icon

Stále si myslím, ze ma ľudia posudzuju

darius_a
24. okt 2022

Ahojte, som relatívne racionálny človek a viem, že mi to môže byť u zadku, kto si čo myslí..
Ale žiaľ nie je.
Mam pocit, že mňa, môjho manžela a deti ľudia hodnotia, sledujú, posudzujú.
Akí sme, akí nie sme, ako sa správame, ako žijeme, ako sa obliekame, neobliekame,..

Dosť mi to komplikuje život, lebo co i len navsteva ihriska mi obcas príde náročná.
Budú tam matky ktoré budú vyzerať lepšie, budú tam deti, kotre budú jesť zdravšie svacinky, budu krajšie oblečené..?
Neviem ako z toho von.
Mam nadváhu značnú a tiež sa považujem za nemoderné sa obliekajúcu.
Dosť rodinu izolujem, čo ma trápi.
Neviem z to von.

Strana
z3
jane89
Odpoveď bola odstránená
zajzaj
27. okt 2022

Ja odporúčam vyhľadať odbornú pomoc, napríklad taký psychológ. Žiadna hanba, normálna vec, ako sa vraví, už každý ma svojho psychológa. Porozprávate sa a postupne ti pomôže s tvojím nízkym sebavedomím, zistí príčinu a po pár sedeniach sa určite na svet budeš pozerať inak. Také reči ako ver si, urob so sebou niečo, ......to sa ľahko píše, aj si si to určite povedala, ale nedá sa to. Potrebuješ pomôcť. Sama to nezvládneš.

damira90
31. júl 2023

To sa vám niečo stalo v minulosti alebo poznáte takých ľudí a tam ste zaseknuta a opakuje sa vám to stále vo videní u druhých keď idete ulicou prehráva s avam to v hlave. Namna pozerajú zas 100 kilové tlste staré a to ja mam 50 kg. A pozrú sa mi aj medzi nohy co je chore.. mam krátke tricko pozerajú mi na brucho a tiež to není nič moc..ale vždy viem ze keď niekto je spokojný so sebou nikdy nepozre a NEOBZERA INYCH . Čiže ten kto pozerá-, kritizuje v skutočnosti najviac SEBA. a toto si dajte do hlavy. ; )

Strana
z3