Ste dnes šťastné?
Kazda z Vas je dnes stastna, mate krasne Vianoce?
Ja som šťastná celý rok bol super boli sme 3krat na výlete v Prahe dovolenka pri mori dcéra mi úspešne dokončila 2vysoke skoly,promócie a v novembri sme dostali môj vysnívaný darček výlet do Ríma,aj Vianoce krásne mám doma manžela a dcéru ktorá žije v Prahe😁 a ježiško mi doniesol to čo som chcela
@h2 to si zabila

@noami12 Skúšala som Ibuprofen a Novalgin, ale také divné, malo by to účinkovať 5-6 hodín ale keď si niečo dám-zjem, tak to rozbolí. Tak si vypláchnem ústa vlažnou vodou, približne takej teploty ako mám v ústach, len nie vždy trafím a čakám, že ma tá vlna bolesti prejde. Takže obmedzím jedenie a maškrtenie. Nič lepšie ma nenapadlo. 🙂 Podobné som mala v lete na dovolenke, len na hornej čelusti. Prišli sme domov, išla som k zubárke, samozrejme, všetko v poriadku, nič nenašla, nič mi nerobila.
Takúto tému som chcela založiť aj ja a opýtať sa či len ja som jedna nenormálna, ktorá sa poháda s manželom rovno po večeri a už je celá vianočná nálada preč... 😔Celé toto chystanie, nakupovanie, príprava, všetko okolo toho a nakoniec sa všetko pokazí hadkou 😔
@janulik2306 Ber to pozitívne, aspoň ste sa najedli. 🙂 To sú tie veľké nesplnené očakávania, že aspoň raz za rok budeme mať všetko tak, ako sa patrí. Hráme divadlo, ktoré nemáme dostatočne nacvičené počas roka.
Však toto si treba uvedomiť,že to,co je počas roka zle a nefungujúce sa počas 3 dni neopraví a neupravi.
Pre mnohé rodiny sú Vianoce iba dôkazom toho,že spolu nevydržia ani v jednej miestnosti.
@nifnea vies ci, kazdy ma asi to svoje, nikdy nebudeme uplne spokojne. U mojho su na prvom mieste kamarati(i ked by to v zivote nepriznal) a je absolutny workoholik s nezmyslom pre planovanie, cely zivot zijeme v jednom behu a neistote co bude zajtra. Zaroven je vsak tiez zrucny, zvlada domace prace, aj ked aamu casto nechce a je dobry otec. No to je uz asi na inu temu(co nas stve a co mame radi na svojich muzoch😂) jednohlasne dodam, ze z mojho pohladu mame teraz krizu, lebo ma teraz permanentne vytaca vsetkym
@loliki ahoj, vieš čo ráno som ešte plakala od bolesti a hľadala chirurgicku zubnú pohotovost a bola som schopna im dat aj 300 e za to ze mi ten zub vytrhnu ale poobede zrazu z ničoho nič prešlo, ale teraz trochu ešte tiež taky tlak mam. Od včera som si dávala domáci repak vyplachovala to určite aj preto. Teraz je to taka tupá bolest ktorá sa dá už aj bez liekov zvládnuť akurát teraz som si repak ešte preventívne dávala a uvidím aká bude noc 🙂 som rada ze to aj tebe ustupuje 🙂
@panonia ahoj, no keď manžela bolel zub volali sme mu, zdvihla to jeho asi žena a povedala ze nepracuje už. Manželov kolega tam bol asi 2 týždne dozadu vraj od 19-20 trhá. Lenže mne ho nevytrhne tak som to ani neskúšala, nakoľko ja ho nemám celý prerezany a potrebujem chirurgicku zubnú ambulanciu. Bola som aj v breclave na zubnej pohotovosti a ze to mi žiadna klasická zubna ambulancia nespraví :(

Najhorsie co sa mne na Vianoce mohlo stať, mne čo sa najviac tesim na všetky dobroty tak som s covidom bez chuti 🙈 okrem toho som dnes v pohode,ako iné dni. V kazdom dni je nieco ,kvoli comu som šťastná 😊 A samozrejme ako uz 8.Vianoce mi chýba moc moj najdolezitejsi človek v mojom živote, tak áno, vysli aj slzy, ale s tým sa uz nic neda robiť 🥺