icon

Ste tu také, ktoré nechodíte na jarmok?

13. sep 2025

Ste tu také čo nechodíte vôbec na jarmok? A prečo? Ja kôli tomu, že je tam všetko drahé a nemôžme si to dovoliť.

Strana
z2
jaja1979
13. sep 2025

@anonym_autor ja idem tak raz za 5 rokov. Len kvôli atmosfére, nekupujeme nič, maximálne burčiak domov. Remeselné výrobky sú tam síce krásne, ale nič z toho nepotrebujem, pre mňa sú to veci, čo lapajú prach väčšinou... Oblečenie som tam nikdy nekúpila... Sem tam som tam zobrala decká na kolotoče. Ale inak atmosféra sa mi páči, rada sa len tak motam pomedzi ľudí, pozriem nejaky koncert a tak...

jaja20
13. sep 2025

@anonym_autor Jarmok býva len raz do roka. Nemôžete si to dovoliť z akého dôvodu? Máte veľa detí? Nechodíte do práce? Či?

stellarstar
13. sep 2025

Nechodím, ani na zábavy či koncerty atd mňa by šľak trafil v tom dave ľudí, mne stačí ak musím napr cestovať busom či električkou a u nás v at je 2x do roka jarmok a to tiež drahé jak 1 výplata 🤣

benit
13. sep 2025

Ignorujem jarmoky, hody uz velmi dlho. Ked boli deti male, tak kolotoce. Neskor uz isli same. Mna tie davy ludi nebavia a co tam obkukat? Stanky, kde je vacsinou tovar od vietnamcov len predrazeny? Stastne sa tomu vyhybam.

liz_lemon
13. sep 2025

ja nechodim ani na vianocne trhy, neznasam davy a smrad z jedla

majlo1234
13. sep 2025

Ja nie, nebavi ma pretlacat sa cez davy, jedlo ma uz viackrat sklamalo, pit nepijem. Nemam tam preco ist

zmrzlinka2021
13. sep 2025

Ja chodím rada, ale kupujem max jedlo, maškrty. Remeselné veci sú krásne ale nepotrebujem ich.

Chodím iba za denného svetla

anonym_edfcfc
13. sep 2025

Nechodím. Nechce sa mi. 😂

anonym_ab3e68
13. sep 2025

Však napíš číslo účtu,poskladame sa ti po 50 centov, budeš mať aspoň na trdelník 😆

barka1
13. sep 2025

Nechodit na jarmok nie je ziadna divnost. Nechce, nechodím. Je úplne jedno prečo.

laurinka27
13. sep 2025

Vobec ma to nezaujima, ani to mnozstvo ludi.

snowflakenel
13. sep 2025

Anp ja, vlani som vracala z kolotocov,,tak uz ani vidiet 🙂

evcagabi
13. sep 2025

Momentalne preto, lebo nemienim moje rocne dieta tahat medzi tolko ludi 😅

ariannazara
13. sep 2025

Nechodím, nie preto ze nemam peniaze ale preto ze neznasam vela ľudí pokope 😆

martinkatinka
13. sep 2025

Ja sa rada pozriem, stretnem starych znamych, ktorych mam aj medzi remeslnikmi. Kupujem vacsinou klobasky, koreniny, syr a podobne.

rozculena
13. sep 2025

@anonym_autor pýtaš sa,ako keby to bola povinnosť

anonym_27430b
13. sep 2025

Ja. Jedlo podpriemerné. Motať sa medzi stánkami, kde je plno ľudí, nevidím v tom zmysel. Nič tam nekupujem, načo by mi tie čabraky boli. Ak idem, tak večer, keď je koncert nejaký, tak vyslovene iba tam a potom domov, najem sa keď tak v normálnej reštaurácii.

anonym_fcd768
13. sep 2025

@anonym_autor to je nejako povinné? U nás v meste ani jarmok nie je, k rodičom chodím pozrieť ako sa mi chce. Ale väčšinou chytám panický atak z toľkých ľudí.

