icon

Ssprestige.eu

daniela106
27. máj 2020

Ahojte dievcata, mozem sa opytat objednavala si niektora saty z tejto stranky? Tato stranka nie je zabezpecena, maju tam krasne saty, komunikacia s nimi je tiez taka kostrbata, odpovedaju na 3 den. Saty stoja vyse 160€ tak sa nechcem oklamat, dakujem

Strana
z2
ivkazba
27. máj 2020

@gejbrel super hodnotenia 😀 že pekné balenie ale veci zlé
@daniela106 myslím, že sa dá veľmi rýchlo zhodnotiť po pár sekundách pozerania na ten web, že to nebude žiadna kvalitka

daniela106
autor
27. máj 2020

@ivkazba tiez som si myslela, ale tak som chcela pocut aspon jednu ozajstnu dobru recenziu, velmi som sa zamilovala do siat ❤️

lucyk1992
29. máj 2020

@daniela106 skús pozrieť Luxie.eu 😊 Ja som si teraz odtiaľ objednávala šaty na svadbu ako hosť a top ❤

daniela106
autor
30. máj 2020

@lucyk1992 presne odtial som si nakoniec objednala 🙂

vve
13. sep 2020

@daniela106 a vsetko ok? Od luxie.eu? Taka divna stranka tak sa bojim 😂

daniela106
autor
13. sep 2020

@vve vsetko fajn, objednavala som uz asi 3 krat, aj saty vracala a bolo vsetko ok.

kristina86
7. jún 2021

@daniela106 smiem sa spýtať?

daniela106
autor
7. jún 2021
kristina86
7. jún 2021

@daniela106 Danielka, chcem sa Vás spýtať. Fakt Vám bez problémov vrátili peniaze z Luxuri.eu? Objednala som si šaty a nesadli mi. Len som našla dosť zlé recenzie. Tak som trošku v strachu, či je to seriózny eshop a vratia mi peniaze. Ďakujem

daniela106
autor
14. jún 2021

@kristina86 obchod sa volal luxie.eu

daniela106
autor
14. jún 2021

@kristina86 a vratili, objednavala som 2 krat, dokonca 3 saty naraz a nechala som si 1, cize neslo o malu sumu. A veatili bez problemov, drzim prsty nech vam to dobre dopadne 🙂

kristina86
14. jún 2021

@daniela106 ďakujem za odpoveď

veronykacs
28. jún 2021

@kristina86 ahoj, ja som zrovna tá z tých "zlých" recenzií. Neviem od koho nálady, alebo sumy záleží či vrátia, alebo nevrátia, ale ja som si objednávala viacero svadobných šiat - bola korona, tak som im písala, či si ich možem týmto spôsobom "vyskúšať" a tie ktoré si nevyberiem, vrátiť. Samozrejme vraj s tým nie je problém, až kým som šaty reálne neposlala spať, bohužial neprebrali, najprv na správy reagovali že boli na dovolenke a nevedia čo sa stalo, lebo všetky balíky prebrali.. a nakoniec prestali odpovedať, tak mám pekne doma už rok viacero svadobných šiat, bez odozvy.

daniela106
autor
28. jún 2021

@veronykacs ale ja som objednavala saty z luxie.eu odtial mi vratili peniaze, nie zo satyprestige.

mysatka
31. jan 2023

Ahoj, práve som našla šaty na luxie.eu a trochu sa bojím či prídu také ako sú na obrázku 😁 ak niekto máte odtiaľ prosím vás sú také ako na obrázkoch a veľkostne sedia? trochu sa bojím aj dĺžky,neni písané na akú výšku sú..

petracor
17. mar 2023

@mysatka dobrý deň, prosím vás objednali ste nakoniec z tej stránky? Páčia sa mi tiež jedny šaty, len neviem ci riskovať. Ďakujem za odpoveď

mysatka
21. mar 2023

@petracor dobrý deň, áno objednala a som veľmi spokojná 😉 tiež som sa bála ale šaty prišli presne ako na foto 🙂

barbara72626
3. júl 2023

Nevratia Vam peniaze, vrátenú objednavku mi po 3. tyzdnoch poslali naspäť. Objednávka nebola prevziata. Na emaily nikto neodpovedá, na FB tiež nie, na zákaznickej linke nikto nebere.Veľkost nezodpovedá ani zďaleka parametrom (L/XL zodpovedá S). Divím sa, že ich ešte nikto nenahlásil.

jjanka_
20. júl 2023

@barbara72626 ahoj, ja som nahlasila eshop SSprestige. Komunikovala som aj s obchodnou inšpekciou, ale bolo by fajn ak by sa našli aj iní ľudia, ktorým nevrátili peniaze a taktiež by na nich podali podnet. Potom by sa to mohlo vyriešiť skôr. Ako toto čítam nieje normálne že taký eshop vobec ešte funguje.

barbora4163
31. júl 2023

@barbara72626 dobrý deň mám ten istý problém vedeli by sme sa spojiť? Ďakujem

alisaela
2. aug 2023

@barbora4163 ahoj, ja mam tiež problém, ale teraz neviem ci vy riešite prestige alebo luxie.eu

jjanka_
4. aug 2023

@alisaela @barbora4163 riešime problém so SSPrestige

alisaela
Autor odpoveď zmazal
katuska777
Odpoveď bola odstránená
katuska777
Odpoveď bola odstránená
katuska777
Odpoveď bola odstránená
daniela106
autor
24. aug 2023

@katuska777 tak to ma mrzi, ze mate zlu skusenost, skuste ich nahlasit na inspekcii, potom by sa to teda mohlo pohnut

katuska777
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2