icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

sonah
19. jún 2025
@andykras

Do kolko dni vam volali? My uz tam mame poslanu ziadost od 20.5.

@andykras mne volali cca do 2tyzdnov,mali by sme ist v septembri,.....zavolajte si tam ,ak ste to posielali doporucene pozrite ci podla čisla ci to prevzali.......

edit2612
19. jún 2025
@veverkaveri

Ešte by som mala otázku,cez víkend,keďže sa tu nedeje dokopy nič,môžem odísť aj na celý deň?do akej vzdialenosti sa môžem vzdialiť od ústavu?

@veverkaveri podla mna toto nikto nekontroluje my sme boli sice dva roky dozadu ale cez vikend sme behali po turach.

andykras
20. jún 2025
@sonah

@andykras mne volali cca do 2tyzdnov,mali by sme ist v septembri,.....zavolajte si tam ,ak ste to posielali doporucene pozrite ci podla čisla ci to prevzali.......

@sonah je to vybavene za 500 august lecne izby az september volali po 2,5 tyzdni. Posielala to plucna

sonah
20. jún 2025
@andykras

@sonah je to vybavene za 500 august lecne izby az september volali po 2,5 tyzdni. Posielala to plucna

@andykras za 500€? Ty brďo,....my mame ist v septembri,ja mam teda odd.2A klasicka izba,a spolocne wc a kupelka,tak sme boli aj pre 6rokmi a v pohode.....

evina2
20. jún 2025

Dobrý deň. Prosím vás. Moje deti majú nastúpiť v auguste na pobyt do šrobárovho ústavu. A idú samé. Chlapec 15 a dievča 9 rokov. Mám hrozný strach. Neviem ako to zvládnu. Oni sa síce tešia ale ja sa bojím. Malá má dlhé vlasy a bojím sa či ju budú česať lebo ona si sama nevie spraviť vlasy. Máte niekto skúsenosti s tým že vám tam boli deti samé? Ďakujem za odpovede.

raduska12
23. jún 2025
@sonah

@andykras za 500€? Ty brďo,....my mame ist v septembri,ja mam teda odd.2A klasicka izba,a spolocne wc a kupelka,tak sme boli aj pre 6rokmi a v pohode.....

@sonah no išli riadne hore Soni

kattky
14. júl 2025

My mame nastup 30.9. mohly sme ist este teraz v lete ale chcela som ist naraz s kamoskou a jej detmi. Izbu mame nadstandard. Kto bude v trn termin tam?

luciazen
23. júl 2025
@andykras

@andykras môžem sa spýtať dovolali ste sa v pohode?ja skúšam už dva dni a spojovatelka ma raz prepojí a potom nedvíha nikto.tiez som poslala žiadosť 3 týždne dozadu a nikto nevolal

alantroj
24. júl 2025
@evina2

Dobrý deň. Prosím vás. Moje deti majú nastúpiť v auguste na pobyt do šrobárovho ústavu. A idú samé. Chlapec 15 a dievča 9 rokov. Mám hrozný strach. Neviem ako to zvládnu. Oni sa síce tešia ale ja sa bojím. Malá má dlhé vlasy a bojím sa či ju budú česať lebo ona si sama nevie spraviť vlasy. Máte niekto skúsenosti s tým že vám tam boli deti samé? Ďakujem za odpovede.

@evina2 je tu kopa deti ktore su bez rodicov. v jedalni odhadom aj zo 20. vzdy maju so sebou dozor - zamestnanca. vyzeraju spokojne. pytala som sa tej pani a ze aj male deti chodia bez rodicov (skolkari)

evina2
24. júl 2025
@alantroj

@evina2 je tu kopa deti ktore su bez rodicov. v jedalni odhadom aj zo 20. vzdy maju so sebou dozor - zamestnanca. vyzeraju spokojne. pytala som sa tej pani a ze aj male deti chodia bez rodicov (skolkari)

@alantroj ďakujem krásne za odpoveď. Vážim si to. A prosím Vás boli tam aj neprispôsobivé deti? Aby som vedela na čo sa pripraviť. Ďakujem Vám krásne.

alantroj
24. júl 2025
@evina2

@alantroj ďakujem krásne za odpoveď. Vážim si to. A prosím Vás boli tam aj neprispôsobivé deti? Aby som vedela na čo sa pripraviť. Ďakujem Vám krásne.

@evina2 moc nerozumiem ake to su. vsetky deti sa spravali slusne, sedeli a jedli 🙂

evina2
25. júl 2025
@alantroj

@evina2 moc nerozumiem ake to su. vsetky deti sa spravali slusne, sedeli a jedli 🙂

@alantroj myslela som rómske deti. Chcela som to. slušne napísať. Ďakujem vám krásne.

alantroj
25. júl 2025
@evina2

@alantroj myslela som rómske deti. Chcela som to. slušne napísať. Ďakujem vám krásne.

