Starostlivosť o malé rybičky
Ahojte mamičky,
V pondelok máme dostať malinké rybičky.
Pred dvoma rokmi sa nám vyliahli mečúniky ale nevedeli sme,že sa musia oddeľovať a nemôžu mať filter vo vode.Mohlo by ich to zabiť.Presne to sa nám stalo.Neviete mi poradiť do čoho ich mám dať a čím ich kŕmiť?
Za každú radu ďakujem.
co je to malinka rybka.. aky druh etc.. ved ten co ti rybky da zrejme vie ako sa starat tak sa spytaj jeho ..kazda je ina a kazda je ine.. su tropicke treba ohrev? alebo len neake zlate rybky?
ja mam bojovnicu spolu s neonkami .. prve neonky spachali samovrazdu-vyskocili akvarka-kto mohol vediet ze sa prepcaju cez malu duru haha ... druha varka prezila a ziju stastne pospolu uz od vianoc... ale neonky boli vatsie -dospelejsie aby ich bojovnica nezjedla ... filter ide stale aj ohrev zeru cervy mrazene a vlocky
Ďakujem Vám všetkým,ktoré ste sa zapojili.Vaše rady mi pomohli.Prajem Vám pekný deň.🙂

@betus11 a o ake rybicky ide? Ale vseobecne plati, ak su malinke, treba odstranit filter aby ich nevtiahlo, nevedia este tak silno plavat a mohol by to byt problem pre nich...pripadne oddelit od vacsich ryb ak mate, aby ich nepojedli... pokial mate zabehnute akvarium, odporucam hocijaku inu nadobu, kludne aj vacsi obedar, podla poctu kolko ich bude, kde budu docasne a vyrastu na taku velkost, aby im ine ryby ublizit nemohli...a v akvariu mat dost rastlin, aby sa pripadne mohli este skryt, ak ich budete potom premiestnovat ku ostatnym.. co sa krmiva tyka, my krmime normalnym krmivom vlockovym aj male rybky, akurat ho viac rozdrolim v prstoch 🙂