Stalo sa vám, že i napriek interupcii sa vaše tehotenstvo neukončilo?
Zdravím,podstúpila som interrupciu zo zdrv.dôvodov. Komentáre typu "čo si za matku" má nezaujímajú. Chcem sa len opýtať tých čo to majú za sebou,lekár mi pri odchode z ambulancie tvrdil že o 2 týždne si mám urobiť tehotenský test. Vraj preto lebo tehotenstvo nemuselo byť ukončené keďže sa to robí tzv. naslepo. Stalo sa niektorej z vás že vám tehotenstvo ukončené nebolo? Ako ste potom postupovali ďalej? Ďakujem .
Sice nie po kyretazi ale po potrate po ma mi presne toto kazali. Je to prvy a najjednoduchsi sposob ako zistit ci su hormony na nule a teda je maternica cista. Vraj keby tam ostalo nejake tkanivo tak by sa stale tvorili hormony co by ukazal aj test.
V zahranici mi uz ziadne ine vysetrenie ani nerobili, sono som si dala robit sukromne. Ale myslim si ze je to len tak pre istotu, vacsinou to urobia ok aj ked je to naslepo. Drzim palce
V UK bol pripad, ze mlada zaba Isla na interupciu. Za par tyzdnov si urobila test a bola zas tehotna.
Tak Isla na ultrazvuk a bola tehotna z tej prvej interupcie. Cakala dvojicky a iba jedno zobrali.
Dnes ma krasnu zdravu dceru. Nemocnicu sudila a vysudila nejake odskodne za nedokonalu zdravotnicku starostlivost.

Ja som si teda test nerobila bola som po MA ..ale po prvej ms som išla na kontrolu tam skontroloval odspodu všetko aj či sa maternica stiahla..ale čo čítam keď sa nepodarí na prvý krát tak sa chodí znova na kyretaz