Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ešte by som mala otázku,cez víkend,keďže sa tu nedeje dokopy nič,môžem odísť aj na celý deň?do akej vzdialenosti sa môžem vzdialiť od ústavu?
@veverkaveri podla mna toto nikto nekontroluje my sme boli sice dva roky dozadu ale cez vikend sme behali po turach.
Dobrý deň. Prosím vás. Moje deti majú nastúpiť v auguste na pobyt do šrobárovho ústavu. A idú samé. Chlapec 15 a dievča 9 rokov. Mám hrozný strach. Neviem ako to zvládnu. Oni sa síce tešia ale ja sa bojím. Malá má dlhé vlasy a bojím sa či ju budú česať lebo ona si sama nevie spraviť vlasy. Máte niekto skúsenosti s tým že vám tam boli deti samé? Ďakujem za odpovede.
My mame nastup 30.9. mohly sme ist este teraz v lete ale chcela som ist naraz s kamoskou a jej detmi. Izbu mame nadstandard. Kto bude v trn termin tam?
Dobrý deň. Prosím vás. Moje deti majú nastúpiť v auguste na pobyt do šrobárovho ústavu. A idú samé. Chlapec 15 a dievča 9 rokov. Mám hrozný strach. Neviem ako to zvládnu. Oni sa síce tešia ale ja sa bojím. Malá má dlhé vlasy a bojím sa či ju budú česať lebo ona si sama nevie spraviť vlasy. Máte niekto skúsenosti s tým že vám tam boli deti samé? Ďakujem za odpovede.
@evina2 je tu kopa deti ktore su bez rodicov. v jedalni odhadom aj zo 20. vzdy maju so sebou dozor - zamestnanca. vyzeraju spokojne. pytala som sa tej pani a ze aj male deti chodia bez rodicov (skolkari)
@evina2 je tu kopa deti ktore su bez rodicov. v jedalni odhadom aj zo 20. vzdy maju so sebou dozor - zamestnanca. vyzeraju spokojne. pytala som sa tej pani a ze aj male deti chodia bez rodicov (skolkari)
@alantroj ďakujem krásne za odpoveď. Vážim si to. A prosím Vás boli tam aj neprispôsobivé deti? Aby som vedela na čo sa pripraviť. Ďakujem Vám krásne.
Baby,boli ste tam niektora ako na Očr? Nakolko moja kolegyna tam bola cca 3roky dozadu a detská obvodna jej vypisala očrku a tam si uz nedala vypisat nič a bola na očr.....bol tak niekto aj teraz? Nemali s tym problem??
Je tu niekto kto ide na liečenie s deťmi od 14.10.2025? Ideme prvy krát,chlapci majú 10r a 7r 🙂
Je tu niekto kto ide na liečenie s deťmi od 14.10.2025? Ideme prvy krát,chlapci majú 10r a 7r 🙂
@katarinahat Môžem sa spýtať kedy ste posielali žiadosť a kedy vám volali?
@katarinahat Môžem sa spýtať kedy ste posielali žiadosť a kedy vám volali?
@luciazen posielala som žiadosť minulý tyzden v pondelok a volali mi predvčerom.
Žienky, čiže môžem tam čerpať aj OČR, nielen PN? Ďakujem 🙏
@luciazen posielala som žiadosť minulý tyzden v pondelok a volali mi predvčerom.
@katarinahat tak potom nechápem že čo sa mohlo stať 🤔
@katarinahat tak potom nechápem že čo sa mohlo stať 🤔
@katarinahat ja niekedy koncom júna som poslala,ale mne detská vypísala iba tu na poisťovňu,tak možno či v Tom nebude nejaký problém ešte,nevypisala mi tu ich žiadosť čo je na stránke,ale pozerala som že sú podobné tak neviem.typ izby tam nebol v tej od poisťovne.ci myslite že bude treba na novo posielať tu ich žiadosť? rozmýšľam že počkám ešte týždeň a skúsim zavolať

Do kolko dni vam volali? My uz tam mame poslanu ziadost od 20.5.
@andykras mne volali cca do 2tyzdnov,mali by sme ist v septembri,.....zavolajte si tam ,ak ste to posielali doporucene pozrite ci podla čisla ci to prevzali.......