Ste spokojní s výsledkom volieb?
No čo spokojní ste? Alebo ste dúfali že sa Slovensko konečne zobudí. Aj keď potom ako dopadli posledné parlamentné voľby....to asi nebude možné tak skoro
Spokojnosť
Gratulujem pánovi Korcokovi ku krásnemu 2 miestu.
SPOKOJNOST
@lienkashcj max spokojnosť
Osobne si myslím,že paradoxne Korcokovi ublížili najviac jeho vlastní voliči.
Jasné. Odteraz už nebude žiadna vojna, žiadne medvede a žiadna lgbt komunita (s výnimkou pána prezidenta) na Slovensku 😉 no komu bude lepšie, než nám slovákom.
Som spokojná ❤
@lienkashcj este som neprestala grcat
To vážne?😄Teraz idete každá založiť diskusiu?
@lienkashcj Slováci ukázali, že sú národom fašistických dezolátov a duchom chudobnej chamrade.
@thoughtfulweirdo nezabudaj na lacne potraviny a energie a, samozrejme, spravodlivost a zdravotnictvo budu vykladnou skrinou 😆
Dnes prehrali vsetci Slovaci, aj ti co si to uvedomuju aj ti co nie.
dufam, ze tie spokojne z vas ziju v tych castiach slovenska, ktore po rozdeleni slovenska podla ruskych planov pripadnu novemu statu spojenemu so zvyskom ukrajiny alebo madarsku. uzite si to. nie ze by na to mal prezident dosah, ale aspon mohol v ramci svojich moznosti ako-tak brzdit vladu a nrsr.
https://hnonline.sk/svet/24400788-novy-stat-by-...
https://www.dnes24.sk/svet-o-slovensku-zbytocny...
Som rada že nie som jediná komu sa chce grcat z toho. Slováci sú hlúpy narod, banda idiotov.
Spokojnosť. Ľudia sú rôzni. Plne rešpektujem ľudí,čo volili Korcoka. Veď sto ľudí,sto chutí. No sú to práve voliči IK, ktorí urážajú, osocuju, posmievajú sa,píšu nenávistné komentáre, aký sme sprostý národ,atď. Prečo? Lebo čo, IK by nás spasil? Úroveň Slovenska by sa pozdvihla, všetci by sme sa mali zrazu neskutočne super? Načo je to dobré, veď sa rešpektujeme navzájom. Ja keď čítam tie príspevky na MK,až sa pozastavujem,či je to mamičkovské fórum 🤷🏽♀️
Majme sa radi ľudia. Myslím,že celé Slovensko jasne vyjadrilo názor, s výnimkou BA kraja.
Veľmi čierny deň pre Slovensko 😪 strašne mi je ľúto čo tu čaká naše deti... Do čoho ich vedieme 😪
@paradajkova presne tak,dnes prehrali všetci Slováci.
@thoughtfulweirdo len v ramci toho 88m2 bytu asi...to je slovensko .par m2 navyse pre koalicnych partblnerov a zvysok Slovenskom sa neda nazvat....vlastne este Geryho buda.A tam to konci
Ale no, Korcok si vytvoril krasnu volicsku zakladnu a cochvila zasadne na Simeckovo miesto, jeho politicka stranicka kariera sa tymto len zacina.
Teraz len nastanu tazke casy. Nevadi, ludia su nepoucitelni. Ostava len dufat, ze za 3,5 roka bude strana, ktora bude schopna konkurovat tej bande zlodejov.
@simik131 iste aj my niečo také napíšeme ale to co voliči Pelleho a hlavne smeru a sns píšu je už odpad rovnako ako oni. Necítite sociálne siete čo predvádzali voliči Pelleho
@simik131 az na tom,ze svojim vycerpavajucim prispevkom si vsetkych odsudila,skritizovala aj ked hadzes hovno na inych.. trosku si si pomylila svetove strany
@lienkashcj veď sa len pozrite vyššie, už je to tu, banda idiotov, hlúpy národ, bojim sa o deti,atď...preboha 🤦🏽♀️ toľko nenávisti,zloby, len preto,ze nevyhral váš kandidát.
@lienkashcj aspon Pelle neposle nikoho do vojny!!! :D neverim sama, aki su ludia ovplyvnitelni a staci im par peknych, prazdnych slov. Co uz, nejako vydrzime. Ostava len dufat, ze sa karta v dalsich volbach obrati a za mesiac sa nam nebude Kocner smiat do tvari z nejakej luxusnej jachty
@fantaghiro21 bože môj 🤦🏽♀️ nevadí, svetové strany sa doucim.
@simik131 nejde o to ze nevyhral nas kandidat. Ide o to, ze na Slovensku vyhral strach, nenavist, konspiracie a klamstva. Cela jeho kampan bola nechutna, plna hoaxov, polopravd. A hlavne, nevyhral Pellegrini. Vyhral Fico, ktory ma teraz neobmedzenu moc. A to je pre Slovensko asi najvacsia hrozba. Neslo priamo o Korcoka, islo o kandidata, ktory by som schopny trochu ich "klepnut po prstoch". Teraz si schvalia vsetko a samozrejme, ze sa to dotkne hlavne nas, beznych ludi. A vsetko pojde z nasich penazi

Za mňa spokojnosť.