icon

Stále mi niekto volá z čísla 0952

20. aug 2025

Ahojte, od pondelka mi začalo volať číslo 0952 xxx xxx, buď prezvoní iba raz, alebo hneď zloží. Volám späť, zdvihne, a je ticho. Ani slovo. Volá každý deň. Dnes som volala z iného čísla od kolegyni, zdvihol a bolo tam ticho. Nechápem tomu, tajný ctiteľ to nemôže byť. Neviete mi pomôcť zistiť, komu číslo patrí?

Strana
z2
tundra
20. aug 2025

@anonym_autor Akty X😂

anonym_08043e
20. aug 2025

@anonym_autor skúsila si cez Google vyhľadať?

patka06
20. aug 2025

Operátor je 4ka, skús dať celé číslo do Google

autor
20. aug 2025
@anonym_08043e

@anonym_autor skúsila si cez Google vyhľadať?

@anonym_08043e skúšala som Google nenašlo mi vlastníka, skúšala som platenú službu za 4,90 - nenašlo vlastníka. Volala som do 4ky, nedajú mi meno vlastníka.

januska12323
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_08043e skúšala som Google nenašlo mi vlastníka, skúšala som platenú službu za 4,90 - nenašlo vlastníka. Volala som do 4ky, nedajú mi meno vlastníka.

@anonym_autor však si ho zablokuj čo riešiš.

autor
20. aug 2025
@januska12323

@anonym_autor však si ho zablokuj čo riešiš.

@januska12323 to je mi jasné, ale nechceš vedieť, čo za psychopata vyvoláva? Ja áno.

anonym_08043e
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja ti tam tiež kľudne skúsim zavolať 😄 aj mu kľudne budem volať celú noc, možno ho to prestane baviť 😝😝

tundra
20. aug 2025
@anonym_autor

@januska12323 to je mi jasné, ale nechceš vedieť, čo za psychopata vyvoláva? Ja áno.

@anonym_autor daj inzerat,darujem furu piesku alebo auto za odvoz a jeho telefon,bude mat o zabavu postarane😅

autor
20. aug 2025
@tundra

@anonym_autor daj inzerat,darujem furu piesku alebo auto za odvoz a jeho telefon,bude mat o zabavu postarane😅

@tundra no keby som chcela dať inzerát, tak musím najprv na bazoš dať svoje číslo. zase nechcem mu robiť zle, chcem len vedieť, kto sa odbavuje.

majka99999
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nechcem vediet, je mi jedno, cisla blokujem. Teraz mi nejake z Rakuska a Ceska volali. JE MI TO JEDNO. Nic som si neobjednala, necakam kuriera, tak ani cudzim nedviham.

tundra
20. aug 2025
@anonym_autor

@tundra no keby som chcela dať inzerát, tak musím najprv na bazoš dať svoje číslo. zase nechcem mu robiť zle, chcem len vedieť, kto sa odbavuje.

@anonym_autor sak ani on ti nerobi zle,len prezvana,on bude mat na druhej strane ziveho cloveka😂.Po par telefonatoch,ho to mozno prejde,vyvolavat...

tundra
20. aug 2025
@majka99999

@anonym_autor nechcem vediet, je mi jedno, cisla blokujem. Teraz mi nejake z Rakuska a Ceska volali. JE MI TO JEDNO. Nic som si neobjednala, necakam kuriera, tak ani cudzim nedviham.

@majka99999 presne aj mne

januska12323
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie nechcem, stačí keď má to prestane obťažovať

autor
20. aug 2025
@tundra

@anonym_autor sak ani on ti nerobi zle,len prezvana,on bude mat na druhej strane ziveho cloveka😂.Po par telefonatoch,ho to mozno prejde,vyvolavat...

