Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@rodakova vzdy sme mali v pozvanke,ze prichod najneskor do 8. Ale ked im zavolas a dohodnes sa na neskorsom prichode,nebude problem.
A na kolko dni sa teraz chodi na pobyt? Ak dam teraz ziadost kedy cca mozem cakat ze pojdeme na pobyt?
@lissiak cez leto myslim na 9 dni, od sept cca 10-11 dni...ak das teraz ziadost.tak mozno niekedy v nov.-dec...
Ahojte prosím vás keby som potrebovala skrátiť o 1 deň pobyt dá sa dohodnúť s doktormi alebo teda s niekým kto to má na starosti ? A chodí sa teraz na 7 dní alebo na 8 ? Ďakujem sa informácie
@mona306 da sa, najlepsie je si zavolat do prijimacej aby o tom vedeli skor.
@adriannasvk ďakujem pekne .Zajtra skúsim zavolať
@adrianna23 v ktorom hoteli v Starom Smokovci ste boli na welnese?
@jaja26 hotel Bellevue
@adriannasvk dakujem 🙂 a da sa to tam zvladnut aj v zime? da sa byt vonku s deckami? asi to bude odrzku obliekat ich do vsetkeho zimneho stale...
@lissiak ja som.bolav zime a nikdy viac obliekat minimalne 4krat denne vonku plus seba to bolo moje utrpenie bola som2.5r a 4.5r
@lissiak v zime som tam nebola
@monikka22 akoze ja by som nerada nieco odmietala, ak nam to pomoze, plne im verim, len ak je moznost nieco spravit menej invazivne, budem rada ak by uprednostnili tu menej invazivnu metodu...tak som chcela vediet, ze ci sa da vybrat, ako ju budu testovat 🙂 , lebo mam podozrenie na reflux 😕 uvidime, dufam, ze sa bude dat s tymi lekarmi dohodnut, ked tu pisete, ze vsetci su velmi mili, znie mi to ako utopia, lebo ja co poznam lekarov, tak mili teda rozhodnie nie su 😀 tak sa mi to ani verit nechce 🙂
Akú 24 hod hadičku? Nám na reflux robili slinový pep test a na orl kamerou do nosa, ale to trvalo tak minútu, dalo sa to pekne zvládnuť tým, že to bolo fakt rýchle. Obe vyšetrenia potvrdili reflux.
@lissiak neviem, či nebolelo, isto im to bolo nepríjemné, ale po vytiahnutí kamery sa mi obe deti celkom rýchlo ukludnili, tak som to zhodnotila, že to bolo v pohode. Keby majú bolesti tak by rucaliiii. Žiadne vyšetrenie sme neodmietol, takže tu pH metru robia možno v nejakých špeciálnych prípadoch?🤷♀️ neviem
Baby neviete aké čísla žiadosti sa riešia teraz na termin
Baby 7.9. Mame nástup. Kto ide s nami ? 😁😁
Ja som davala ziadost v marci a volali mi az niekedy v maji/juni na nastup v auguste. Ale vtedy sa nam neda,nastupujeme v sept.
ahojte, prosim vas, ako to je s PN, prip. OCR? Radsej by som OCR, no nasla som si tu v diskusii, ze OCR nedavaju, len PN pri vstupnej prehliadke. Je mozne OCR na pobyt dostat od nasho pediatra v mieste bydliska?
@registracka mne naša doktorka pred nástupom dala ocr

@rodakova chodím 4 roky a vždy tam je do 8