Štekajúci pes v byte
13. feb 2019
Dobry vecer potrebovala by som poradit.. Mam 7 tyzdnoveho Bisonka. Byvam v byte a snazim sa ho naucit byt sameho pretoze chodim do prace. Najprv to boli male chvilky a postupne to zvysujem. Nechavam nahravky ked odidem na max 2 hodiny ale moc knuci. A nechcem aby sa stazovali susedia. Mam ho 3 den a o 3 dni idem do prace. Prosim poradte ako ho to mam naucit. Myslite ze by veterinar nejako pomohol stymto? Dakujem za odpoved.
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Ahojte prosím Vás potrebujem poradiť ohľadne psa.Je stará 13-ročná posledné obdobie keď je sama doma breše zavyja.Jej stačí keď sme s ňou jeden deň doma a keď ideme do práce tak vyvádza.Dcera keď je v práci aj ja máme jednu slečnu ktorá ju chodí venčiť.Ked sme doma všetko je ok ako odídeme do práce tak breše zavýja.Prosím Vás vedel by mi niekto poradiť?ja som už zúfala.Je už stará nechceme ju dať utratiť ale zas nepotrebujem mať suseda na zvončeku alebo susedu čo ma raz už upozornila.Ďakujem
@monika5513 zdravim ! prosim vas podarilo sa vam tu situaciu vyriesit ? som v podobnej a uplne chapem suseda, ze sa stazuje na nasho psa ☹