icon

Ste budúca mamina nad 35 rokov?

aja7
27. jún 2007

Ahojte babulky, najde sa medzi vami buduca mamina cca 35 rocna ? Nechcem tu byt sama 😉

annika
13. nov 2009

Lucke posielame velikánsku pusinku a gratuláciu k 2. rôčikom!!!!!!! Nech rastie do krásy !!!! CMuk! 😵 😵 😵

vladkaz1
13. nov 2009

Dakujeme velmi pekne veru si prva gratulantka 😉 a pusa bola sladucka 😵

azuzi
13. nov 2009

Vladka aj ja sa pripajam ku gratulacii 😉 😉

vladkaz1
13. nov 2009

Azuzi velmi pekne ti dakujem a idem hladat torty nejake .. Annika tie zvlast platy to je namna moc .. 😀

lubii
13. nov 2009

Ahojte. Vladka, aj my gratulujeme Lucke k 2 rôčkom 😵 😵 😵

vladkaz1
13. nov 2009

Lubi dakujem velmi pekne 😵 😵 ako sa mate ?

lubii
13. nov 2009

No dnes vystrájal riadne a znova padol na tú svoju boľavú nožku, tak asi 5 minút poplakal a zas vystrájal.Nakladali sme kapustu, tak v jednom kuse liezol na kuchynskú linku, lebo chcel všetko vidieť.

vladkaz1
14. nov 2009

Lubi stale vas trapi ta nozcka? a boli ste aj u doki?

lubii
14. nov 2009

boli, ale len u pediatričky. Mal to ešte opuchnuté, ale už ho to nebolelo.

Annika, nevieš, či v Maďarsku nemajú v utorok nejaký sviatok? Chcema ísť dotej ikei, keď je u nás voľno. V lete sa nám stalo,že sme šli na kupko do MR a chceli sme ísť aj niečo nakúpiť, ale sme nevedeli, že majú štátny sviatok a všetko bolo zatvorené. Ešteže kupko bolo otvorené 😉

vladkaz1
14. nov 2009

Lubi tak neviem nemoze mat nieco so svalom ked ho to boli? ☹

annika
14. nov 2009

Lubi, určite nemajú sviatok.
Joj? detičky, včera som našla krááásny kostým na ten ples!!!! Hurááááá!!! No a cestou domov som začala rozmýšlať, do kelu, veď ja nemám ani topánky!!!!! 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

janka_fr
14. nov 2009

Ahojte,

Vladi vsetko najlepsie Lucke k narodeninam 😵 😵 😵 😵

Lubi posielame pofukanie na nozicku a nech cim skor prestane boliet.

Annika to je super a uz si si ho aj kupila???

annika
15. nov 2009

Janka, áno. Zamilovala som sa do neho... Nevadí, mám ešte dva týždne na topánky....xixixixi 😀 😀 😀
Vladka, fotky!!!! nemáš nové????

vladkaz1
15. nov 2009

cafte ,nie este nemam ved oslava velka je az zajtra 😀

lubii
15. nov 2009

Dobré ránko 🙂

Annika, daj nám fotku toho kostýmu 😉

annika
15. nov 2009

Lubi, na vešiaku to nevidíš,ale pred plesom ti pošlem, o.k.? Vtedy budem mať aj topánky,aj frizúru!!!

vladkaz1
15. nov 2009

jaj Annika a prezrad aspon aku fabu ma kostymok????
Akurat som dorobila klasika bananovu trotu detom a malej na zajtra kaslem na to zajtra ju este ked stuhne nejako dozdobim uz nemam sil na nic 😅

annika
15. nov 2009

No, farba je taká....ani predavačka to nevedela identifikovať velmi... svetlobronzovááááá, trojdielna, korzet so zipsom, sukňa /!/ a sako.
Vladka, mňami,tortička!!!! A banánovááá!!! JUj!!!§ 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vladkaz1
15. nov 2009

no bananova kukala si do albumu? este dam zajtra jaohdy!!!!!na vrch take cerstve ....
super som zvedava na kostym budes kocka!!!!!!!

annika
16. nov 2009

Vladka, 😉 😉 😉 !!!! Večer som si netrúfla kuknúť, lebosom sa bála pokušenia na sladké, ale teraz vidím, že si šikulka!!! 😉 😉 😉
No a Robko mal strašnú noc, upchal sa mu noštek, asi budeme aj soplaví, no a sal en váľal v posteli a cestoval celú noc....Nakoniec som ho šupla do našej, potom "zaspal". Idem asi aj ja k nemu, tiež vyzerám dosť zle s tými kruhmi pod očami.... 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

vladkaz1
16. nov 2009

Annika aj mala ma zavaleny nostek a nechce si nechat odsat je nejaka upistana dnes oslava 😖
Torta je fakt jednoducha ,len vsetko naukladas do formy a nechas stuhnut nic extra ..Bejke sa nevyrovnam ,ale zas bude dobre chutit 😀
vcera moj vyhra na nike 109E za 1E tak s ateism jak blazon pojdeme malej kupit stolik ,take prasule sa musia otrieskat 😀

lubii
16. nov 2009

ahojte 😵
Vladka, torta je super 😵 . To je tá zo smotany?

