icon

Ste tu vysoké ženy?

15. aug 2021

Baby ste tu niektoré vysoké? Ste rady za svoju výšku alebo boli časy, keď ste chceli byť nižšie. Ja meriam 175cm, čo nie je až tak veľa, ale boli časy, keď som sa za svoju výšku hanbila. Ešte aj dnes s ňou nie som výplne stotožnená, hlavne niektorí ľudia mi to dávajú pocítiť, že som vyššia ako by vraj žena mala byť. Vypočula som si už rôzne prezývky, cez žirafu, požiarný stĺp, dlhá ako týždeň pred výplatou. V rodine, aj mimo nej. Aj cudzí ľudia majú potrebu to riešiť, naposledy v práci. Stáva sa to aj Vám? Dá sa nejak naučiť neriešiť hlúpe reči ohľadom mojej výšky?

nevenka
15. aug 2021

Siroke boky ako chlap? To je co za nelogickost? 😆

mamamasama
15. aug 2021

Byť vysokou je úžasné. Mám 178cm a skôr to ľudia obdivovali. Ja to zbožnujem aj preto, že môžem jesť viac ako iné ženy a aj 2-3 "sviatočné" kilá sa vždy pri takej výške stratia. Opätky nosím rada, často, dokonca v práci aj musím.

autor
15. aug 2021

@nevenka Široké boky a ramená ako chlap

aknamorka22
15. aug 2021

Ahoj, ja mám 184 cm a par kil navyše. Teraz sa uz málo stretnem s tým, ze by to jiekto cudzi riešil. Maximálne podotkne, ze aka som vysoka, wau a pod. Ked som bola v puberte, vsetci mi hovorili, ze mam ist za modelku ked som taka vysoka alebo hrať basketbal a pod. Vtedy som vsak bola chudá a pekná :D po asi 20tke som to prestala uplne riešiť. Aj ked sem tam niekto mal blbi poznámku, odbila som ho naspäť s niečím co nemal "dokonalé " on a nol pokoj. A ako prišiel muž a dieti tak uz vôbec sa nepozastavujem nad tým 🙂 casom sa treba naučiť, ze na nazore iných ludi absolutne neleží ;)

autor
15. aug 2021

@karhu Ja som zase taká, že beriem ohľady na ľudí, lebo viem, že slová vedia ublížiť. Ale na takýchto ľudí sa asi inak nedá, iba im to oplatiť rovnako.

karhu
15. aug 2021

brat ohad na ludi a nechat sa urazat su dve rozdielne veci..on ta urazal, ty si mlcala..ma to zmysel?
mohla si mu povedat - uvdomujes si co vravis? ze si maximalne netaktny a este mi aj ublizujes? cakala som od teba viac.. mozno by sa aspon na chvilku pozastavil

autor
15. aug 2021

@karhu Áno, lenže tým by som mu dala najavo, že mi to ublížilo, že ma to trápi.

majamat
15. aug 2021

ja teda vysoka nei som - 164cm, ale vzdy som zenam ako ty zavidela. aspon cez 170cm som chcela mat. no nevydalo. a moja dcera bude zrejme este nizsia ako ja.

karhu
15. aug 2021

a? ved nech vie ze ti ublizil, ak je normalny, tak s tym prestane a ak nie je ok, tak naco na neho brat ohlady?

majamat
15. aug 2021

ozaj a frajerka mojho bracha 186cm a bracho 194cm, cize aj vysoke opatky nsoila. ja si ani tie nemozem dovolit, lebo mam problem s chodidlami.

majamat
15. aug 2021

@nevenka to veru je nelogicke a total

autor
15. aug 2021

@majamat Ale on nepovedal široké boky ako chlap, on povedal, že mám široké boky a že mám ramená ako chlap

autor
15. aug 2021

@karhu No prave takýmto hlupákov nemôžeš ukázať, že sa Ťa to dotklo, to by si im nahrala do karát. Ešte by boli radi.

