icon

Sťahovanie do rozostavaného domu

januli89
19. okt 2016

Ahojte.Stahovali ste sa niekto s babom do rozostavaneho domu?chcela by som vediet nazor zien ako to teda zvladli.a co bolo v dome hotove.Dakujem :]

jatva
19. okt 2016

My sa teraz stahujeme. Obuvatelne to je. Len musime na hornom podlazi spravit dlazky, dvere, kupelnu, nejaky vstavany nabytok... ale nevidim v tom problem.

zutera
19. okt 2016

My když jsme se nastehovali do našeho domečku,neměli jsme ani dveře-jen venkovní a to ani na záchod nebo koupelny.2 měsice jsme zatahovali na zachod provizorni plachtu 😁.Starší měla 5 roku a já jsem byla v 5 měsici.Malá měla pokojiček jako tak hotový,ale já z mužem jsme spavali na madracich na zemi a mobili jsme odkladali a lampičku měli na našich ,,vkusných" nočných stolíku v podobě papirovych krabic.Koupelnu v patře nemame dodnes,ale pomaličku dorabame a dá se to vzladnout 😉

januli89
autor
Autor odpoveď zmazal
jatva
19. okt 2016

@januli89 kupelna a wc tam jedno je...vlastne 2 wc. Aj kuchyna. Minuly tyzden som tam kvoli dochadzaniu bola s detmi, okrem par tanierov sme tam nemali nic. Spali sme na dekach a slo to. Deti mali z toho zabavu.
Urcite to bude narocne, ale zvladnut sa da kadeco.

mimla
19. okt 2016

Jaj, keby si videla, kam sme sa my sťahovali s malým dieťaťom a potom sa nám aj bábo narodilo. Už to vyzerá lepšie ale stále je tu kopec práce. Ja to tu mám rada. Dá sa to.

zutera
19. okt 2016

@januli89 no čekali 😉tu první když jsem čekala tak jsem byla strašně na všechno opatrná,ale když jsem čakala tu druhou,bylo tolik práce a zařizovaní že jsem občas zapoměla na to že jsem těhotná a o to to bylo lepší těhotenstvý

januli89
autor
Autor odpoveď zmazal
katarinamarkova
19. okt 2016

@januli89 aj ste si pozerali ceny schopných obývateľných karavanov??
to chcete kupovať len kvôli jednému letu, alebo ho plánujete aktívne používať aj v budúcnosti?
to asi fakt je lepšie investovať sumu za karavan do krátkodobého prenájmu malého bytíku, pokial aspoň základnosti spravíte na dome a potom hop-šup, do rozostavaného, pri dobrých organizačných schopnostiach a trošku radosti z kempovania vo vlastnom dome sa to krásne dá zvládnuť.
hlavne: voda, elektrina, postele, kuchyňa, v kúpeľni umývadlo plus vaňa/sprcha, kúrenie - bohate stačí 🙂
ostatné ako malovky, podlahy, obklady, dvere, zárubne, obkladačky, žalúzky, rolety, iné detaily spravíte izba po izbe, podla šikovnosti manžela - za mesiac, dva kludne........( v prípade že je manžel, resp. firma, šikovný/á )

januli89
autor
Autor odpoveď zmazal
hivanik
20. okt 2016

Tehotenstvo v karavane?

januli89
autor
Autor odpoveď zmazal
hivanik
20. okt 2016

@januli89 no s babatkom uz vobec. Aj tak si myslim ze "vypocty" a realita bude ina. My sme stavali 4 roky.