icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

ednett
8. máj 2016

Ake mate oddelenie? My sme na 1a ;) sme tu 5 den

in131
8. máj 2016

Hneď ako príde manžel z mesta - poslala som ho kúpiť čiapky na plávanie sa pozrem do papierov. Uz ich mam v aute. Len si pamätám ze izba b1- tak neviem ci to je aj oddelenie. Ideme prvýkrát.
@ednett spokojný ste s pobytom ?

in131
8. máj 2016

@ednett ideme na 2A oddelenie

ednett
9. máj 2016

To ste inde 🙂 spokojny ako tak...malicky mi nepapka akurat skoro nic v jedalni no celkovo zvladavame uz chceme ist domov 🙂

majuska451
10. máj 2016

@m2 mozem aj ja cislo na tu ubytovnu dakujem

sandra86
11. máj 2016

Ahojte dievcence. Zvazujem podat navrh pre 5r syna a 2,5r dceru. Ako to vyzera na izbach? Je lepsie mat na izbe tv, wc, sprchu alebo sa to da s dvoma detmi zvladnut a vydrzat aj v spolocnych sprchach, tv?

tatulienka
11. máj 2016

Ahojte..viete mi pls niekto povedat ako to tam prebieha? Nasa imunologicka mi povedala, ze mame si vybrat medzi Lucivnou a Hornym Smokovcom, ale tam je strasna plnka..ako sprievodca je rodic na OCRke? ci si musi brat dovolenku?ako to tam vsetko prebieha?co treba pred tym vybavit? dakujem

in131
11. máj 2016

@tatulienka za mna ti tu možem pobyt doporučiť. Som maximálne spokojná hlavne co sa týka vyšetrení a odbornosti. Presne takto som si predstavovala ze pridu deťom co im je. Ja som na OČR. V pohode ti ju výpisu. Co sa týka jedla a ubytovania - skromne. Ale tak neprišli sme na 5hviezdickovi hotel. Mne pred pobytom obvodná vypísala návrh a do 3 týždňov nam volali jedy chceme ísť.

tatulienka
12. máj 2016

@in131 parada..dakujem

tatulienka
12. máj 2016

@in131 a prosim ta,ako je to s poistovnou?ako dlho trva vyjadrenie?

in131
12. máj 2016

@tatulienka to posielaš priamo do tohto ústavu. Oni Vám aj budú volat.

lokilonda
16. máj 2016

Ahojte ! My nastupujeme zajtra do 2B - Max 5r. a Zoja 2r. s maminkou 🙂 Sme plní očakávaní, tak uvidíme 😉

janula2511
16. máj 2016

@lokilonda ahoj kolko si platila za ubytko dakujem

slavusal
16. máj 2016

Ahojte dievčatá. My máme nástup 9.6. do 22.6. ideme prvýkrát. Môj Kubko má 3,5 r. a neviem, či bude počas dňa aj v škôlke alebo nie. Ja idem ako sprievod, tak neviem sa dočítať, či s ním budem celý deň sama na izbe, alebo bude mať aj nejaké aktivity popri diagnostike. Sme ubytovaní len na štandardke nemocničnej izbe. Prosím poraďte, ako to tam chodí. 🙂

molin
16. máj 2016

@slavusal Ahoj. Na izbe budete len vy dvaja. Doobeda bývajú vyšetrenia a rehabilitačná sestrička s dieťatkom cvičí cca 20 min. denne a poobede máte voľno. Môžete si naplánovať výlet.

slavusal
16. máj 2016

@molin Ďakujem za odpoveď. myslela som, že bude aj v nejakej triede s takými deťmi. No ale myslím, že nám deň aj tak rýchlo ubehne.

lokilonda
17. máj 2016

@janula2511 - ja denne 16 eur + 8 strava + 1,50 mestská daň ... :(

molin
17. máj 2016

@slavusal ale ak chceš tak môže chodiť aj do škôlky. Je tam stanovený čas od koľkej do koľkej sú deti s doprovodom v škôlke. Ja som môjho nedávala.

rainbow16
17. máj 2016

@slavusal ahoj, urctie sa nebudete nudit, na kazdom oddeleni je spolocenska miestnost, moj na izbe neposedel, neustale chcel chodit do spolocenskej miestnosti za kamosmi 😉 deti sa pohraju, ty pokecas s mamickami 🙂 je tam aj telka, ale len zakladne programy, ziadny JimJam; aj DVD prehravac, ale bez DVD-cok, mamky ktore tam neboli prvykrat si brali rozpravky z domu, aj nam priniesol manzel, ked prisiel na navstevu 🙂. a hned pri budove detske ihrisko...pekny pobyt prajem 🙂 !!!

lokilonda
17. máj 2016

@lokilonda opravujem sa sme v 2A ... nie B

slavusal
17. máj 2016

Ďakujem dievčatá. je to pre mňa nová vec. starší syn síce bol začiatkom roka v lucivnej, ale bol sám. tak to bolo zase iné a ja si neviem predstaviť, čo to všetko bude obnasat.ja idem len na týždeň a potom ma vystrieda svokra. kvôli práci. Vďaka za ňu.
:--)

margareeetka
17. máj 2016

Ahojte mamicky potrebujem poradit neviete ako sa vola primar v srobarovom ustave co chodi na vizity?Potrebovala by som ho kontaktovat a nemam cislo na neho a ani meno neviem nemate nahodou niektora dakujem

nika80
17. máj 2016

@margareeetka na recepcii by Ti mohli povedať, ja som tam bola s malou vo februári a vtedy tam končil ako primár František Strmiska a nahradil ho taký mladý doktor v okuliaroch. Ale meno neviem.

margareeetka
18. máj 2016

@nika80 a nevies cislo na recepciu bo je cislo na stranke ale neviem komu sa tam dovolam

nika80
18. máj 2016

@margareeetka skúsim Ti pozrieť na papieroch, co sme dostali z Tatier, ale až večer, keď budem doma

margareeetka
18. máj 2016

@nika80 dakujem uz netreba som sa uz tam dovolala tak ideme ku imunologicke a dufam ze uz po pol roku uz daju malemu normalnu liecbu ze bude zdravy konecne

janula2511
20. máj 2016

Ahojte kedy je lepšie ist do kupelov na jar alebo v zime?

janula2511
23. máj 2016

Ahojte mamičky ktoré ste boli s dieťaťom v tomto ústave ako ste boli spokojný?oplatí sa tam ísť?myslím ako vyšetrenia.dakujem.

aamanda
24. máj 2016

Ahojte, da sa ist aj ambulantne? Tak ze budeme byvat niekde sukromne? A da sa ist iba na diagnosticky pobyt? Ze porobia vysetrenia trebarz na tyzden ? Dakujem za info

janula2511
30. máj 2016

Nikdo nič?