Ste spokojní so súčasnou vládou?
Nevolila som smer.... Ale zaujimal by ma Vas nazor
Ja som spokojna s niektorymi ministrami a s inymi nie. Velmi si cenim Sulikovu snahu, paci sa mi aj Budaj, Remisova, Kolikova. Matovica nemozem ani citit, ale som rada, ze vdaka nemu sa dostali vyssie spomenutí ludia na miesta, z ktorych mozu nieco zmenit.
robí zaujímavé a dobré zákony ohladne podnikania, ulahčenie byrokracie to čo sa týmto smerom prijalo je super zatial
čo mi doslova vadi a vytača je že sa zaoberaju interupciami a rastie krestansky vplyv , nedodržanie že tieto témy sa nebudu 4 roky otvarat, myslím že tu máme iné starosti ako toto, vyhovuje mi to tak ako to je, vela ludi čo volilo v okoli v praci olano pre krestansku čast ich volit zaručene nebude, na zaborsku a ten jej hlučik maju doslova alergiu su rozčarovany že toto nie
danovy bonus zvyšený namiesto obedov zadarmo vyslovene vítam , ano je to tak je to zbytočná zataž, pre školy, pre kraj obce atd .. len otázne je či ten režijny poplatok ostane lebo potom ako sme to riadne preplatili to zadarmo
nerozumiem prečo na ministerstve zdravotnictva sedi ten človek čo tam je, základ je viera to sme ako fakt nepatri, vadi mi že korona bola zneužita a nerobili sa inetrupcie ktoré ako sa nedaju odložit na neskôr ,takéto dokazovanie moci nemám rada
na premierovi mi vadí že má snahu stále všetko robit sám ,nenaučil sa pracovat a spolupracovat s teamom okolo seba , ja sám .. a občas zabuda že nie už opozičny poslanec, diplomovka mi nevadí nemalo to byt tak ale tak kto je čisty nech hodi kamenom, keby tak nevyvádzal nedali mu to vyžrat , ano dali mu to dokonale sežrat to je pravda a právom mu to patrilo, trest dostal načo dalej riešit
uvidíme aké zákony pripravia ešte
rozdelenie vianočného dôchodku tak ako navrhuju považujem za férové a systémové to je super
uvidíme čo urobia zo školstvom , či naozaj dorazia do škôl špec, pedagovovia, psyhologovia a asistenti, považujem to za sci fi ale tak uvidíme nehádžem flintu do žia
uvidíme či naozaj bude viac škôlok a každé dieta ho dostane lebo teraz je to katastrova mesto ,kraj si robí čo chce a rodič trhni si doslova
vyslovene mi vadí že sa hlasuje s fašistami to ako kde sme ??? je jedno za čo ide o prinícp , ide o to ako sa to prezentuje vonku ,
celkovo by som to zhrnula taky stred , uvidíme či sa nerozpadnu
uprimne mali by niečo robit s krestanskou častou oalno a dávat si pozor čo sa robí lebo pelemu stačí si zobrat pukance a v klude len pozerat ani nič žial nemusí robit
čo sa týka korony mám strach z každej tlačovky , viac smerom viac testovat, je problém hlavne s ukrajinou a srbskom obmedzit behanie cez hranice vždy sa odtial niečo každy rok nosilo , možno ideš na svadbu 100 ludi povinne test čo prelati poistovna
a uvidíme ako zvládnu eurofondy
minister polnohospodarstva, životného prostredia a šulikove ministerstov zatial spravne kroky len aby to dotiahli do konc a
Tiež si myslím, že ak by tam bol ktokoľvek, tak by sa mu zle vládlo a ešte horšie by sa plnili sľuby. Myslím si tiež, že hodnotiť to budeme môcť až s odstupom času.
Vadia mi ti krestanski fanatici, ktorych dotiahol na kandidatke... To uz aj Hlina v KDH ma miestami normalne a triezve nazory, oproti tym bigotakom...
Ale verim, ze vo vlade je par ludi, co maju sancu Slovensku pomoct. Ci uz po ekonomickej stranke, alebo vo vymozitelnosti prava, alebo v oblasti zivotneho prostredia...
Som spokojná. Verím, ked prejde ta šialená korona, ze budu pribúdať zákony, ktoré pomôžu lepšie podnikať aj žiť......
Som spokojná 👍
Tiež som spokojna.
Super. Mam pocit neuveritelnej jednoty naroda, ktoru som za poslednych 20 rokov nezazil. Ked vladol Vlado alebo Robo, spolocnost bola strasne polarizovana. Ale mam pocit, ze Igor lezie na nervy uplne vsetkym,
Volila som ho a som spokojna. Uvidime co bude dalej, ked toto vovid sialenstvo pominie
Vobec nie, Tato vlada absoludne nezvlada situaciu, podniky nedostali ziadne dotacie na prekonanie koronakrizy, riesia sa absolutne nezmyselne kauzy a vacsinou kazdy problem je leb "Fico" lebo "Pellegrini". Minimalne 4 moji znamy dostali vypovede - z toho 3 v gastro priemysle. Nepaci sa mi planovany odpredaj statnych podnikov a povinne umiestnovanie ludi do statnej karanteny. Aj minister zdravotnictva sa mi zda nekompetentny. V niektorych nazoroch suhlasim so Sulikom, v niecom s Kollarom ale nevolila som ani jedneho. Volila som Matovica ale som z neho absolutne sklamana. Nevie posobit reprezentativne a vadia mi aj jeho vyhlasenia cez FB, je to nedostojne. Uprimne, teraz sa mi zda aj Fico mensie zlo 😒
Áno som
No majú to ťažké v tejto situácií, ale az na pár vecí som spokojná. Teší ma hlavne plánovaná reforma školstva
@muskazlata90
No po 5 mesiacoch vlady v čase covid zhodnotiť že je Fico menšie zlo....🤔👎
Nie som úplne spokojná s touto, ale to neznamená , že by som bola s predošlou vládou spokojnejšia.
