Stíham prestúpiť na autobus?
Idem diaľkovými busmi, príchod mam 14:50 a ah druhý prestup mam hneď 14:50. Stíham to prebehnúť keď mam aj nástupištia hneď vedľa seba?
Príchod je orientačný podľa premávky. Môžeš prísť 14:45 alebo 14:55. Druhý bus na teba nebude čakať.
To ti nikto nepovie. Však si asi aj sama uvedomujes, že stačí jedna červená na krizovatke a nestíhaš...
Tento "čas" na prestup je vražedný.
V aku dennu dobu to je? Vychadza druhy bus z danej stanice, alebo nou len prechadza? Je to jedna spolocnost? Je zvykom, ze tam ludia radi prestupuju a teda šanca, ze bude druhy bus na prvý cakat?
Vsetky detaily vieš ty, nie my. Riesila by som to s dopravcom.
Ale určite by som pod 15 min rezervu nešla.
Takýto prestup nestíhaš.
Nespoliehaj sa, že stihneš takýto prestup. Je dosť možné, že kým tvoj autobus príde na stanicu, tak ten ďalší už bude dávno preč.
Toto je otázka😀 odkiaľ to my máme vedieť? Ale určite nie, žiadny bus nepríde na minútu presne.
Daj vedieť vodičovi a bude sa snažiť prísť načas alebo ak je to rovnaký dopravca môže informovať druhého vodiča že prestupuješ.
To fakt? Nech ti tu hocikto hocico napise budes sa na to spoliehat?
Nestihneš to. Skus ísť skôr, aby si ten prestup stihla.
Nikdy by som tskto nesla ani keby bol prichod pri buse 14:40 a odchod dalsieho 14:50. To fakt nevies ci stihas. Na ceste sa moze stat hocico. Chod skorsim busom
Toto by som určite neriskovala, autobusy nie sú vlaky,že sa zvyknú čakať. Iný spoj nemáš? Lebo toto fakt je prakticky nemožné stihnúť
Ani jeden autobus nechodí na minútu presne, a máloktorý bus zvykne počkať, čiže nespoliehaj sa na to
Urcite nestihas. Takto by som si nenaplanovala ani MHD,kt.chodia kazdych par minut,nie ze dialkove busy.
Mozno to aj stihla...

Na ceste sa moze stat cokolvek a staci meskanie len 2 minutky a nestihnes. Je to hop alebo trop
Ja osobne by som sa nespoliehala, ze stihnem