Ste za rozšírenie možností pohlavia na nebinárne?
Ste za, aby na koníku mohla byť možnosť zaškrtnúť, že ste „nebinárny“ alebo aspoň „iné“? Je tu zatiaľ len muž a žena. Ak nie som ani jedno?
Je mi to jedno
tu na MK? ak chcú tak nech dajú... 😉
@really8 Ak mám aj mužské aj ženské orgány? Napr. spodok mužský a hore prsia a ešte nie som rozhodnuté?
Ak mas spodok muzsky mas muzske pohlavne organy tvoje pohlavie je muz (od slova pohlavny organ). Prsia nie su pohlavny organ. Ak da nevies rozhodnut ci si muz alebo zena tak to akceptujem, ak chces byt oslovovane v tretej osobe tak to akceptujem ale tvoje pohlavie je muzske. Bodka. Chodis na damske alebo na panske wc?
@really8 Do kríčku.
Tak MK este stale prevazne komunikuje ako keby tu boli len zeny, cize aj ked je niekto muz v profile a prida komentar, tak napise, ze "ta spomenula". Ked toto nezmenili za tie roky, tak pochybujem, ze tu pridaju moznost pre nebinarne osoby. Kedze si neupravili forum ani pre muzov 😅
Podľa mňa by mali byť voľby muž, žena a nenormálne.
@chrobak7 Presne tak sa cítim, takže aj túto možnosť by som ocenilo :(
bud si muz zena alebo naruseny ... nic medzitym nieje .. nerozhodny> akoze budem na ranajky salam ci parky .. sak ak chcem byt chlap ok ak zena ok .. ale rohodovat sa podla pocasia -to ani nahodou .. kazdy nech je neofiacialne cim chce- aj touster ak sa mu to paci .. ale pohlavie je podla toho co ma medzi nohami - a to dala priroda a tu neo,rbes
Neriešim...každý sme nejaký....a nevidím ani dôvod, prečo by sme to mali vedieť
ja som za to aby sa radsej neuvadzalo nic....ved sme si pomalinky vsetci rovni
A nie je to jedno? Keď sa cítiš ako to, je tvoja vec a či ťa ostatní budú vnímať ako on alebo ona ti môže byť srdečne jedno. Profil na MK nie je úradný doklad a je fakt jedni čo tam dáš..
@chrobak7 👏👏👏👏👏

Nie som za to. Nebinarne pohlavie neexistuje. Urcite jedno z toho si.