icon

Stalkovali ste niekoho?

13. aug 2022

Stolkovali.ste niekedy niekoho? Viem je to choré ale neviem sa ubrániť! Stalkujem.ex už mesiac a Ked nie je online na soc.sietach tak stres panika.ze.uz s niek.je atd

bessie12
13. aug 2022

to mi robil a mozno stale robi moj ex. Aky to ma zmysel toto robit ? Z nejakeho dovodu je uz ex. Nechaj ho nech si zije svoj zivot, hoc aj s novou priatelkou.

autor
13. aug 2022

@bessie12 ako vieš zE to robil?

bessie12
13. aug 2022

lebo chodil za mnou a otravoval mi zivot.

autor
13. aug 2022

@bessie12 ja za ním nechodím len na nete hh

bessie12
13. aug 2022

na nete tiez to robil. Non-stop mi pisal, volal. Nie je to normalne. Ex je ex. Je to minulost. Treba sa pozerat do buducnosti a zaroven zit v pritomnosti.

riesska123
13. aug 2022

ja robím to iste, neviem jak ty ale ja len pozerám zo zvedavosti či je aktívny, alebo jeho príbehy a tak. ked nie je premyslam že čo asi robí alebo kde je. to je podľa mna v pohode toto. ale ked máš z toho stresy a paniku, kontroluješ každú chvíľu aktivitu, tak už by si asi s tým mala niečo robit. 😊možno sa nejako zamestnať s niečim, upratat, pozvať von niekoho alebo tak nech nemusíš mysliet na to že či je práve v tomto okamihu online😊 ale podľa mna veľa ľudí takto kontroluje ex, čisto zo zvedavosti, čo nové pridal, ako sa má, a tak

autor
13. aug 2022

@riesska123 presne to robím tak neviem či často pár krát denne a o hlavne včera večer ,bol off takže žil niekde

bosorka2302
13. aug 2022

pre mna extrem stalkovania je ked tu bol prispevok par mesiacov dozadu a z fotky sme mali dedukovat ci v spatnom zrkadle je odraz zeny ci nie . to je extrem stalkovania, obcas pozriet co ma ex nove, ze cisto len zvedavost to sa da.

bessie12
13. aug 2022

@bosorka2302 no tak to bol fakt, ze extrem. Este bola presvedcena o svojej pravde ak sa nemylim.

riesska123
13. aug 2022

tak, včera sa žilo. ak ťa trápi že s kým a kde a ako, skus nabuduce aj ty ísť niekam kde to žije 🤨 predsa nie je dobre az takto nad ním premýšľať, neviem prečo je ex alebo či ste ešte kamaráti, ako je to medzi vami, ale to bude asi čerstvé že ?

autor
13. aug 2022

@bosorka2302 tak až nie ale pozerám a chcem prestať

autor
13. aug 2022

@riesska123 tak čerstvejšie a som chorá doma tak dumem

bessie12
13. aug 2022

zablokuj ho. Ja som to urobila s mojim ex. Zablokovala som ho vsade kde sa dalo, zmenila tel cislo, odstahovala na inu adresu a mam od neho svaty pokoj.

jonki
13. aug 2022

@bessie12 ona stalkuje, nie ona je obeť stálkovania. Staci s tym prestat, netreba ani cislo menit

bessie12
13. aug 2022

@jonki ved vravim, ze nech ho zablokuje a tym padom uz ho nebude mat v priateloch.

elizabet173
13. aug 2022

Nie, nikdy. Zrus si sociálne siete, celkom dobre sa dá žiť aj bez nich

viestta
13. aug 2022

A čo máš z toho, že vieš, že bol niekde?

autor
13. aug 2022

@viestta stresy

bessie12
13. aug 2022

a stoji ti to za tie stresy ho sledovat ?

autor
13. aug 2022
bessie12
13. aug 2022

tak potom naco to robis ? Zablokuj ho, zacni sa zaoberat niecim inym. Urcite mas nejake konicky.

viestta
13. aug 2022

Ja sa ti čudujem. On je minulosť, na čo sa v tom hrabes?

katka281
13. aug 2022

Ja nie, ale jedna moja znama...sledovala kazdeho svojho ex 🙄 bola presvedcena, ze sa k nej vratia, lebo taku dobru zenu uz nenajdu (este aj vestica jej povedala ze k nej ten konkretny ex stale nieco citi a ze na nu mysli) nasledne rozoberala co a ako robia, domyslala si a mala rozne paranoidne myslienky. Chudaci chlapi 🤦‍♀️ bolo otravne pocuvat ju a snazit sa jej vysvetlit, ze si vsetko len domysla. Nerob to, nesleduj ho, je to k nicomu.

au1994
13. aug 2022

A na čo si spôsobuješ v živote tento stres? Ste rozídení? Ste. Má právo byť šťastný s niekým iným? Má. Tak ako aj ty. Tak sa pohni vpred a začni žiť v prítomnosti, nie v minulosti. Oberáš sa o čas, pekné chvíle a skvelých ľudí, ktorých si za ten čas mohla stretnúť.

lalenka33
13. aug 2022

Ani sa nečudujem, že je už ex.