Aké sú vaše skúsenosti s Flaro.cz?
Dobrý večer,chcem sa spýtať, či má niektorá z Vás skúsenosti so stránkou www.flaro.cz. Objednala som si tam šaty ešte v novembri, 2x som im písala e-mail a vždy som dostala rovnakú odpoveď-vygenerovany email,ze objednavka je na ceste atď. Keď som tam volala,tam bolo neplatné číslo. Objednávali ste si niektorá z Vás z tejto stránky? Ďakujem za skúsenosti.
Len tie najhoršie! Objednala som si blbé svetielka na kočík. Koncom novembra. Na zimu, keď je skoro tma. Odpísali, že zadali objednávku dodávateľovi v Číne. No keby to viem, že to nemajú na sklade. Z Aliexpress alebo Wishu si viem objednať aj sama. A za pár šupov. Svetielka prišli včera (medzitým som si ich kúpila v cykloshope). Tretina nesvieti! Neodporúčam!
No super 👍🏻 taketo je SVK nikto neriesi dalej, ved nech sa oblbnú aj ostatní co nas po nich, ze. Takze ano poslala som peniaze za tovar A POSTRETLO MA TO ZE NIKTO NEREAGUJE, TOVAR NEPRISIEL A PENIAZE SU FUC!!

@terkad objednavala.. 2x, prvy a posledny 😁 polovica zaplatenej objednavky nedorazila.. priznam sa, ze som to ale dalej neriesila 😊