Ssprestige.eu
Ahojte dievcata, mozem sa opytat objednavala si niektora saty z tejto stranky? Tato stranka nie je zabezpecena, maju tam krasne saty, komunikacia s nimi je tiez taka kostrbata, odpovedaju na 3 den. Saty stoja vyse 160€ tak sa nechcem oklamat, dakujem
@gejbrel super hodnotenia 😀 že pekné balenie ale veci zlé
@daniela106 myslím, že sa dá veľmi rýchlo zhodnotiť po pár sekundách pozerania na ten web, že to nebude žiadna kvalitka
@ivkazba tiez som si myslela, ale tak som chcela pocut aspon jednu ozajstnu dobru recenziu, velmi som sa zamilovala do siat ❤️
@daniela106 skús pozrieť Luxie.eu 😊 Ja som si teraz odtiaľ objednávala šaty na svadbu ako hosť a top ❤
@lucyk1992 presne odtial som si nakoniec objednala 🙂
@daniela106 a vsetko ok? Od luxie.eu? Taka divna stranka tak sa bojim 😂
@vve vsetko fajn, objednavala som uz asi 3 krat, aj saty vracala a bolo vsetko ok.
@daniela106 smiem sa spýtať?
@kristina86 ano?
@daniela106 Danielka, chcem sa Vás spýtať. Fakt Vám bez problémov vrátili peniaze z Luxuri.eu? Objednala som si šaty a nesadli mi. Len som našla dosť zlé recenzie. Tak som trošku v strachu, či je to seriózny eshop a vratia mi peniaze. Ďakujem
@kristina86 obchod sa volal luxie.eu
@kristina86 a vratili, objednavala som 2 krat, dokonca 3 saty naraz a nechala som si 1, cize neslo o malu sumu. A veatili bez problemov, drzim prsty nech vam to dobre dopadne 🙂
@daniela106 ďakujem za odpoveď
@kristina86 ahoj, ja som zrovna tá z tých "zlých" recenzií. Neviem od koho nálady, alebo sumy záleží či vrátia, alebo nevrátia, ale ja som si objednávala viacero svadobných šiat - bola korona, tak som im písala, či si ich možem týmto spôsobom "vyskúšať" a tie ktoré si nevyberiem, vrátiť. Samozrejme vraj s tým nie je problém, až kým som šaty reálne neposlala spať, bohužial neprebrali, najprv na správy reagovali že boli na dovolenke a nevedia čo sa stalo, lebo všetky balíky prebrali.. a nakoniec prestali odpovedať, tak mám pekne doma už rok viacero svadobných šiat, bez odozvy.
@veronykacs ale ja som objednavala saty z luxie.eu odtial mi vratili peniaze, nie zo satyprestige.
Nevratia Vam peniaze, vrátenú objednavku mi po 3. tyzdnoch poslali naspäť. Objednávka nebola prevziata. Na emaily nikto neodpovedá, na FB tiež nie, na zákaznickej linke nikto nebere.Veľkost nezodpovedá ani zďaleka parametrom (L/XL zodpovedá S). Divím sa, že ich ešte nikto nenahlásil.
@barbara72626 ahoj, ja som nahlasila eshop SSprestige. Komunikovala som aj s obchodnou inšpekciou, ale bolo by fajn ak by sa našli aj iní ľudia, ktorým nevrátili peniaze a taktiež by na nich podali podnet. Potom by sa to mohlo vyriešiť skôr. Ako toto čítam nieje normálne že taký eshop vobec ešte funguje.
@barbara72626 dobrý deň mám ten istý problém vedeli by sme sa spojiť? Ďakujem
@barbora4163 ahoj, ja mam tiež problém, ale teraz neviem ci vy riešite prestige alebo luxie.eu
@alisaela @barbora4163 riešime problém so SSPrestige
@katuska777 tak to ma mrzi, ze mate zlu skusenost, skuste ich nahlasit na inspekcii, potom by sa to teda mohlo pohnut

https://www.zlavomat.sk/podnik/25906-ssprestige...