icon

Stimulka od októbra 2008

kikina666
31. okt 2008

Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵

zuzali
1. nov 2008

Silvi...ďakujem za všetky maminky v očakávaní za povzbudivé slová 😉 😵 😵

buducamamina
1. nov 2008

silviaa dakujem ti za povzbudive slova len asi je rozdiel spinenie a asi krvacanie.sice doktorka povedala ze to mozem ale ja to mam pravdepodobne normalnu mrchu.brucho mam akesi navrete a ete ma aj boli .ano davam ete malinku nadej ze by sa mrnous mohol uhniezdit alebo uz je uhniezdeny ale moc tomu neverim i ked by som moc chcela.

zuzali
1. nov 2008

Ahojte, tak ja sa už teším ... o hodinu mám koniec pracovného času... a idem dooooooommmmoooovvvv 😀 😀 😀

Tak vám prajem krásny sviatočný večer 😉

labus
1. nov 2008

Ahoj zuzali ty sa chystáš na trojčatá že tak stále makáš aby si mala na výbavku?
s tou Ingrid si ma rozslzila ako si to pekne napísala už sa určite tešíš že ti končí služba
babula ja sa tak teššššíííím na zajtra

lubkaeck
1. nov 2008

Labus - ja Ti trosku zavidim, ja idem az v utorok, ja by som chcela tiez 😠 Len dufam, ze mi po tej PK aspon nieco zostane 😅

Zuzi -no zachvilku ti padla 😀 tak si pekne oddychni, pohladkaj vajka, nech tam posluchaju do pondelka 😀

labus
1. nov 2008

Lubka neboj ja tiež trpnem či ti moje dvojčatka budu zajtra v poriadku mne nemohli robit PK kedže som kohutica 😀 😀 a neboj ani sa nenazdáš a už bude utorok

zuzali
1. nov 2008

ahojte, tak ja som už doma a aj povečeri 😀

teraz si dáme s MM nejaký film a pekne sa budeme tulkať 😵

zajtra ešte zvládnem návštevu hrobov a nočnú a potom ma čaká vytúžený pondelok a OPU 😵 😵 😵

Lubi, Ingridka...držím palčeky, aby sa bambuľkám v bruškách dobre darilo 😵

A vy ostatsné tehule...kejla, endzi, ixi...ako sa máte???

Kiki, už ti je lepšie???

Miláčkovia prajem vám krásny večer a DN 😔 😉 mrknem na vás zajtra 😉

labus
1. nov 2008

zuzali ahoj uži si pekný večer a DN aj ja o chvýlu pojdem zalahnut lebo zajtra mám velký den
tehulky moje endzi,kejla a ixi ak sa tu už dnes nestretneme tak dajte babatkam pusku nech sa im dobre buvka

zuzali
1. nov 2008

Labus...tak vám aj s babätkami prajem úspešný deň 😵 😵 😵

kikina666
autor
1. nov 2008

ahojte ... uz som pretriezvela , prezila som aj den so svokrou .. tiez sme dnes pobehali cintoriny a ked som zapalovala sviecky tak mi strasne krvacalo srdce za mojimi 2 babuliatkami , ktore su teraz niekde v nebicku ... ked som muzovi povedala, ze dnes sme mohli na cintorin uz s jednym babom co uz by behalo a druhe by som nosila v bruchu ... tak bol taky zaskoceny ... asi na ne nikdy nezabudnem ,,, na mojich dvoch anjelikov ☹ ☹ ☹

labus
1. nov 2008

zuzali dakujem
kiki to je pochopitelné aj ja ešte občas myslím na moje bábenko čo som mala mimomaternicové a dlho dlho to bolelo len teda ja mám chalanou tak je to iné ale v srdci to zostáva ako rana takže ta chápem ale neboj do tretice všetko dobré a máš tu nás tak hlavu hore moja

kikina666
autor
1. nov 2008

labus dakujem za povzbudenie

baby idem si lahnut , mam toho na dnes tak akurat dost a hlavne idem dospat

labus
1. nov 2008

DNkiki aj ja pojdem ved zajtra mám velký den tak všetkým prajem DN

kejla
1. nov 2008

Ahoj kocky, tak uz som doma 😉 SPinkate? 😀

Endzi-kde si? Dnes si neprisla ☹ Pozdravujem tvoje babatko, nech ta dobre cucka 😵
Labus,Lubka - myslim na vase embrijka 😉
Labus - ty si uz zajtra ides pre babatka? Veeevlmi drzim palce 😵
Dior - uz mas babatka v brusku, tak nech sa krasne zahryznu a zostanu 9 mesicov 😵 😵

Kiki-uz ti je lepsie?

