icon

Stále mi niekto volá z čísla 0952

20. aug 2025

Ahojte, od pondelka mi začalo volať číslo 0952 xxx xxx, buď prezvoní iba raz, alebo hneď zloží. Volám späť, zdvihne, a je ticho. Ani slovo. Volá každý deň. Dnes som volala z iného čísla od kolegyni, zdvihol a bolo tam ticho. Nechápem tomu, tajný ctiteľ to nemôže byť. Neviete mi pomôcť zistiť, komu číslo patrí?

Strana
z2
autor
20. aug 2025
@sisska96

@anonym_autor no ty to tak iba myslíš, ale tvoja vec

@sisska96 čo tak iba myslím? Tak snáď viem, na koho je písané číslo a kto ho platí.

anonym_e66e42
20. aug 2025
@anonym_autor

@sisska96 čo tak iba myslím? Tak snáď viem, na koho je písané číslo a kto ho platí.

@anonym_autor A tomu kto plati fakturu bude jedno, ked mu pride ucet v tisickach eur a nebude od teba ziadat, aby si to zaplatila?

anonym_e66e42
20. aug 2025
@uhnakova

Najskôr ti volá robot. Najnovšie vyvolávajú z Rakúska a povedia jedinú vetu: Pridaj si ma na WhatsApp. Predtým volali z Nemecka alebo aj z Afriky, občas aj slovenské číslo. To, čo naozaj chcú, sú tvoje peniaze.

@uhnakova Aj mne dnes volal presne tento automat, ze si ho mam pridat na wtspp

autor
20. aug 2025
@anonym_e66e42

@anonym_autor A tomu kto plati fakturu bude jedno, ked mu pride ucet v tisickach eur a nebude od teba ziadat, aby si to zaplatila?

@anonym_e66e42 nie nebude. Sú blokované čísla, tu máme vo firme ochranu od providera.

maranco
20. aug 2025
@sevrin

Nikdy nevolaj naspäť na cudzie číslo.
Nikdy nevieš, čo sa môže stať.
Ak zavoláš naspäť na cudzie číslo, tak ten na druhej strane môže onanovať nad tým ako ty počúvaš. To je ešte ten lepší prípad.
Ak zavoláš naspäť na cudzie číslo, tak ti môže nabehnúť tak vysoká tarifa že 4ka rovno pošle na teba exekútora. To je ten horší prípad.

@sevrin ak zavolá na 0952 xxx xxx žiadna vysoká tarifa nemôže byť, je to bežné slovenské mobilné číslo, účtované normálne ako každé iné

pasomnica
20. aug 2025

Nechápem, načo to riešiš, zablokujem a hotovo 🤦🏻‍♀️

autor
21. aug 2025
@pasomnica

Nechápem, načo to riešiš, zablokujem a hotovo 🤦🏻‍♀️

@pasomnica lebo v minulosti som už zažila dvoch ľudí čo ma sledovali a obťažovali , boli tam aj vyhrážky, riešila som to s políciou. Čiže chcem vedieť, či je to jeden z nich ( inak bola to psychicky chorá žena a muž) alebo je to niekto kto sa iba hraje, nudí a vôbec ho nepoznám. Číslo je zablokované samozrejme.

jana_eyre_2
21. aug 2025

Tak ak ťa v minulosti dvaja ľudia stalkovali a volá ti znova slovenské bežné číslo, kde sa nikto neozve - zrejme to bude jeden z nich.. mohli sa dozvedieť tvoje číslo? Alebo je to firemné? Ako stalkovanie dopadlo a koľko rokov dozadu to je?

erickatt
21. aug 2025
@majka99999

@anonym_autor nechcem vediet, je mi jedno, cisla blokujem. Teraz mi nejake z Rakuska a Ceska volali. JE MI TO JEDNO. Nic som si neobjednala, necakam kuriera, tak ani cudzim nedviham.

@majka99999 too aj mne, vsetko blokujem.

sevrin
21. aug 2025
@maranco

@sevrin ak zavolá na 0952 xxx xxx žiadna vysoká tarifa nemôže byť, je to bežné slovenské mobilné číslo, účtované normálne ako každé iné

@maranco písal som aby nevolala naspäť na žiadne cudzie číslo, nemyslel som toto konkrétne. Navyše zobrazované číslo sa da oklamať.

autor
21. aug 2025
@sevrin

@maranco písal som aby nevolala naspäť na žiadne cudzie číslo, nemyslel som toto konkrétne. Navyše zobrazované číslo sa da oklamať.

@sevrin je to pracovné číslo, bežne mi ľudia volajú a ja im dvíham a volám späť. Nemôžem si dovoliť nevolať na cudzie číslo. Volajú mi aj ľudia z ČR, Nemecka, Írska, Maďarska, aj Rakúska. Keď mám neprijatý hovor, volám späť. Keď som na porade a nemôžem dvihnúť volám späť. Toto je človek, to je jasné.

sevrin
21. aug 2025
@anonym_autor

@sevrin je to pracovné číslo, bežne mi ľudia volajú a ja im dvíham a volám späť. Nemôžem si dovoliť nevolať na cudzie číslo. Volajú mi aj ľudia z ČR, Nemecka, Írska, Maďarska, aj Rakúska. Keď mám neprijatý hovor, volám späť. Keď som na porade a nemôžem dvihnúť volám späť. Toto je človek, to je jasné.

@anonym_autor to je OK potom.

autor
21. aug 2025
@sevrin

@anonym_autor to je OK potom.

@sevrin to ti od včera vysvetľujem, že číslo neplatím, nie je písané na mňa a že je to ok a ty si stále ideš svoje. Tak ja neviem, či to mám nakresliť. Tú nejde o účet za mobil, ale zistenie, kto je na druhej strane . Vieš v tom pomôcť?

ivanaks
23. aug 2025
@anonym_autor

@sevrin to ti od včera vysvetľujem, že číslo neplatím, nie je písané na mňa a že je to ok a ty si stále ideš svoje. Tak ja neviem, či to mám nakresliť. Tú nejde o účet za mobil, ale zistenie, kto je na druhej strane . Vieš v tom pomôcť?

@anonym_autor Ľudia Ti tu radia zablokovať, to Ty nechceš. Legálne sa k volajúcemu dopátrať nevieš, takže máš 2 možnosti: 1. neriešiť, zablokovať, vypustiť z hlavy; 2. keď Ti nabudúce zavolá a ostane ticho, streľ navoslep krstné meno jedného z tých 2 stalkerov, čo si mala v minulosti s nimi skúsenosť: "Čau, Feri/Jani, dávno si si nepokecal/a s polišmi? Posielam im nahrávku z dnešného Tvojho telefonátu. Pá a nech sa Ti na psychiatrii páči!" Následne zablokovať, pustiť z hlavy a neriešiť.

Strana
z2