icon

Ste tu také, ktoré nechodíte na jarmok?

13. sep 2025

Ste tu také čo nechodíte vôbec na jarmok? A prečo? Ja kôli tomu, že je tam všetko drahé a nemôžme si to dovoliť.

Strana
z2
jaja20
13. sep 2025
@barka1

Nechodit na jarmok nie je ziadna divnost. Nechce, nechodím. Je úplne jedno prečo.

@barka1 Ale ona by tam chcela chodiť,len na to nemajú €

liusa82
13. sep 2025

Presne tak je tam hrozne vela ludí na sebe preto tam nerada chodím aj ja.Veď ten tovar alebo jedlo sa nedá riadne ani popozerať.Každý ti dýcha na krk.To fakt nemusím.To už v zime na vianočných trhoch je menej ludí ako u nás na jarmoku.Tiež budeme mať na konci mesiaca a nepôjdem asi znovu.Už pekných pár rokov som tam nebola.Ale vtedy sa aspoň dobre nakupuje v iných obchodoch lebo sú prázdne 😀

minenkaa
13. sep 2025

@anonym_autor a čo tam chces prosim ta kupovať,keď na to nemáš

zuzana76
13. sep 2025

@anonym_autor ja, neznasam jarmoky, kolotoce a somariny a gyce, chaos, vela ludi, ked boli deti male, tam sme zo 2x boli, nech vedia co to je, ale inak nie

anonym_336154
13. sep 2025

My chodíme radi na jarmoky,vždy si kúpime trdelník, pelendrek, jadierka tekvicové,deti sa tešia na kolotoče,popozerame stánky keď niečo sa mi zapáči kúpim.Takisto aj na hody chodíme keď sú u nás.Aj na vianočné trhy.

anonym_e6f12d
13. sep 2025

@anonym_autor tento rok som nebola, lebo ma nezaujal program. A s deťmi radšej obchádzam, nemám milióny na účte.

ivik4
13. sep 2025

Malo chodim , sice si dovolit mozeme no nuda. To uz skor Prater

cyberk
13. sep 2025

Pracujeme na to, aby sme nesedeli len tak doma, ano - 50e ujde ako fukot, ale za ten zazitok a krasny den nam to stoji ❤️… i ked ma ten dav vycerava, je to skvela atmoska ludi s dobrou naladou 🙂

wolf_
Autor odpoveď zmazal
mimikarol
13. sep 2025

Nechodím. Hluk a veľa ľudí to neni nič pre mňa

biba_18
13. sep 2025

nechodím a vôbec netuším prečo by som mala chodiť…

viestta
13. sep 2025

@anonym_autor nechodim, lebo mi to tam cele lezie na city. Prekonam sa raz v roku na vianocne trhy kvoli dietatu, keby bolo na mne nejdem ani tam. Hluk, milion ludi, v neskorsich hodinach aj potrundzenych nad mieru. A o tom co sa tam da kupit, to hadam netreba pisat, ze je to drahe a nekvalitne.

anonym_bbb3fa
13. sep 2025

Nechodím pretože nemám rada tú tlačenicu,nemám rada ten humbuk a nekupujeme na jarmoku nič,pretože tie predražené haraburdy aj tak nepotrebujem

reisi
13. sep 2025

Nie, neznasam jarmok. Nic tam nemaju, same cinske haraburdy, par remeselnych stankov a jedlo tiez za vela nestoji. Obcas poslem muza nech nieco dobre kupi, ze doma zjeme, ale casto to hodim do kosa.

ivana11155
13. sep 2025

@anonym_autor chodili sme ked boli deti male, teraz sme uz par rokov neboli, maximalne vybehneme vecer na koncert ked je dobra kapela a dame pohar burcaku.

anonym_36534b
13. sep 2025

Nechodím na jarmoky lebo odtiaľ aj tak nič nepotrebujem a ani nechcem a ešte do toho tí ľudia ...... Introverti vedia.

euka210
13. sep 2025

@anonym_autor nejako ich nevyhladavam, ale na ten nas chodime. My hlavne pozerame chovatelsku cast...zajace, sliepky atd. Deti velmi kolotoce nemusia, tak max.autodrom. Malo tam kupujeme, to by ma muselo nieco originalne oslovit. Ani jedlo ma nelaka, detom staci trdelnik. Toho roku sa ale tesim hlavne na konecne dobry program, o tyzden bude Stefan Stec a Cekovsky, viac mi k stastiu netreba 🙂

anonym_600878
13. sep 2025

@anonym_autor vyskúšaj aspoň raz bardejovsky jarmok a sľubujem, budeš sa tam rada vracať. Neopakovatelna atmosfera

lizatko1009
13. sep 2025

Chodím, ale pre atmosféru a koncert, nejem, nekupujem bludy, tento rok som si kupila drevený obraz a domaci sirup a to je všetko. Sym kolotoce, ale to au prepisknute ceny, 10e jedna jazda. vcera a dnes boli na Racianskom vinobrani a tam ten istý kolotoč nie 10e ale 15e🫣 a jasne, ze isli🫤

anonym_5ad018
14. sep 2025

@anonym_autor moja 2 ročná dnes na 5 kolotočoch, ja mam nové solnicky a vázu, makové pirohy boli úžasne 😀

vladuska20
14. sep 2025

Chodim s detmi hlavne kvoli kolotocom,ale tento rok ozaj slabe boli,ja som s dcerou bola 2razy,najstarsi syn s najmensim na vlaciku,maly bol este na malom retiazkovom a sli sme domov.No slabota,pi minule roky som sa aj ja vedela super vysantit.Ano stoji to eura,a nie male ale hody su ozaj raz za rok tak aspon tie kolotoce mohli byt lepsie.

anonym_555382
14. sep 2025

Nechodim lebo ma to nebaví a take kraviny čo tam maju kúpim z Temu za minimalnu cenu.

ekira1
14. sep 2025

Chodím, na niektoré pravidelne každý rok. Ale vyberám, čo kúpim, kraviny z temu a pod. nie. Kupujem niečo od reneselníkov, podporím trochu ich snahu.. ak chce dieťa tak na kolotoč, občas burčiak.. jednoducho nekupujem to, čo môžem kúpiť v obchode, alebo objednať..

siska53
17. sep 2025

@anonym_autor My nechodime na taketo aktivity.

mizoko
8. okt 2025

@anonym_autor áno,nechodíme. Vadí nám ten hluk a kopa ľudí. A tiež že je tam všetko predražené.

Strana
z2