icon

Ste spokojní so súčasnou vládou?

macik34
7. aug 2020

Nevolila som smer.... Ale zaujimal by ma Vas nazor

Strana
z3
lenuliatko84
8. aug 2020

@sara07 ved a toto islo smeru,lebo vedia ze tato tema rozhada stranu.niekto je za a niekto proti tak ako v kazdej spolocnosti.ja som nazoru ze radsej potrat ako zničené dieta

sara07
8. aug 2020

@lenuliatko84 lenže olano tvrdilo že tuto temo neotvori 4 roky , teraz vyzeraju ako tlčhuby komplet všetci, lebo jedna čast na to kašle pdoraža nohy v čom sa len dá len aby dosiahla čo chce, druhá čast sa ticho prizerá, sem tam sa snažia objasnit ale nik im to neverí, tak si spravím poriadok v strane
nie som si istá či tu cenu za olano budu schopny zvládnut neskôr, nechcu si to priznat ale ano momentálne začina byt silno polarizovaná spoločnost na dve časti a krestanska čast olano to ešte zvyšuje a vyostruje

macik34
autor
8. aug 2020

@macik34 tolko reakcii ma prekvapilo... Nemam ich vserky precitane.. Ale stacil mi komentar, Mativica, ako blahozelal papezovi.... M

sara07
8. aug 2020

@macik34 to treba brat s nadhladom, zase z papeža netreba robit boha totálneho , zvlášt ked historia by vedela rozprávat ako to vlastne bolo a niektoré veci sa nezmenili len sa lepšie strážia
myslel to v dobrom ale nebolo to spravne pochopené , netreba zase brat tak všetko krčovito, keby to tak bolo napr dalaljlámovi ten by to bral v pohode a aj zvyšok

sebastianmichal
8. aug 2020

Ja som nespokojna tato vlada je katastrofa ktora je schopna cele slovensko zadlzit a priviest do krachu na obycajnych ludi vobec nemysli a korona im prisla vhod aby si schvalili mezmyselne zakony. Ja som prisla o pracu bola bez prijmu 3mesiace a nikoho to vobec nezaujima. Cele zle nechapem ako niekto volil toho sasa ved co vyvadzal v minulosti v arlamente to dokaze len blazon

mondolina
8. aug 2020

@sebastianmichal
Hm.
Napr.aké zákony?

macik34
autor
10. aug 2020

@sara07 on gratuloval k narodeninam mrtvemu papezovi

sara07
11. aug 2020

@macik34 ale on ho neznevažoval ani neuražal proste to bolo písané formou v pozitivnom oslavnom štýle , netreba hladat hned všetkom komplet utok a negativne veci, ako v tomto ste krestania priam ako posadnuty v poslednej dobe , človek aby sa pomaličky pre istotu naučil aj rovno prdiet doslova - to nebola uražka ale metafora s preneseným výrazom - ja som to videla presne na jeho fb a nemala som pocit že by to išlo tym smerom ako píšeš
a to že vie napr kedy zomrel den ja neviem absolutne napr,

macik34
autor
11. aug 2020

@sara07 neviem kedy ale viem, ze je mrtvy... Premier Slovenska verejne gratuluje mrtvemu.... Nemusim byt krestan ale je mi trapne za neho

sara07
11. aug 2020

@macik34 tak môj oblubenec teda absolutne nie je , lebo sa hrá na liberála ale pritom je katolibanec obyčajny preto tam má tu aj svoju skupinu a nekoriguje ju
v podstate pre mna je farizej , ano máme zvláštneho premiera to je pravda
ale zase uplne za všetko kamenovat ho nie je fér
a ano do krvi ma žral ked šaškoval pre zatvorené nedele a tiež ma vytočil do nepričetnosti ked zahlasil na vynimočny stav že stači zrušit a počkat 5 min
ako to sa malokomu podarí

sara07
12. aug 2020

@macik34 no vieš ty riešiš v podstate banalitu pápeže , kto je vlastne teraz pápež ? bábka vlastne ktorá stojí dost penazi a reprezentuje, jeho doporučenia a odkazy v omšiach aj tak nik nerešpektuje, nerešpektuju sa jeho nariadenia a stanovy cirkvy ani samotná cirkev atd ....
teraz čo urobili to má váhu, vyhostili ruských diplomatov , to je ako niečo čo momentálne je dôležité a má váhu a má vahu aj v zahraničnej politike u iných štátov
vatikan sice je ale to je tak asi tak všetko

vroni
12. aug 2020

@macik34, on "negratuloval" mŕtvemu pápežovi, malo to byt akože vtipné, že mu zaželal všetko najlepšie do neba k storocnici. No, ako je u Matovica zvykom, bolo to na chytanie sa za hlavu...

macik34
autor
12. aug 2020

@vroni touzivajte nebicko dodal neskor, ked bol upozorneny

macik34
autor
12. aug 2020

@sara07 neriesim papeza ako takeho. Chcela som poukazat na vystupovanie Matovica ako premiera.. Ani statne vlajky nepozna

sara07
12. aug 2020

@macik34 ale ona sa tak vyždy správal nič nové pod slnkom ? ano teraz je viac pod dobrohladom, ale on sa vždy takto spraval on sa nezmenil
nie je to ospravedlnenie ale ja osobne som neverila že by sa zmenil ked bude premierom a nie op.poslancom. pre mna bol a jeho strana doslova neprijatelná napriek všetkému pre katolibansku čast
a ani by som neriešila spravanie, je taký adhd trocha no , ale katolibanska čast a jej spravanie a tolerovanie toho spravanie je pre mna napriekd všetkému neprijatelna

Strana
z3