endzi30
1. nov 2008

dobry vecer a zaroven aj dobru nocku 😀 😀

no dnes to tu akosi nevrelo 😉

inac zdravim vas vsetky do jednej, kejla, ixi, zdravim vase hraaasky a laaaabus, zajtra myslim na teba...vlastne uz od teraz, jo? aby sa tym tvojim dubble hraskom u teba paaaacilo 😀

kiki...tak takto si ty na lavicke popiijala pifko a potom ta aj fotili?? 😀 😀 😀 sledujem, ze si si to patricne aj odtrpela dnes, ten tvoj prehresok...ale aspon bolo dobre vcera, no nie? 😀 😀 😵

zuzalik, teba uz vajka omiinaju, co? viem sa vzit do tvojich pocitov, tiez som isla explodovat...ale do pondelka vydrzis 😉 inac dnes si uz pichla Pregnyl, ze? ako sa citis, oki? 🤐 🤐

lubka, ty sa tiez nebojkaj, embryska urcite preziju, mala si vela, tak je veeeelmi velka sanca...este par dni a mas ich domka 😎 😵 😉

neviete co je s dioooooooor???? dnes tu ani nenakukla, tak snad sla len niekde mimo!! 😕

silvii, a ty ako? fazulky strazis? 😀 😉 ty az vo stvrtok testikujes, co? no tiez drzim palceky, tak ako kejle, aj ixi a aj sebe samozrejme 😵 😵 😉 🙂

buducamamina, ako moja? 😕 dufam, ze to krvacanie prestalo alebo aspon zoslablo!!! 🤐 🤐 😵 😵

tribitka, efiku - babulky, aj na vas stale myslim...a hlavne aby ste nasli coskoro silu dalej bojovat 😵 🤐 🤐 🤐

DN vsetkyym 🤐 🤐 🤐

endzi30
1. nov 2008

kejla, si tu este? 😀 😀 😀 😀 az teraz som si vsimla ako som odoslala prispevok!

ako sa mate vy traja? + TM? 😉

endzi30
1. nov 2008

sme tusim rovnako piisali hihi...len mne to dlhsie trvalo, kedze som viac tukala 😀 😀 😀

kejla
1. nov 2008

No vidaaa,Endzi - ahooj 😀 A asi si uz aj isla spinkat, tak DN 😉

kejla
1. nov 2008

maaame sa fajn 😀 Ale blizi sa mi pondelok=rozsudok a bojim, bojim 😅

endzi30
1. nov 2008

ne e...ale chystam sa 😉

ako dnes? citila si nieco extra? netestla si, netestnes? ....jemine, tak cely den ta nevidim a potom pred spanim mam miliooon otaazok 😠 😠

ved mozno uz aj haji 😀 😀

kejla
1. nov 2008

Zuzali - presne ako napisaala Endzi, pondelok je tu co nevidiet. Vydrrrrz 😉 A mozno sa v pondelok aj uvidime 🙂

endzi30
1. nov 2008

kejla, ja som cela nervez za teba!!!! netestnes zajtra? 😅

kejla
1. nov 2008

nemam test endzi 😅 Resp. mozno nejaky po zaruke,ale ani tym si nie som ista...A necitim absolutne nic zvlastne, akurat -zacinam citit hrdlo 😒

endzi30
1. nov 2008

ja sa zjancim kejla...uz sa to blizi!!! a tebe prvej, takze uz nervacim 😠 😅 😅

kejla
1. nov 2008

Asi si to hrdlo opat vyklochcem slanou vodou...Ale radsej by som citila nieco ine, ako hrdlo 😎

A ty sa ako citis? Secko OK? 😉

kejla
1. nov 2008

ja budem nervacit v pondelok, ak skor nepride mrchna 😠

endzi30
1. nov 2008

a tie pocity na MS mas ci uz zmizli?? a prednosti? bolia, ci ani nie?

no ked nemas test, tak to je jasne, ze to nechas na pondelok 😉 ale ja pevne verim, zeeeeeeee kejla bude mat nie / ale az /// ciaarky 😀 😉

kejla
1. nov 2008

Achjo - kiezby sme tie // nasli, ty svoje // a ja svje//.Nieze si ich rozdelime 😠

Prsia nebolia, nie su citlive.Pocity na mrchu som vcera a dnes nemala, uvidime, co zajtra.

endzi30
1. nov 2008

seecko ok....az na tie mrchovske bolesti...citim vajecniky v coraz castejsich a dlhsich intervaloch 😒 mne strasne slaha srdce jak sa ja bojim....ja snad ten papierik ani neocuuram!!! 😒 sice mam este vyyse tyzdna cas (ak nepride MS skor,ze ano), ale ako vravim, stresujem aj za teba 😀 😅 😀 😅 😀

endzi30
1. nov 2008

😀 😀 😀 😀 😀
tak to bolo dobre...ok suhlasim, v tomto jedinom sa delit nebudeme 😀 😀 😀 😀

tak to je supis, ze tie pocity zmizli 😉 😵 😵 😵 😵 😵 juuuj sa teskam