icon

Ste dnes šťastné?

24. dec 2023

Kazda z Vas je dnes stastna, mate krasne Vianoce?

20erika07
24. dec 2023

Najhorsie co sa mne na Vianoce mohlo stať, mne čo sa najviac tesim na všetky dobroty tak som s covidom bez chuti 🙈 okrem toho som dnes v pohode,ako iné dni. V kazdom dni je nieco ,kvoli comu som šťastná 😊 A samozrejme ako uz 8.Vianoce mi chýba moc moj najdolezitejsi človek v mojom živote, tak áno, vysli aj slzy, ale s tým sa uz nic neda robiť 🥺

ma77
24. dec 2023

Ja som šťastná celý rok bol super boli sme 3krat na výlete v Prahe dovolenka pri mori dcéra mi úspešne dokončila 2vysoke skoly,promócie a v novembri sme dostali môj vysnívaný darček výlet do Ríma,aj Vianoce krásne mám doma manžela a dcéru ktorá žije v Prahe😁 a ježiško mi doniesol to čo som chcela

h2
24. dec 2023

Autorka, to si ty??? 😃

kvietok2891
24. dec 2023

@h2 to si zabila

sticker
noami12
25. dec 2023

@loliki sme dve, mňa už 3 dní boli zub najhoršie je že na pohotovosti mi ho nemohli vytrhnúť a mam silný zápal ( 8 neprerezana ) takže po sviatkoch ešte len budem hľadať chirurga... 😭

loliki
25. dec 2023

@noami12 Tak, ja som si pred Vianocami hovorila, že cez Vianoce nechcem pribrať, žiadne prejedanie sa. Zdá sa, že sa mi splní želanie. 🙂 Vlastne som šťastná. Sladké, studené, teplé, oriešky - všetko zle. Možno aj schudnem pár gramov. A Tebe čo pomáha proti bolesti?

noami12
25. dec 2023

@loliki práveže nič, dávam si prášok nimesil ktorý je naozaj výborný, ale nezaberá. Robím si výplach kloktam, tiež nezaberá, ja už by som od bolesti skriabala aj stenu...a ty co si dávaš? 🙂

loliki
25. dec 2023

@noami12 Skúšala som Ibuprofen a Novalgin, ale také divné, malo by to účinkovať 5-6 hodín ale keď si niečo dám-zjem, tak to rozbolí. Tak si vypláchnem ústa vlažnou vodou, približne takej teploty ako mám v ústach, len nie vždy trafím a čakám, že ma tá vlna bolesti prejde. Takže obmedzím jedenie a maškrtenie. Nič lepšie ma nenapadlo. 🙂 Podobné som mala v lete na dovolenke, len na hornej čelusti. Prišli sme domov, išla som k zubárke, samozrejme, všetko v poriadku, nič nenašla, nič mi nerobila.

janulik2306
25. dec 2023

Takúto tému som chcela založiť aj ja a opýtať sa či len ja som jedna nenormálna, ktorá sa poháda s manželom rovno po večeri a už je celá vianočná nálada preč... 😔Celé toto chystanie, nakupovanie, príprava, všetko okolo toho a nakoniec sa všetko pokazí hadkou 😔

loliki
25. dec 2023

@janulik2306 Ber to pozitívne, aspoň ste sa najedli. 🙂 To sú tie veľké nesplnené očakávania, že aspoň raz za rok budeme mať všetko tak, ako sa patrí. Hráme divadlo, ktoré nemáme dostatočne nacvičené počas roka.

nifnea
25. dec 2023

@majlo1234 😕to ma mrzi..aby som len nehanila mojho muza,je sikovny dom postavil takmer sam,vela porobi ale doma lahnr a nic ho nezaujima ☹️

doriiis
25. dec 2023

Však toto si treba uvedomiť,že to,co je počas roka zle a nefungujúce sa počas 3 dni neopraví a neupravi.
Pre mnohé rodiny sú Vianoce iba dôkazom toho,že spolu nevydržia ani v jednej miestnosti.

