Sťažnosť do Arrivy
Ahoj, dnes sa stala veľmi nepríjemná vec. Šofér prímestskej linky odmietol vziať deti zo školy. Ako to môžem riešiť? Môžem napísať sťažnosť na mail ,ktorý majú určený na informácie? Žiaden iný kontakt som nenašla. A ešte, ma to podľa vás zmysel? Nechcem to nechať len tak, nech si to uvedomí dotyčný .
@oonnaganamakusai ty si fakt nechutna. As tvojimi "zrelymi" nazormi snad nemas deti, ktorym by si vlievala svoju hlupost a jed do hlav
Ahojte, dnes mi prišlo oficiálne stanovisko k sťažnosti z arrivy.Vyhodnotili ju ako opodstatnenu, ospravedlnili sa a šoféra poučili.
Som rada, že to takto vyhodnotili a aspoň niekto sa takto postavil na stranu detí. Pevne verím, že niečo takéto už nebudeme musieť riešiť a ani iní rodičia, ktorým detí dochádzajú na špeciálne základné školy.
"heeej fero" "noo?" "nejaká ženská písala, že si nezobral jej decká domov" "no aaa?" "nič, lebo autobusarov je aj tak nedostatok. ale musím ti to napísať do osobnej karty" "napíš si to aj na r*ť, mne je to jedno" "dobre, dobre... maj sa"

len to ries bolo to od neho hnusne a nechapem aj ludi okolo preco im nedoplatili alebo sa neozvali