anonym_62616f
13. sep 2025

my sme tiez tento rok nesli doliecujem sa z choroby a nechce sa mi milion ludi a tak, ako nemam problem inak ist ale jedine ze tam je aj iny ucel stretnutie s priatelmi a tak
nekupujem tam ale blbosti

anonym_7c27d4
13. sep 2025

Nechodím na jarmoky lebo ma tam nič z toho nezaujíma a je tam veľa ľudí

tamitamitami
13. sep 2025

My chodíme, páči sa nám atmosféra, stretneme známych. Kupujeme si jedlo a pitie, remeselné veci veľmi málo (musí to byť niečo výnimočné aby som to kúpila).
Veď na jarmok sa môžeš ísť pozrieť zadarmo, užiť si atmosféru, nemusíš tam vykúpiť stánky.

anonym_97b1e6
13. sep 2025

Chodíme každý rok, už aj s dieťaťom. V piatok ide pozrieť kolotoče, ktoré sa mu páčia (zatiaľ len pozerať, neodváži sa ísť). V sobotu doobeda ideme pozrieť stánky a môže si vybrať co sa mu páči (jedna drevená hračka a jedno lízatko). Večer ideme s mužom sami vychutnať si atmosféru a popozerať remeselníkov. Kupujem len čiapky na jeseň a zimu lebo sú kvalitné a teplé. Takže áno, chodíme. Nie na nákupy ale pre atmosféru, kde sa ľudia zabávajú.

petronelag
13. sep 2025

Ja som dávnejšie chodila, teraz už menej, je to stále podobné.

diewcatqoo
13. sep 2025

Jezis, ja to neznasam. Miliarda ludi, vela opitych, smrad z pripaleneho jedla, kolotocarska hudba.. ked by ma niekto chcel utyrat, tak jarmok je cesta.

lenka.25
13. sep 2025

O štyri hodiny sa chystáme . Mame radi tu atmosféru , deti sa tešia na kolotoče , zemiak na palicke a my s mužom na čapované pivo 😆 . Áno , ceny sú premrštené , ale na to chodíme do práce , aby sme si vedeli aj dopriať .

anonym_5e8199
13. sep 2025

@anonym_autor my chodíme milujem ten program stánky,remeslá a tak isto aj vianočné trhy uz teraz sa teším na vianoce

januska12323
13. sep 2025

Však tam nemusíš nič kupovať ani ísť keď nechceš, nie je to povinné. Ja sa chodím najesť, napiť a domov.

mane01
13. sep 2025

@anonym_autor ja nechodim, lebo je tam milion ludi a nemam rada davy ludi. Okrem toho tam hra hlucna hudba, jedlo, co tam ponukaju ma nelaka a tak nevidim dovod, preco by som tam mala ist.

zuzinka888
13. sep 2025

Milion ludi, chaos, vsade behaju uvrestane decka( casto moje🤣🤣), vsetko predrazene- keby aspon kvalitne bolo, a oredavaju same sprostisti co doma uba zavadzia

sissy27
13. sep 2025

@anonym_autor len vynimocne. Ale nejako nerozumiem tomu, co si na tom nemozes financne dovolit? Co je tam take, za co nevyhnutne musis platit, co si surne potrebujes kupit? Lebo ja aj ked idem, tak som schopna minut nula €. Kolotoce nie su pre mna, jedlo mi tam vacsinou nechuti (prepaleny olej, lokse z mikrovlnky a podobne), alkoholu neholdujem, ale zas hadam na dve deci burciaku dokaze nasetrit kazdy, za hudobne vystupenia sa neplati… kadejake handmade produkty - neviem, je to pekne ale nepotrebujem to a ak by som potrebovala, tak nemusim cakat do jarmoku, kupim kedykolvek. Takze ty si vies jarmok uzit aj zadarmo alebo za minimum penazi. Horsie je to s detmi, tym by som tazko odoprela kolotoc ci cukrovu varu, zas to nie je kazdy den, ale tak zas viem kedy jarmok bude a tych 50€ pre decka za rok hadam vies nasetrit.

Strana
z2