Náš malý mal poslednú dobu tiež stále problém so soplami. 2 týždne kľud, 2 týždne sople a dokolečka. Vincentku si nechcel striekať do nosa, fúkať nechcel, stále sme bojovali. Tak som vytiahla Libenar, to sú tie ampulky z fyziologickým roztokom a naučil sa sám si to striekať do nosa. Veľmi sa mu to páči 😀 . Ľahne si , striekne do jedného, do druhého nošteka, zbytok do pusy 😀 teraz mu každý večer naplním tie ampulky slanou vodou - máme ich 7- a on sa teší. Také šušne mu to vyplavilo z nosa 😨 Odvtedy je fakt kľud 😉

annika
16. nov 2009

NO,Vladka, biznis je biznis, prachy sa otáčajú, nie????xixixixix 😀 😀 😀 😀
Ináč s tými soplíkmi, podla mna to máme od zúbkov, v poslednom čase aj zle spávame v noci, všetko strčí furt do pusy....kedy vlastne majú tie posledné zúbky vyjsť???? 😅 😅 😅 Lubi, vy už máte vonku tie zuby?Libenar máme aj my doma, skúsim to aj ja?
Práve pozerám Tanec s vlkmi, páči sa mi ten film, prvýkrát som to videla ešte na výške... bože, ten čas letíííí....

vladkaz1
16. nov 2009

stolik sme nakoniec neupili kuili sme jej este rifle ale z koncim s vecmi lebo ma viacej veci nez ja potvornica jedna a stolik s ikeia stolicku dostala od segry a svagra nadherne som plakaa tak ma to dostalo 😀
No a od nasich dostala tu autosedacku a menzestraky zajtra vam pofotim ,na tortu som dala este jahody a nezostal ani jeden kusok .. vsetci si chvalili,ale nemam uz sil na des

nika07
16. nov 2009

Ahojte,

Annika, kde si kupila kostým, daj foto, aj na vešiaku 😉

inak mate v DS super obchod, teda personál v tom obchode, 🙂

vladi dodatočne Lucke všetko naj,naj,naj k 2 rôčikom, posielame pusinky 😵 😵 😵

annika
17. nov 2009

Vladka, pozerala som fotky, malá je už slečinka...cmuk!
A tá torta!!!§ Mňami!! a sendviče!!! Aj tá stolička je pekná!
Nika, kuk albumu! dala som tam aj ja fotky.
😉 😉 😉 😉

vladkaz1
17. nov 2009

Annika dakujem fotky nic moc nejko mi ten telefon blbne ,ale len na ukazku som chcela pridat foto potom zmazem ,este nasi maju pofotene dost .
Ano stolicka a stolik sa mi velmi paci ,sikne sa jej to tam dnes som jej kupila vymalovavanku ,voskovky a natelniky v tescu a uz s nou koncim nikdy neviem odolat ked nieco zbadam pre nu .. ale potrebujeme aj my veci ja som si dnes kupila baretku a spodne pradlo ...k dokimu

lubii
17. nov 2009

Čafte 😉
My sme boli dnes v Ikei 😉 Celkom dobre to malý zvládol. Prespal skoro celú cestu tam ajnaspäť. A v ikei vyskúšal minimálne 10 postelí 😀 , zaliezol do nich, prikryl sa že hajam 😉 . Mali z neho tam srandu. A nosil si so sebou hračku a strkal ju do každej práčky čo našiel, že periem.
A ja som si dnes pripadala sko mravček. Keď sme sa vracali, bola už tma a bolo vidno len svetlá áut čo sa valili z mesta a do mesta 😅 . To bolo niečo neuveritaľné. Ja som snáď toľko áut pokope ešte nevidela.Presne jak mravce jedni tam, druhí naspäť. Si ani nedokážem predstaviť taký New York 😕 Som celkom rada, že nebývam v takom veľkom meste.

lubii
17. nov 2009

Annika,pekné 😵 , som zvedavá, akábudeš v nich kočka. A nejak sa ti ten tvoj Robko do vaničky nezmestí 😀

Vladka, torta bola krásna 😉 A oslávenkyňa veľká kočka 😵 😵 😵

azuzi
18. nov 2009

Annika saticky pekne,
no my momentalne kupujeme iba jedlo 😀 😀 este aj prijem z prenajmu nam vypadol zhaname dalsich, nieco uz name aj slubene, ale videla nas byt zatial iba na foto a uz si ho rezervovala tak dufam ze aj v skutocnosti sa jej bude pacit 🙂 🙂.
Utekam za Martinkom je u nasich, opatrovatelka tento tyzden nemoze, tak tak idem vecer spat a rano bez Martinka naspat a potom ho vecer uz musi niekto vyzdvihnut 😉 😉.