@tundra mna to obtazuje a chcem vediet, co za psychopata zavola a nepredstavi sa a je ticho. Nepride mi to v poriadku.

sisska96
20. aug 2025

Však to sú bežné podvodníci. Treba blokovať a hotovo. Čakajú aby si volala naspäť a potom ti strhnú peniaze.

uhnakova
20. aug 2025

Najskôr ti volá robot. Najnovšie vyvolávajú z Rakúska a povedia jedinú vetu: Pridaj si ma na WhatsApp. Predtým volali z Nemecka alebo aj z Afriky, občas aj slovenské číslo. To, čo naozaj chcú, sú tvoje peniaze.

markusrasford
20. aug 2025
@anonym_autor

@tundra mna to obtazuje a chcem vediet, co za psychopata zavola a nepredstavi sa a je ticho. Nepride mi to v poriadku.

@anonym_autor potom treba ísť na políciu. Nahlásiť ze ta obťažuje a nech policia koná

autor
20. aug 2025
@uhnakova

Najskôr ti volá robot. Najnovšie vyvolávajú z Rakúska a povedia jedinú vetu: Pridaj si ma na WhatsApp. Predtým volali z Nemecka alebo aj z Afriky, občas aj slovenské číslo. To, čo naozaj chcú, sú tvoje peniaze.

@uhnakova tieto roboty volajú z ČR a Rakúska. Tu je niekto, kto dvihne. Na druhej strane počuješ rádio alebo TV v pozadí a počuješ ako dýcha. Ale tichúčko.

anonym_89dd08
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor veď napíš to číslo sem.

autor
20. aug 2025
@anonym_89dd08

@anonym_autor veď napíš to číslo sem.

@anonym_89dd08 nemôžem, čo si. GDPR.

1andrea111
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_89dd08 nemôžem, čo si. GDPR.

@anonym_autor zavolaj mu z iného čísla a predstáv sa ako nejaká inštalácia a že ku komu si sa dovolala, možno niečo zistíš

1andrea111
20. aug 2025
@1andrea111

@anonym_autor zavolaj mu z iného čísla a predstáv sa ako nejaká inštalácia a že ku komu si sa dovolala, možno niečo zistíš

@1andrea111 inštitúcia malo byť, nejaký úrad

autor
20. aug 2025
@1andrea111

@1andrea111 už sa stalo, absolútne ticho, nič. Asi je nemý/nemá.

sevrin
20. aug 2025

Nikdy nevolaj naspäť na cudzie číslo.
Nikdy nevieš, čo sa môže stať.
Ak zavoláš naspäť na cudzie číslo, tak ten na druhej strane môže onanovať nad tým ako ty počúvaš. To je ešte ten lepší prípad.
Ak zavoláš naspäť na cudzie číslo, tak ti môže nabehnúť tak vysoká tarifa že 4ka rovno pošle na teba exekútora. To je ten horší prípad.

autor
20. aug 2025
@sevrin

Nikdy nevolaj naspäť na cudzie číslo.
Nikdy nevieš, čo sa môže stať.
Ak zavoláš naspäť na cudzie číslo, tak ten na druhej strane môže onanovať nad tým ako ty počúvaš. To je ešte ten lepší prípad.
Ak zavoláš naspäť na cudzie číslo, tak ti môže nabehnúť tak vysoká tarifa že 4ka rovno pošle na teba exekútora. To je ten horší prípad.

@sevrin v klude, aj keby nabehlo, je to ok. Ja to neplatim.

sisska96
20. aug 2025
@anonym_autor

@sevrin v klude, aj keby nabehlo, je to ok. Ja to neplatim.

@anonym_autor no to tak nefunguje

autor
20. aug 2025
@sisska96

@anonym_autor no to tak nefunguje

@sisska96 čo tak nefunguje?

sisska96
20. aug 2025
@anonym_autor

@sisska96 čo tak nefunguje?

@anonym_autor nie ty sa rozhoduješ či platíš alebo nie

autor
20. aug 2025
@sisska96

@anonym_autor nie ty sa rozhoduješ či platíš alebo nie

@sisska96 ešte raz, ja faktúru neplatím.

sisska96
20. aug 2025
@anonym_autor

@sisska96 ešte raz, ja faktúru neplatím.

@anonym_autor no ty to tak iba myslíš, ale tvoja vec

Strana
z2