icon

Ste na seba hrdé? Podeľte sa s nami!

23. máj 2024

Ahojte, už dlho som nemala žiaden dovod sa cítiť byť pyšná na seba. Posledný rok sa mi nič nedarí a teraz ma čakajú príjmačky na ktoré sa niekoľko mesiacov pripravujem ale veľmi sa bojím že ich i tak nezvládnem. Chcela by som zažiť ten pocit niečo dokázať a študovať niečo čo ma vnútormne tahá a bude napĺňať, neviem čo si však počnem v prípade neúspechu. Preto hľadám niečo za čo sa i tak môžem cítiť pyšne.

reanda
•
23. máj 2024

bud na seba hrda len tak.. ze existujes.. ze si taka, aka si.. to staci.. a budes mat dovod byt na seba hrda vzdy 🙂 .. byt na seba hrdy, iba ked nieco dokazem, to je podmienecna laska, to sa neodporuca 😉

hipuska
•
24. máj 2024

Tu ide o vnímané teba samej. Aké prijímačky ťa čakajú? VS? To znamená, že máš úspešne za sebou maturitu, nie? Aký úspech by si ešte očakávala v študijnej oblasti momentálne?

naneta258
•
24. máj 2024

Momentálne asi zato, že sa viem už skôr odpojiť od ľudí ktorí nevidia moju hodnotu.. 🙂

anketkarka
•
24. máj 2024

Tak buď hrdá na to, že sa niekoľko mesiacov tomu venuješ a zodpovedne pripravuješ. Nerieš čo bude ak... Sústreď sa na to, že to veľmi chceš a ideš si za tým...Držím palce a ver si!!!

veroniak12
•
24. máj 2024

Ked ta to urobi stastnou a budes na seba pysna, chod za tym. Podla mna najdes vela inych veci, ktore si dokazala, len si to asi len neuvedomus, lebo to beries ako samozrejmost.

ivanakal
•
24. máj 2024

Tak nieco sa ti urcite dari. Byt mila k druhym, pomahat, uplne malickosti. Ja som hrda na seba napr. preto, lebo som zacala cvicit. 😀 ja totalny anti sportovy typ. Zacala som chodit na kruhovy trening, a som na seba hrda, ze som sa odhodlala.. Alebo ze som dala minuly rok vypoved v praci, lebo tam neboli dobre vztahy, za to som hrda, ze som sa odhodlala. Vzdy sa najde nejaky dovod..

madeincssr
•
24. máj 2024

Uz to, ze takto rozmyslas, snazis sa a tuzis nieco dosiahnut, naucit sa, robit nieco pre to, je samo o sebe obdivuhodne. Nik nema v zivote len uspechy (aj neuspech ta moze posunut inym/spravnym smerom). Zijeme v 'chorej dobe' socialnych sieti (pozitivnej pretvarky, alebo aspon 'pozitivnej filtracie'), ktora deformuje nas pohlad na svet a najma na seba. Keby sme sa ich dokazali zbavit, asi by sme (mnohi) pre seba urobili to najlepsie.

luxus10
•
24. máj 2024

naucila som sa v dospelosti skladat rubikovu kocku...s minimalnym poctom tahov...

a upiect vyborny chlieb....🙂

zivot sa sklada z malickosti...

nelka93
•
24. máj 2024

Na všetko co som dosiahla, dostudovala som jeden z najnáročnejších odborov, mam super prácu, vlastne bývanie, som samostatná, viem variť piecť. Ja sa teším a som na seba pyšná aj za maličkosti