icon

Stafford - problém s kĺbmi

anahaha
2. júl 2023

Dobry den dnes sme kúpili šteniatko staforda. Lenze sme si všimli ze sa mu vyklbuje predná labka. Predajca mi o tom pred kupou nepovedal az potom sa priznal ze to ma po jeho otcovi , ale zevraj bol s nim u doktora a tam mu nic nezistili. Ako mam postupovať prosim dalej ? 🙂 dakujem. Psík je bez PP.

Strana
z2
hladamematku
2. júl 2023

v piatok sme dali len za odber krvi 6O eur tak vobec neviem ako si predstavujes strostlivost o psa ked je toto pre teba vela, ped podla tvojho popisu trpi

marianeta
2. júl 2023

@anahaha Ponúka vrátiť peniaze ,tak ber a psa daj do poriadku.. Toto nikdy nepochopím .Prečo si ľudia kupujú či inak zadovazia zviera a pri prvom probléme sa ho chcú zbaviť. Napadlo ti vôbec ,že aj zvieratá byvaju choré? Myslela si vôbec na to či budeš mať financie na liečbu čohokoľvek? . Nepredbiehaj a počkaj si na vyjadrenie veterinára po vyšetrení. Možno to nie je také zle ako si myslíš. Chudák malý. Ktovie čo ho čaká ak ho vrátiš. Radšej ste mohli psíka adoptovať..Či kríženec nieje dosť dobrý?

anonymanonym
2. júl 2023

@hladamematku asi tak alebo staci nejaka blba zhoda nahod a tu sumu co sa jej zda vela necha len za pohotovostny priplatok. Ako my pocas vikendu kvoli urazu...
@marianeta paradox je, ze aj toto je krizenec 😉

selena_luna
2. júl 2023

@anahaha ale prosim vas, ked o stafordovi hovorite ze za 60 eur navyse u veterinara sa vam uz neoplati, tak ozaj to je ta prava starostlivost na 100 % 🤦‍♀️

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
elmivelmi
2. júl 2023

Tak ho vrat ,nic zle neurobis,psa si mozno adoptuje nejaky dobrodinec,mozno aj tu sa najdu zeny ktore ho chcu zachranit.Ved mas tu dost adeptiek.
Podla mna ta oklamal predavajuci,ale mozno natrafis na lepsieho na uduce,akurat rataj tak s vyssou sumou,za 100 si lacno kupila.

elmivelmi
2. júl 2023

@kittykat22 cisto za peniaze za 100€??? Skor sa jeho fene pritrafilo.Cisto,za peniaze sa predavaju psy okolo 1200€ hore.

rajc1nka
2. júl 2023

@anahaha my sme si tiez v minulosti zaobstarali krizenca staforda za 150€, po 5 rokoch sme zistili,ze ma dispalziu na oboch zadnych labkach, za operaciu a predopracnu a pooperacnu starostlivost (upozornujem len 1 horsej nohy) sme dali 700€, stale vidime,ze sa jej horsie chodi, je to hrozne a bude to horsie - mentalne sa na to pripravujeme…je mi viac luto nasej fenky ako penazi, ale ver tomu,ze je to brutal suma za naklady na ortopeda…takze si zvaz, lebo je mozne,ze tych 60€ bude len zaciatok…

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
elmivelmi
2. júl 2023

@kittykat22 ale kolko je vela?Jeden vrh okolo 5 stenat?To mas 500€ A taky s pp stoji 1200€
Ja skor mam nazor ze sa im zadari,malokto na tom bohatne alebo zaraba.

anahaha
autor
2. júl 2023

@anahaha dobre rozhodla som sa ze si ho nechám a pan mi vráti peniaze , dam ho do kopy uz sme si ho zamilovali. Pekny večer vam všetkým prajem 🙂

o__o
2. júl 2023

@anahaha ale chapes, ze to "dam ho dokopy" moze stat stovky az tisicky eur, ze ano?/ked sa ti vysetrenie za 60 neoplati..

anahaha
autor
2. júl 2023

@o__o nemyslela som to tak ako ste to vsetky pochopili.. Uz kaslite na to dakujem . uz som rozhodnutá .

anega79
2. júl 2023

vykupcovi, z toho mi ide hned zle, chudatka male. ak bude mat dysplaziu, tak min 600 eur bude stat operacia

hladamematku
2. júl 2023

asi tomu nikto neveri

Strana
z2