Stala som sa mamou mačacích sirotiek
@fokuska jezis a ako co ved kazdy mi tu tvrdi ze klamem kolko tie male maju a kurva odkial to mam vediet?! Nema na to nahodou veterinar papier? Ked mi povie 4 tyzdne a niekto na zaklade fotky tvrdi ze to tak neni tak je magor. Ja ked ukazem seba a budem tvrdit,ze mam 18 polovica z vas mi povie nie mas 14
@0silvia0 pozri sa kazdy den co by boli navyse hrozilo,ze ich daju chlapom utopit alebo ich zanesu utratit. Nebolo by to po prvy raz. Tie dve su uz objednane na sterilizaciu len musime 2 tyzdne pockat a potom niekoho zohnat kto ich odveze na sterilizaciu. Nebudem tu hovorit kto to chcel urobit nemozem si dovolif prist o miesto. Cierna zmizla a murovana sa vyhrieva na slnku alebo vyzobrava jedlo.
@princeznasevera Dobre, tak vek nechajme tak, tiez to co a ako doteraz jedli.
Tak vysvetli toto:
1. Nasla si ich vyhodene pri kontajneri versus odobrala si ich macke v domove
2. Su to macata od 2 maciek a nie su rovnako stare versus su od jednej macky z jedneho vrhu
3. Su to siroty versus maju mamu alebo mozno dokonca dve mamy
4. Na macku su klienti v domove zvyknuti versus je to diva macka
@princeznasevera
Je chvalihodné, že sa o ne staráš, ale bonus vymýšľanie si si mohla odpustiť.
som jediná , čo je tu dojatá z toho výrazu čo vystrúhalo to tigrované mačiatko ?
@princeznasevera v tom všetkom čo si napísala som sa stratila .....
jediny magor si tu ty,a este aj klamar
@lenocka12345 veľmi sú tie mačatá milučké...
@mondolina mali sunar kipila som ho hned ako mi to veterinar odporucal
Mas pocit ze takto vyzeraju tyrane a hladne macence?
Tigrikovy je Teo, ciernobiele je princezna, cierne c.1 je Severus a druhe cierne je Spachtos ( furt spi ) 😄
@princeznasevera nie som veterinár , ale mačky nemôžu mlieko , teda laktózu !!!!!!! oni vedia piť , nekŕm ich !!!!! Pane bože , to nie je dieťa !
Je to smiešne s tou striekačkou.
@princeznasevera mam doma sušené mačacie mlieko, keď mi napíšeš adresu, pošlem ti ho. Tiež som pred rokom riešila mačatá a zostalo mi. Ako sú na tom s tým vyprázdnovaním? Lebo na foto je vidno, že im dávaš aj nejakú konzervu, žerú to? Nebolia ich bruchá z toho sunaru?
@princeznasevera ako sa maju maciatka?
@0silvia0 vyborne uz papkaju granulky aj zachodik pouzivaju
@princeznasevera krasne su....
@princeznasevera na očkovania a odčervenia s nimi chodíš ?
@lenocka12345 odcervene su ale veterinar vravel ze az ked budu musiet pribrat aspon na 800 g a ze potom ich odcervy druhy krat a nakoniec ich zaockuje ale ja mam veterinara hned vedla domu takze ked sa mi nieco nezda tak ich prezrie
@princeznasevera takže zaočkované neboli ešte ?
@lenocka12345 nie lebo ze su este male

A este som zabudla... su to siroty a zaroven maju matku, alebo dokonca 2 matky...