majlo1234
25. dec 2023

@nifnea vies ci, kazdy ma asi to svoje, nikdy nebudeme uplne spokojne. U mojho su na prvom mieste kamarati(i ked by to v zivote nepriznal) a je absolutny workoholik s nezmyslom pre planovanie, cely zivot zijeme v jednom behu a neistote co bude zajtra. Zaroven je vsak tiez zrucny, zvlada domace prace, aj ked aamu casto nechce a je dobry otec. No to je uz asi na inu temu(co nas stve a co mame radi na svojich muzoch😂) jednohlasne dodam, ze z mojho pohladu mame teraz krizu, lebo ma teraz permanentne vytaca vsetkym

loliki
Autor odpoveď zmazal
noami12
25. dec 2023

@loliki ahoj, vieš čo ráno som ešte plakala od bolesti a hľadala chirurgicku zubnú pohotovost a bola som schopna im dat aj 300 e za to ze mi ten zub vytrhnu ale poobede zrazu z ničoho nič prešlo, ale teraz trochu ešte tiež taky tlak mam. Od včera som si dávala domáci repak vyplachovala to určite aj preto. Teraz je to taka tupá bolest ktorá sa dá už aj bez liekov zvládnuť akurát teraz som si repak ešte preventívne dávala a uvidím aká bude noc 🙂 som rada ze to aj tebe ustupuje 🙂

loliki
Autor odpoveď zmazal
noami12
25. dec 2023

@loliki áno 🤣 som to ja 🤣

loliki
26. dec 2023

@noami12 Keby to pomohlo aj mne, tak si kúpim jedno aj ja. 🙂

noami12
26. dec 2023

@loliki možno od toľkej radosti aj na tu bolest tak silno zabudneš 🤣 no mam tam stále taky tlak ako včera takže zatiaľ to zvládam dnes a ty už dobre ? 🙂

loliki
26. dec 2023

@noami12 Ujde to. Teraz v noci aj ráno som mala totálne citlivú-boľavú päťku. Ale aspoň ma nebolí polovička sánky. Mohla by sa tu k tomu vyjadriť nejaká dentistka, ale asi sme v zlej téme. 🙂

koniarova
26. dec 2023

@noami12 zajtra chod určite k zubárovi.

noami12
26. dec 2023

@loliki možno na zdravotníci na mk co je skupina tam by sa možno našla. Bývaš ďaleko od hraníc z CZ?
@koniarova samozrejme pôjdem už len na zajtra čakám aj keby to úplne prejde, chcem ho dat preč lebo toto boli iné bolesti ešte cez tie najkrajšie sviatky a to ja som z tých co zuby netrápia vôbec 🙂

panonia
26. dec 2023

@noami12 Keď si z Radimova nebola si niekedy u zubára v Malých Levaroch? Má ambulanciu doma, ale on už len trhá lebo už oficialne nepracuje. Ja som tam zavolala a večer o 20 mi vytrhol zub ani som nevedela ako.

noami12
26. dec 2023

@panonia ahoj, no keď manžela bolel zub volali sme mu, zdvihla to jeho asi žena a povedala ze nepracuje už. Manželov kolega tam bol asi 2 týždne dozadu vraj od 19-20 trhá. Lenže mne ho nevytrhne tak som to ani neskúšala, nakoľko ja ho nemám celý prerezany a potrebujem chirurgicku zubnú ambulanciu. Bola som aj v breclave na zubnej pohotovosti a ze to mi žiadna klasická zubna ambulancia nespraví :(

loliki
27. dec 2023

@noami12 A bolí ťa to stále? A čo ti vlastne robili? Dali niečo proti bolesti? Ja idem zajtra. Mne to dne trochu opuchlo. Uvidím, čo bude do rána.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
noami12
28. dec 2023

@loliki áno boli ale je to taka bolest momentálne že nemusím si ani lieky dat, dá sa to teraz zniesť. Lebo ja som za toľko dní veľmi veľa liekov si dala. No dali mi iba nejakú vložku ktorá má zapal vytiahnuť ale teda vôbec nepomohla. Drzim palce potom napíš ako si dopadla ❤️

loliki
28. dec 2023

@noami12 Ráno som sa vybrala k zubárke. Výsledok: Moja zubárka má dovolenku do 5.1. Na pohotovosť sa mi nechce ísť do ďalšieho mesta.

noami12
28. dec 2023

@loliki och joj ale mal by ju niekto zastupovať nie ?

loliki
28. dec 2023

@noami12 Niee, načo? 🙂 Že sa má ísť na pohotovosť (30 km). Už utekám. 🙂