icon

Šteniatko kaká po byte

30. apr 2022

Mame doma už 2 týždne 10 týždňové šteniatko, kaka po byte. Vonku sa pekne vycika, dostane pochvalu a pamlsku
Ale ešte sa nevykakal. Len doma a to mimo podložku. Dnes sme boli takmer cely deň vonku, prišiel domov a vykakal sa.
Priateľovi dochádza trpezlivosť, chce psa dať preč, deti nechcú.
Ako ho naučiť kakat vonku?

Ďakujeme

Strana
z5
autor
1. máj 2022

@zojazoja dosť som prekvapená, lebo inak je veľmi bystrá, rýchlo sa učí. Predtým sme mali psíka toto iste plemeno a ten toto nerobil
Netlačím nijako na ňu, len sme v byte a mame malé deti, syn chce tie hovienka veľmi zberať

erickatt
1. máj 2022

Napis na FB, TAJOMNÝ DVOR KOVALOV. urcite ti poradia.

tncka
1. máj 2022

Ako co ti mam poradit,nemas cas sa mu venovat to je fakt. Nasie.at sa tu mozes kolko chces.

alguno
1. máj 2022

Si závislá na slovíčku ODBAVOVAŤ?! 😂 Nevieš slušne odpovedať?

zojazoja
1. máj 2022

Prečo stále porovnavas psov. Každý je iny, aj ked rovnaká rasa. Neporovnavaj. Zbytočne sa zamotas do toho. A ešte ti napíšem jednu vec ohladom tvojho komentara, ze isto všetci co maju psa, tak su s nim cely deň doma. My sme. Aj ked chodíme do roboty. Vysvetlim: nikdy by som nemala psov, pokial si nedokazem zariadit, ze prve tyzdne, mesiace dokazem to šteňa naucit zaklady všetkého. Cize šteňa je este s nami, raz so mnou v práci, raz s muzom v praci, raz je s nim on doma, raz ja ked mam dovolenku. Pomyslis si, nie kazdy ma tu možnosť brat si psa do práce. Jasne, nie každý. A prero aj nie kazdy je schopný správne vychovat psa. Od stenata. Proste 8 hodin denne, aby bolo tak male šteňa doma je fakt veľmi nesprávne. Nenaucis ho tak skoro spravne robit potrebu vonku, nema rezim. Nema zvierac ovladatelny, nie je psychicky ešte vyspely na to.

terezia001
18. aug 2024

Našla som tento príspevok náhodou keďže mám doma 2 dni 11 týždňové steniatko a tvoj príspevok je už starý a nehnevaj sa na mna ale máš malé deti a chodíš do práce čiže času moc nemáš tak moc nechápem prečo ste si kupovali stena :/ na to stena je potrebný čas ..ten psík si nevyberie čas kedy sa vykaká a pokial nebudeš mat na neho čas nikdy ho nenaučíš kakať von dúfam že psík sa ma dobre

Strana
z5