Ste budúca mamina nad 35 rokov?
Ahojte babulky, najde sa medzi vami buduca mamina cca 35 rocna ? Nechcem tu byt sama 😉
Ahoj Agi! Lieky sú všelijaké, ale počas tehu nesmú. Asi ti v tom neporadím. ☹ ☹ ☹ Ja som pila trošku coca coly a keksíky. To mi pomohlo trošku. 😒
No,, my sme mali fakt nekonečný víkend.... Včera som si myslela, že ikdy v živote už nebude 9 hodín...A noc....no katastrofa tiež, po dvoch hodinách sa budil malý a ja som nevedela, či je hladný, či len smädný...Nakoniec papal dvakrát ale mrvil sa potom ešte dobrú polhodinku... 😖 A ja dnes idem okná umývať...
ahojte 🙂
Nika gratulujem kamoske 😉
Agi vobec ti neviem poradit ale ako Mima pise skus popatrat niekde tu v teme a ak nic nenajdes tak kludne zaloz novu temu 😉 a teda bratovi srdecna gratulacia a zelam aby sa polavilo a prestala svagrina vracat 🙂 to ja som mohla zjest vsetko 😅
Anika no teda blba noc 😅 a okna uz k vianociam ??? mne sa este nechce 😅 🙂
a my uz dve noci spinkame dobre klop klop budime sa okolo polnoci a potom az nadranom 😉 tak sa tesim 🙂
Ahojte kocky, Agi spominala si ze ked tvoja svagrina bola v nemocnici tak sa to ukludnilo, myslim si ze dost bude asi pomahat klud a nestresovat sa - aj ked to nie je lahke ale asi sa dat na PN.
Annika no ja som zvedava ktore okna mam umyt, ci na nasom byte kde uz momentalne nebyvame, ci v dome u mamy alebo na nasom novom dome - alebo nebodaj vsetky 😨 😨
Bejca, tak nas Martinko tiez uz bol hore o svrtej a nejako velmi uz potom nespal az teraz 😀 😀 .
Budem musiet teraz chodit skoro spat.
V sobotu sme boli znovu s nasim bratrancom o 20 dni mladsom - ale este stale riadne vidno rozdiel, Lukasko este nedrzal ani hlavicku ked som ho mala na rukach a aj nas je oproti nemu taky valibucek. 😀 😀 .
dobre ranko
annika neumyvaj bude prsat este to privolas 😀 u nas sa ukazuje pekne snad to vydrzi
U nás svieti slniečko ešte a okná na obývačke mám už hotové.. 😀 😀 😀 Len pekne pomaličky to robím, Robka mám pod nohami furt, 15 minút sa trápil vysávačom...xixixixix Ale naučil sa ho zapnúť a vypnúť nakoniec.No aj zo zástrčky mi vytiahol nech už neupratujem tolko...xixixixxi 😀 😀 😀 😀
Ahojte,dievčatá, nebuďte také aktívne,mne sa nechce umývať okná 😝 😝 😝 .Ja asi až na jar 😉 Ja som včera rýľovala moju minizáhradku a ešte mi chýba 1/3, ale radšej budem rýľovať, akoumývať okná 😉
Tak my sme dnes boli na klbiky a mame to v poriadku a uz tam nemusime ist.
Zajtra idem teda do toho Krakowa na tri dni, beriem Martinka a mamu. Tak sa ozvem az potom. 🙂 🙂 .