Spokojná budem s tými, ktorí už konečne budú na strane pracujúcich ľudí
@mondolina Ja sa na to nepozeram ako na vacsie a mensie zlo. Meciar pomerne rychlo sam seba stotoznil s celym narodom a statom, ale napriek jeho osobnostnym predispoziciam mu to trvalo min rok-dva (ratam od prvej verejnej funkcie). Fico to spravil tiez, len mu to trvalo dlhsie (minimalne posledne 2 volebne obdobia bol uz tam, kde Meciar). Matovicovi trvalo asi 3-4 mesiace, kym zacal utocit na novinarov, obvinovat ich z konspiracii a protislovenskych (?) krokov.
Ked sa pozriem na dopravu alebo na nove Remisovej ministerstvo, pohybuju sa tam ludia presne z tych firiem, ktore v minulom obdobi kradli najviac. Toto zrovna nie je zaruka nejakych transparernych obstaravani do buducnosti.
Suhlasim, ze podnikateľom a szco postihnutych koronou treba pomoct, ale RYCHLO. Uz vcera bolo neskoro.
@catherinah ale to nie je riešenie že sa to zaplatí z našich daní, a mala by si mat rezervu alebo finančny vankuš aby ak niečo vedela si ako tak prežit
a to neplatí len u szoč ale aj pri domácnostiach ,nie že niečo sa stane nemáš nič na pokrytie
@sara07 mna osobne sa to chvala Bohu netyka. Ale je to to iste, ako keby Tebe zamestnavatel kaze ostat doma bez peňazí a nikto Ti nic neda. Toto bola nepredvidatelna situacia a oni nie z vlastnej vole nemozu napriklad chodit so stankami predavat uz niekolko mesiacov. A mnoho iných povolani. Ak skraxhuju, ostanu nezamestnani, aj to sa platí z nasich dani. Treba ekonomiku nastartovat.
@catherinah ekonomiku naštartuješ tak že ludia začnu kupovat , znižením daní alebo odvodov
a nemusíš sa obavat patrím do kategorie kde sme nemali dosah na žiadnu dotáciu a nenadávam, chápem to ,takže ano mna sa toto tyka , u nás v okoli vela obchodov krachlo , vela sa preorientovalo na niečo iné alebo sa pustili inym smerom
vela firiem len prežívalo tahalo ceny dole aby aspon niečo predalo alebo na dlh kupovalo neplatili faktury dodavatelom a stahovali ich nadol, uprimne niekedy prečistenie trhu treba
a čo sa týka stankov, nie su trhy to je pravda ale na namestí su rozloženy a predavaju čo vidím na trhoch
ano bola by som radšej keby trhy povolili a mega testovali a fungovali by sme menej bez obmedzenia
@sara07 moja mamina je szco pocas koronakrizi jej zavreli obchod musela zaplatit hypoteku, najom v obchode, vsetky poplatky, naraz vsetci chceli vyplatit faktury na ktore mala este dlhu dobu splatnosti ale vsetci si zmysleli naraz zaplatit. Hypoteku jej odlozili ale az o 2 mesiace, najom zaplatit musela a tiez sme museli z niecoho zit, zial nemame dalsi prijem a ja chodim este do skoly...... a tento stat jej naozaj v nicom nepomohol, zasoby penazi boli ale po 2 mesiacoch sa ti minu ked musis toto vsetko poplatit..... a nakoniec co jej tento stat dal , to si aj zobral spat v podobe platby dph
@denisah1 faktury tam je termín jasny tam ich nemusela pokial nechcela platit v tomto štát ako nemá zasiahnut a ani nenesie vinu
každý má svoj štýl podnikania ale pokial je platcom dph tak obraty má platcom dph nie je každy
ja štát tiež nejak nemusim nie všetko je košer atd a ano ficova vlada zdierala szoč doslova z kože ale za niektoré veci ako naozaj nemusi
@denisah1 lenže tým že ona by zaplatila 10.4 by neporušila žiadny zákon ani by nemala žiadny postih,
jednak zrejme nemali prachy tak ich potrebovali alebo sa báli že krachne a nik im nič nezaplatí, každopádne ekonomicky zodpovedné to od nich nebolo ani korektné a doplatila na to tvoja mamina žial
@evamarek77 netreba citat dezinformacne somariny od peleho, fica, danka a ostatnych zlodejov a budes spokojnejsia... 🙂
ocenujem velmi hlboko že konečne, konečne deti na druhom stupni ktoré sa musia vzdelavat doma aj ked by nemuseli keby sk bolo iné - tam je fakt vela faktrov prečo je dieta doma a nemuselo byt
že sa nebudu musiet trepat do čiech aby mali ukončený druhy stupen a nebudu musiet chodit do českých škôl pre to
a ak všetko dobre pôjde bude to tento šk rok už čo ako je total super , hossana
Sulík - 1*
Kolíková - 1
Matovič - cvok
Duch Svätý na MZ - WTF???

Nevolila som Matovica, ale objektivne treba priznat, ze schytal velmi zle obdobie na vladnutie