Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@taniat87 aj my sme teraz ,ale neprišli sme chori ,potom jej to prešlo ale tu zas ochorela resp dostala teplotu v utorok večer,v stredu už nič a tak je to dodnes a sme stále izolované,ide ma drbnut. Ale inak vsetky odd su v izolaci a je zakaz navstv koli chripkw...cise tak no.Ale teda rehabky ,vyšetrenia mame a vonku okolo ústavu môžeme sa zdržiavať. Celý víkend co sa nič nedeje musíme tu byt ,des. Ale tak aspoň vys robia ,to keby nie už sme dávno preč.
A takisto aj bazen je zavretý aj všetky herne ,jedine jedáleň funguje
Baby odhlasovali ste sa zo stravy? Ja som si dva roky nechavala stravu aj moju, ale jednu porciu celú sme vždy nechali - pre nás veľa jedla. Viem ze minulý rok robili pani kuchárky problém mamičkám keď nemali vlastnú stravu- aby nejedli deťom 🤦♀️ čomu nerozumiem ale bolo tak. Tak či aj teraz sú také protivne alebo nie. Nemám problém si stravu ponechať ale príde mi to strašne zbytočne a ešte k tomu raňajky sú pre mňa nula bodov - pečivo nejem a večera tepla mi tiež neberie
@raduska12 taktiež odhlasujem hneď stravu, už v prijimacej kancelárií odhlasujem. Ja chodím ale s tromi deťmi a nikto nám nič nepovedal o dojedani nikdy a to tam ideme 6ty krát tuším.
@adrianna23 kedy idete? My ideme 7x 🙈
@raduska12 🍀
Ideme 27.2. a vy??
@adrianna23 6x? My sme boli teraz prvý x ,včera nás prepustili,ale nič nespomínal dr ze ešte máme prísť. Ako často sa chodí?
@lucka1022 čo viem, vážnejšie diagnózy majú nárok 2x do roka pobyt. Niekedy to zvyknú napísať v správe že ,,je vhodné opakovať pobyt alebo niečo v tom zmysle. Neviem ako to je teraz s poisťovňami, podchvíľou sú zmeny.
@adrianna23 mne bolo povedané,že záleží od poisťovne,my sme VŠZP a mame nárok 2x do roka. Tuším dôvera a union majú raz. Niesom si celkom istá.
@adrianna23 my 24.2 🤩 na aké odd idete?
@lucka1022 ano napíšu ze treba kontrolu, pozri si správu co tam napísali.
My sme mali dôveru, ta schvalovala len 1x do roka a my sme boli napr.v Januári a museli sme opäť čakať na január najskôr, preto sme zmenili poisťovňu nie vždy sa nám dalo ísť presne o rok alebo rok aj niečo.
@raduska12 super tak sa tam vidíme 😉🍀
Ideme na 1A oddelenie s tromi detičkami 😁
@adrianna23 my ideme na 2A, dúfam ze vydržíme byť zdraví kým píšeme a kým odídeme
@adrianna23 inak moji majú 13 a 8 🤗
Ahojte. Je pravda, ze uz nenechavaju tam pacientov 3 tyzdne iba tyzden alebo max 2? Chcem si podat papiere a ist s oboma synmi
@kattky my ideme v pondelok a dali nám na 12 dni
@luciapucek moj ma uz 3 roky kasel a vsade vsetko negativne ... vzala by som hned aj mensieho zo sebou
@kattky čo som bola minulý rok tak všetci tam boli od 8-12 dni

@lucka1022 ďakujem ❤️