icon

Sťahovanie do iného mesta, kde je viac práce

14. sep 2022

Nemáte niektorá v pláne sa sťahovať do iného mesta, tam kde je viac práce ? Chcem sa odsťahovať no nechcem ísť sama. Mám 24 rokov . Ďakujem

andrea_prestastna
•
14. sep 2022

Ty mas plan?? Kam chces ist vobec alebo nieco co chces robit? Ci cakas kto zateba rozhodne a zobere ta sebou?

astero2
•
14. sep 2022

Autorka, aký je rozdiel medzi tým, že pôjdeš sama a (napríklad na podnájme) stretneš cudzích ľudí tam a tým, že pôjdeš s cudzou osobou ktorú si oslovila cez modreho konika?

kvetinka75
•
14. sep 2022

No určite by som sa nesťahovala s niekým z MK alebo od inakiaľ. Ak chceš zmenu, sprav ju a nečakaj na druhého.

tykat
•
14. sep 2022

Za mna fajn napad, budete mat spolocny ciel, mozete spolu popisat, navzajom sa povzbudit, spoznat sa pred pripadnym stahovanim... Mozno by si mala zalovit aj v okruhu znamych, ci sa niekto nechysta na "zivotnu" zmenu. Drzim palce.

danica2711
•
14. sep 2022

chceš sa odsťahovať a nevieš kam, a pôjdeš tam, kam nejaká neznáma žena z MK?! Vôbec nevieš, čo tam budeš robiť, kde budeš bývať, dôležité je len to, že tam pôjde niekto z MK? Ženy, preboha, veď trošku rozmýšľajte - aj pri zakladaní fake tém, veď toto nemá so zdravým rozumom nič spoločné

mpg
•
14. sep 2022

@danica2711 To by bolo treba skonkretizovať, aké majú vzdelanie, čo tam budú robiť, nájsť si miesto, podnájom a odsťahovanie až neskôr, ak to na novom mieste bude zabehnuté.

melany_y
•
14. sep 2022

Ahoj ,ja sa idem sťahovať do BA za priateľom, ale keby mám ísť sama ,tak sa nemáš čoho báť podľa mňa,na začiatok je najlepšie prenajať si izbu v byte a tam si určite nájdeš kamarátov alebo známych, postupne to príde 🙂 tiež sa toho obávam,lebo v Bratislave nepoznám nikoho okrem priateľa, ale počítam tak nejak s tým, že si tam nájdem niekoho aspon jednu v pohode ženu na pokec 🙂