@evina2 ano zopar, su tu bez rodicov a su v skupinke tych deti s dohladom

evina2
25. júl 2025
@alantroj

@evina2 ano zopar, su tu bez rodicov a su v skupinke tych deti s dohladom

@alantroj
@alantroj no hádam to moje deti tam zvládnu a bude všetko v poriadku. Hlavne s vlasmi mojej dcérky. Že jej ich budú česať. Ďakujem vám.

andykras
27. júl 2025
@luciazen

@andykras môžem sa spýtať dovolali ste sa v pohode?ja skúšam už dva dni a spojovatelka ma raz prepojí a potom nedvíha nikto.tiez som poslala žiadosť 3 týždne dozadu a nikto nevolal

@luciazen nevolala som ozvali sa oni mne

luciazen
27. júl 2025
@andykras

@luciazen nevolala som ozvali sa oni mne

@andykras vďaka,tak čakám ďalej 🙂

sonah
31. júl 2025

Baby,boli ste tam niektora ako na Očr? Nakolko moja kolegyna tam bola cca 3roky dozadu a detská obvodna jej vypisala očrku a tam si uz nedala vypisat nič a bola na očr.....bol tak niekto aj teraz? Nemali s tym problem??

nikyy
31. júl 2025
@sonah

Baby,boli ste tam niektora ako na Očr? Nakolko moja kolegyna tam bola cca 3roky dozadu a detská obvodna jej vypisala očrku a tam si uz nedala vypisat nič a bola na očr.....bol tak niekto aj teraz? Nemali s tym problem??

@sonah ja keď som bola mi oni vypísali pn

sonah
31. júl 2025
@nikyy

@sonah ja keď som bola mi oni vypísali pn

@nikyy ano o tom viem,ale či tu bol niekto tak, že este detská obvodná vypisala očr.....

alantroj
31. júl 2025
@sonah

@sonah aj teraz tu tak boli mamicky.

katarinahat
31. júl 2025

Je tu niekto kto ide na liečenie s deťmi od 14.10.2025? Ideme prvy krát,chlapci majú 10r a 7r 🙂

luciazen
1. aug 2025
@katarinahat

Je tu niekto kto ide na liečenie s deťmi od 14.10.2025? Ideme prvy krát,chlapci majú 10r a 7r 🙂

@katarinahat Môžem sa spýtať kedy ste posielali žiadosť a kedy vám volali?

katarinahat
2. aug 2025
@luciazen

@katarinahat Môžem sa spýtať kedy ste posielali žiadosť a kedy vám volali?

@luciazen posielala som žiadosť minulý tyzden v pondelok a volali mi predvčerom.

mata391
2. aug 2025

Žienky, čiže môžem tam čerpať aj OČR, nielen PN? Ďakujem 🙏

sonah
2. aug 2025
@mata391

Žienky, čiže môžem tam čerpať aj OČR, nielen PN? Ďakujem 🙏

@mata391 asi tú očr musime ziadat este u detskej obvodnej,tam v Šrobare davaju len Pnku,.....

mata391
2. aug 2025
@sonah

@mata391 asi tú očr musime ziadat este u detskej obvodnej,tam v Šrobare davaju len Pnku,.....

@sonah ďakujem a co je prosím lepšie platené OČR ci PN? 😀🤔

sonah
2. aug 2025
@mata391

@sonah ďakujem a co je prosím lepšie platené OČR ci PN? 😀🤔

@mata391 očr ,nakolko pn mate prve tri dni len 25% z hr.mzdy, a ocr je od 1dňa 55%

luciazen
3. aug 2025
@katarinahat

@luciazen posielala som žiadosť minulý tyzden v pondelok a volali mi predvčerom.

@katarinahat tak potom nechápem že čo sa mohlo stať 🤔

katarinahat
4. aug 2025
@luciazen

@katarinahat tak potom nechápem že čo sa mohlo stať 🤔

@luciazen
@luciazen kedy ste posielali vy žiadosť? A o aku izbu ziadate?
Ja som si dávala B typ...

luciazen
4. aug 2025
@katarinahat

@luciazen
@luciazen kedy ste posielali vy žiadosť? A o aku izbu ziadate?
Ja som si dávala B typ...

@katarinahat ja niekedy koncom júna som poslala,ale mne detská vypísala iba tu na poisťovňu,tak možno či v Tom nebude nejaký problém ešte,nevypisala mi tu ich žiadosť čo je na stránke,ale pozerala som že sú podobné tak neviem.typ izby tam nebol v tej od poisťovne.ci myslite že bude treba na novo posielať tu ich žiadosť? rozmýšľam že počkám ešte týždeň a skúsim zavolať