30. júl 2023

@lissiak cez leto myslim na 9 dni, od sept cca 10-11 dni...ak das teraz ziadost.tak mozno niekedy v nov.-dec...

mona306
30. júl 2023

Ahojte prosím vás keby som potrebovala skrátiť o 1 deň pobyt dá sa dohodnúť s doktormi alebo teda s niekým kto to má na starosti ? A chodí sa teraz na 7 dní alebo na 8 ? Ďakujem sa informácie

adriannasvk
30. júl 2023

@mona306 da sa, najlepsie je si zavolat do prijimacej aby o tom vedeli skor.

mona306
30. júl 2023

@adriannasvk ďakujem pekne .Zajtra skúsim zavolať

nikyy
30. júl 2023

@mona306 dá sa. My sme mali byt 9 dni a na 8 nás pustili to sa dohodnete s Dr,ktorá vás bude mat na starosti,len to musíte do predu povedať.

jaja26
31. júl 2023

@adrianna23 v ktorom hoteli v Starom Smokovci ste boli na welnese?

adrianna23
31. júl 2023

@jaja26 hotel Bellevue

jaja26
Autor odpoveď zmazal
lissiak
2. aug 2023

@monikka22 a ked chceme vysetrenie na reflux radsej zo slin, alebo sono, mozem odmietnut tu PH metriu a poprosit ich skor o inu metodu? Budu ochotni? Neviem, ako by to dcera zvladla tu 24 hod hadicku...☹ da sa s nimi dohodnut, ak je aj ina moznost vysetrenia? dakujem 🙂

lissiak
2. aug 2023

@adriannasvk dakujem 🙂 a da sa to tam zvladnut aj v zime? da sa byt vonku s deckami? asi to bude odrzku obliekat ich do vsetkeho zimneho stale...

15barbara1512
2. aug 2023

@lissiak ja som.bolav zime a nikdy viac obliekat minimalne 4krat denne vonku plus seba to bolo moje utrpenie bola som2.5r a 4.5r

adriannasvk
2. aug 2023

@lissiak v zime som tam nebola

monikka22
2. aug 2023

@lissiak dá sa odmietnuť hneď na začiatku vypisuješ papiere že suhlasis s tými vyšetreniami nikto jej to nebude robiť na silu sú veľmi milý v zime sme ešte neboli ja sa snažím vždy chytiť jeseň

lissiak
2. aug 2023

@monikka22 akoze ja by som nerada nieco odmietala, ak nam to pomoze, plne im verim, len ak je moznost nieco spravit menej invazivne, budem rada ak by uprednostnili tu menej invazivnu metodu...tak som chcela vediet, ze ci sa da vybrat, ako ju budu testovat 🙂 , lebo mam podozrenie na reflux 😕 uvidime, dufam, ze sa bude dat s tymi lekarmi dohodnut, ked tu pisete, ze vsetci su velmi mili, znie mi to ako utopia, lebo ja co poznam lekarov, tak mili teda rozhodnie nie su 😀 tak sa mi to ani verit nechce 🙂

robin17
3. aug 2023

Akú 24 hod hadičku? Nám na reflux robili slinový pep test a na orl kamerou do nosa, ale to trvalo tak minútu, dalo sa to pekne zvládnuť tým, že to bolo fakt rýchle. Obe vyšetrenia potvrdili reflux.

lissiak
3. aug 2023

@robin17 baby tu pisali, ze sa robi PH metria s hadickou cez nos do zaludka a 24 hod to ma dietatko zavedene...tak toto by som nerada absolvovala...ale toto co ty pises by sme zvladli 🙂 cez ten nos to nebolelo?

robin17
3. aug 2023

@lissiak neviem, či nebolelo, isto im to bolo nepríjemné, ale po vytiahnutí kamery sa mi obe deti celkom rýchlo ukludnili, tak som to zhodnotila, že to bolo v pohode. Keby majú bolesti tak by rucaliiii. Žiadne vyšetrenie sme neodmietol, takže tu pH metru robia možno v nejakých špeciálnych prípadoch?🤷‍♀️ neviem

monikka22
15. aug 2023

Baby neviete aké čísla žiadosti sa riešia teraz na termin

saskia_98
17. aug 2023

Baby 7.9. Mame nástup. Kto ide s nami ? 😁😁

lissiak
18. aug 2023

@saskia_98 a kedy ste prosim vas davali ziadost? dakujem 🙂

monikka22
18. aug 2023

@saskia_98 tiež som zvedavá kedy ste cca dávali žiadosť a na aké oddelenie idete??

saskia_98
18. aug 2023

@lissiak
@monikka22
Baby žiadosť som davala v januari osobne, kedze sme boli akurat na vysetreni. A co sa tyka oddelenia, netusim. Vcera mi len volali ci nevieme prist uz 24.8. ale tak ukecala som to na 7.9. Skor sa mi fakt nedalo.

monikka22
18. aug 2023

@saskia_98 v januári???tak to je divné šak už boli baby z maja čo dávali žiadosti

adriannasvk
18. aug 2023

Ja som davala ziadost v marci a volali mi az niekedy v maji/juni na nastup v auguste. Ale vtedy sa nam neda,nastupujeme v sept.

saskia_98
18. aug 2023

@monikka22 ja mam nadstandard 🤷🏼‍♀️

registracka
21. aug 2023

ahojte, prosim vas, ako to je s PN, prip. OCR? Radsej by som OCR, no nasla som si tu v diskusii, ze OCR nedavaju, len PN pri vstupnej prehliadke. Je mozne OCR na pobyt dostat od nasho pediatra v mieste bydliska?

patko33
21. aug 2023

@registracka mne naša doktorka pred nástupom dala ocr