Stala som sa mamou mačacích sirotiek
@0silvia0 nedavala som lebo som ho kupila len dnes dala som im stiahli vsetky dokopy pol flase
@princeznasevera ja som nasmu kocurikovi ked bol maly davala uz kuracie varene maso. Skus aj tymto malinkym dat, podla mna sa do toho pustia.
@fokuska bolo to preto aby cecali
@princeznasevera Ako decko? Ze namocit cumel do medu alebo do cukru? Nechce sa mi verit ze na to macka "skocila". Ale tu nesedi velmi vela veci a tvoj pristup aj z inych diskusii je taky, ze ty ty ty ty ty mas pravdu aj keby traktory padali.
mám mačiatko , došiel k nám ako 6 týždňový , pil mlieko a tuhú stravu začal jesť až ako 5 týždňový , potom mäso by mal až vo veku cca 10 týždňov , no my sme dávali skôr.
Môj zje aj omrvinky z taniera , ale kapsičky nechce, čo som aj rada.
@veronikaszabova môj 6 týždňový. Vyzerá inak ako tie tvoje
@taskataska si veterinar? Pokial viem on ma diplom a videl ich nazivo tak asi vie ake stare asi su nie? Poradil mi cim ich mam krmit a ze ak sa nebudu vediet prisat mam dat trosku madu na cumel tak netrepte. Absolutne sa do toho nerozumiete. Ja netvrdim ze viem vsetko ale odchovat 4 macence este dokazem takze radsej custe
@lenocka12345 ved vravim ze maju 4 tyzdne ale niektory tu asi vystudovali veterinu a pojedli vsetku mudrostsveta
@princeznasevera Veru, napriklad ty... pojedla si jej tolko, ze inym uz nezvysilo :D
@princeznasevera
Bože ty nechápeš ani pisanemu textu.
Ona má 6 týždňové a vyzerá menšie ako tvoje 4 týždňové 😂👎 chápeš už?
@princeznasevera ako to, že nie sú z rovnakého vrhu? Môžeš objasniť?
@princeznasevera
Ty nevieš ako to je možné? Možné je to preto lebo klameš.
Nie sú z jedného vrhu? Si ich pozbierala po celom meste?
Dve macky. Cierna a murovana. Mama a dcera. Cierna vrhla skor zo 7 zachranila 2 tie cierne a tie dve zvysne su tej dcery dokopy 8 maciat. Zachranili tieto 4. Kedy ale vrhli nikto nevie takze odhadnut ich vek vie len veterinar a ten tvrdi,ze maju 4 tyzdne
@princeznasevera kde sú matky tých mačiat? Prečo im boli vlastne odobrané? Prečo sa nemohli zachraňovať mačky spolu s mačatami? Prečo nie sú staré mačky kastrované? Ak sa toto neurobí, bude tu tento problém opäť na jeseň....
Prečo sa okolo teba motá toľko mačacích problémov? Ty v tom domove dôchodcov pracuješ?
@princeznasevera
Ale veď si ich našla pri kontajneri
.. vyhodené.
@princeznasevera
Keď si ich údajne našla pri kontajneri, ako vieš o ich matkách, dokonca aj to koľko vrhli mačeniec?
@mondolina Odobrala ich od matky a zaroven nasla pri kontajneri. Vrhla ich jedna macka a zaroven su od dvoch maciek - matky a dcery. Macka zije v domove, kde su na nu klineti velmi naviazani, cize ju nemohla vziat a zaroven je to diva macka ktora driape a kuse. Maju asi 4 tyzdne a zaroven su starsie. Nechcu jest ani cicat mlieko a zaroven 2 tyzdne bez jedla neumreli.
Zaver: Je to Schrodigerova macka - je sucasne aj ziva aj mrtva.
No ako vydim radsej som ich mala nechat tam kde boli a prizerat sa ked ich budu topit alebo zanesu utratit.
@princeznasevera Nikto tu ani len slovkom nenaznacil, ze si ich tam mala nechat.
Je ok, ze si ich vzala, je ok, ze sa o ne chces postarat. Ale ked sama pises v kazdej druhej vete nieco ine, tak co sa cudujes?
Ale darmo no, tak ako si nepochopila v dikusii o tej dopravnej nehode, ze si bola na vine ty a nikto iny, tak asi nepochopis ani tu.
@princeznasevera ale kto ich chcel topiť alebo utrácať? Keď niekto utráca mačatá, tak to robí hneď po narodení. Ešte som nepočula, že niekto topí takéto veľké mačence, kto konkrétne to chcel urobiť? A ako to vieš, povedali ti to? Čo je s mačacími matkami teraz? Nevieš sa dohodnúť s veterinárom, u ktorého si bola, že by ich sterilizoval? Toto treba riešiť komplexne, nemá význam odoberať 2-3x ročne mačatá mačkám a zachraňovať ich a kŕmiť mliekom a suplovať úlohu mačacej matky, keď sa nevyrieši základný problém...

Med na cumel a macky to chceli? 🤔🤔🤔