tamvtme
15. aug 2021

Ale ved 175cm je uplny ideal, ja mam 170 a obcas si pridem ako krpec, takze +5cm mi nepride ako vyskovy extrem...to mas okolo seba samych malych ludi, ked im prides ako zirafa?

karhu
15. aug 2021

..tak preco potom na neho chces brat ohlad? treba ho stopnut kym sa da, inak to moze prerast do sikany..
ako pisali vyssie, naj je sustredit sa na slabinu netaktneho cloveka, spomenut ju a mal by byt pokoj, drzim palce

simonkazga
15. aug 2021

Meriam 178 cm a veru mam skusenost tiez s takymi blbymi recami. Za svoju vysku sa nehanbim a nosim rada vysoke topanky. Byvaly kolega sa velmi vzil do situacie a pred ostatnymi to silno rozoberal, aka som vysoka a mali by zakazat nad urcitu vysku nosit take topanky a bla bla. Tak som mu len povedala, ze skoda ze nevyrastol on do normalnej vysky. Teraz by videl aj moje nove vlasy nie len do pol pasa. Urazil sa a stichol.

majamat
15. aug 2021

no ved to, ze povedal total blbost, lebo chlap ma uzke nie siroke boky

karhu
15. aug 2021

@simonkazga 😂👍

3petka
15. aug 2021

To kde žiješ? Ja mám 174 a nik nikdy mi nevravel že som vysoká…

mery34
15. aug 2021

Ja mám 178 cm, nosím opätky hlavne v práci, môj muž má 173 cm. Nikto nemá problém. Vždy mal vysoké baby, predo mnou aj modelku.

halci
15. aug 2021

Ja mam 176cm a nemyslim si ze som daka velmi vysoka. Mala som kolegynu, ktora mala 184cm.

autor
15. aug 2021

@tamvtme Áno, väčšinou samých nízkych, celá rodina je nízka, aj kamošky.

autor
15. aug 2021

@majamat On povedal, že m široké boky, to poznamenal, nie že mám boky ako chlap, skrátka, že mám široké boky. A potom, že mám ramená ako chlap.

autor
15. aug 2021

@simonkazga Haha tak to bolo trefné 😂🤣

amelie2017
15. aug 2021

My sme inak v rodine vsetky vysoke, oproti sesterniciam som este krpec. 16 rocna ma uz isto cez 180. Aj z maminej aj z otcovej strany sme vysoke. Mam 3 rocnu dceru a tiez je vysoka, vsetci si myslia, ze ma aspon 5 rokov.

labajka
15. aug 2021

Ja mám 184 cm a sestra 192. Problém ani urážky som nezažila

surama
15. aug 2021

Na tvojom mieste by som reagovala nejakym takym stylom, ze si si toho vedoma a beries to ako svoju prednost. Nebudu to cakat 🙂 Ked ty zareagujes tak, ze sa za to hanbis, tak pre nich to bude voda na mlyn. Ale ked ty sa budes hrdo nosit, tak si k tebe nedovolia 🙂

Podla mna iba ludia, ktori nie su spokojni so svojou postavou maju vkuse tendenciu riesit postavy inych. Zial, niektore zeny su tym posadnute.

autor
15. aug 2021

@surama Ja by som ich pekne krásne nabudúce poslala tam, kde slnko nesvieti a vybavené.

denden77
15. aug 2021

to nie je o tvojej vyske, on sa chudak skor nevedel zmierit s tym, ze je ti je po plecia, krpec 🤣🤣🤣

surama
15. aug 2021

Inak som si spomenula, ako chalani na zakladke, strednej chceli len baby take 55kilove modelky, ostatne pre nich boli tucne. A teraz ti chalani maju zeny take baculate...sa v duchu stale zasmejem, ze dakedy ti 60kilova bola tucna a teraz jaku mas zenu 🙂 Proste priority sa casom menia a aj chalani uz potom hladaju ine hodnoty 🙂