No bacha! Tie okná mi ostali ešte z leta!!!Tie záclony sú tak vysoko, že to vie len mažel sundať dole, tak som čakala, kým na to bude mať čas...xixixixixi
A viete kde idem dnes??? Juj, mám lístok na chippandales show v Bratislave v PKO o ôsmej večer!!! Psssst, dostala som to od manžela, ale idem s kamoškami...
dobre ranko
annika si to uzi a zajtra podaj hlasenie ake to bolo 😉
tak my sme dosiahli vyssi level pc gramotnosti totiz alex zacal vypinat pc nohou 😲 😀
Anni tak sa super zabav micka 😀 😉 no ja cakam kým sa Lucka zobudí, dnes nam burali kupelku strop nas vytopili hajzli susedia a tiekla trupka vsade bordel som sa na to vykaslala isla som prec 😝 😀
No, čaute, baby! Tak som doma, skončilo sa to o jedenástej a o polnoci som už bola doma... A aké to bolo?Atmosféra super, až do prestávky... Neviem prečo museli dať prestávku???
Ale, Baby, sme sedeli v 13. rade, takže sme videli VŠETKOOO!!!!! ale len zo zadu... 😠 😠 😠 😠 😠
A dokonca nám skočil do lona jeden, ale tak rýchlo sa to odohralo, že kým sme sa spamätali, už bol preč... 😖
Dobre sme sa bavili 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no, nebol to umelecký zážitok, ale to som ani nečakala. na uvolnenie to bolo super....
ahojte.
Anika tak si sa zabavila super 😵
Lubi pekny vylet - keby som bola z BAtak hodime stretko 😉
A keď si poviem, že pred rokom v takomto čase v stredu som už rodila.... Tak 😲 😲 😲 😲 Bola to streda o 13:04, že sa malý narodil...
AnnikaTak predbezne Robkovi prajem s celeho mojho srdiecka hlavne vela zdravicka a nech ti rasrie do krasy ,ale je fesak 😉
No kocky nova trubka tiekla ja som taka unavena ako hovado len padnem a spim 😝
díky Vladka!!! 😉 A oddýchni si moja, spi,keď malá spí.... 🙂 🙂 🙂 Asi aj ja idem, teraz zaspal malý...
Ahojte babenky,
mala som tolko toho na hlave, ze som sa az teraz dostala k Vam... poplach, ktory naznacoval, ze budeme mat babo, ostal len poplachom... vsetko sa akosi rutilo na moju hlavu, terminy v praci, do toho ochorel mensi drobec, potom mama, skuska na hlave... no radost... a k tomu ked meskaju dnicky, zacina si clovek nahovarat tehotenske priznaky a dalsia starost prichadza akosi sama... este v ten den, ked som Vam pisala, som si urobila test a bol negativny... ani neviete ako som sa potesila... casto premyslame s manzelom, ze by sme este jedneho drobca zvladli... druhy drobec sa nam narodil po 6 rokoch a teraz by to bolo opat po 6 rokoch... no chceli by sme v plnej miere zabezpecit tych dvoch... mozno raz... opat sa ozvem 🙂 s tehotenskym preukazom pri PC 🙂... dakujem Vam velmi krasne za podporu... ste ozaj zlate... a ozaj, aby som nezabudla, cely ten stres mi dopomohol ku A-cku zo skusky 🙂.... babenky, tak sa majte krasne... dufam, ze tu opat coskoro zabludim...
tak uz mam darceky pre alexa
http://www.slnieckovo.sk/product_info.php/cPath...
http://www.slnieckovo.sk/product_info.php/cPath...
este mam klavir a snad mu syn donesie takeho handroveho panaka a bude vybavene iba ak by som nieco super videla tak kupim aj tak ma plno hraciek tak aby som nemusela spavat vonku ked sa sem nezmestim 😀
ahojte 🙂
Neyne gratulujeme k skuske 😉 a teda budeme sa tesit ak prides ako tehu ale aj ked si neni tehu tak mozes s nami si pisat 🙂
Mima super hracky 😵 a aj my uz mame hojdacie oslika doma a je uzasny 😀

agi vraj je dobry zazvor ale neviem ako sa to praktizuje mozno tu na koniku je taka tema skus kuknut
moja mama ked ma cakala tak zvracala celych 9 mesiacov a nic jej nepomohlo ☹