Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
ahojte prave som MM hovorila,že dnes mám stretko a ked som kukla do PC zistila som ,že až v pondelok 😀 😀 😀 ,ešte ,že to mám v IP/dík endzi/,lebo by som stála ako trúba dnes v AVione pri vláčiku.
no kočky ja práve pripravujem sviečkovicu tak som bola mimo ale už ide do rury ale aj tak musím pracovat upratat a aj manželovy pomoct s papiermi do práce takže zabludim až dakedy na večer zatial ahojte a pekný den prajem
vika bože ešte že si na to došla 😀 😀
ahojte tak tak Tinka tu na Záhori je nádherne jaaaaaaaaaaj
a že zima 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
dobryy den 😀 😀
susky, ta de ste???
som konecne pri pociitaci majn nerveez...a tu nikoho....tak vas tu vsetky ryyychlo zdravim....jeeej, vlastne ja tu mám aj mäkčene aj dĺĺĺĺĺĺĺžne 😀 😀 konečne slovenský klááávesnico 😉
zuzali, díky za sms...v pondelok som tam ako na koni 😀 snáď tam príde viac herečiek 😠 😠 teškám sa na každú z vááááááááááááás aj s babatkami 🤐 😵
som tak narýchlo prelistovala posledné stránky a teda nedalo sa nevšimnúť ako dopadla lubka aj dior!!! babulky, tak a to co je? som ostala ako obarená, s vami som teda na 100% rátala 😒 och joj...je mi to tak ľúto 😢 😢 ani neviem čo iné na to napísať..len to, že treba ísť ďalej 😅 lubka ty si písala, že tiež nemôžeš prísť? 😢 prečoooooooooooooooooooooo?? 😠 😠 😢
diorik, ty prídeš, že? 😵
kejla 😢 😢 tak to tvoje očičko tiež nespatrííím?? 😢 😢 😢 😢 😢
kiki...ale mohli by ste si so ségrou urobiť výlet do BA, by ste pokukali obchody v Avione a potom by ste mohli zasadnúť na tú našu konskú kávu 😀
kto vlastne ide? zuzali, labuska (+mužský doprovod 😀 ), luly, tinka, vika, buducamamina, dior a ja...a tot vsjo, či ako? dopíšte kto ešte, aby sme vedeli na koľké ešte máme pri tom ujovi Baťovi čakať...lebo nemôžeme nechať tehulu zuzali sa dlho potiť v tom mandaríínkovom šááááliku 😀 😀
ahoooj vikiska 😀
som tu len na skok, som na SK...priletela som zo stredy na stvrtok, tak som tu nemohla prist...teraz okupujem tatov pociiitac 😀
tak v pondelok priiides, hej? sa teskam
ja som si to pomýlila a už dnes som sa chystala,ešte že si mi napísalaIP 😀 dakujem ti ,ináč by som to pos....nemám na nikoho ani mobil ,našťastie som to zistila včas,jasné že prídem MM je hotový lebo minulý týždeň sme mali stretko z GF,tak sa čudoval,že zase tak som mu vysvetlila,že píšem do viacerých tém ,tak sa divil 😀
hej hej 😀 😀 citala som, ze si bola aj na inom stretku s inymi babami 😀 😀 no si cela rozlietana, co? 😀 😀
inac kludne si mohla aj dnes priiist hihi...by som ta mozno nasla pri vlaaciku postaavat 😝 prave som prisla z Avionu...ale toolko ludi sa tam hemzilo, v pondelok to bude asi to iste, ani zaparkovat, ani sadnut pomaly kde, no hruuza 🙂
my s MM sedíme presne pri Baťovi a vždy sa nájde miesto a to zháňame fajčiar.tak hádam budeme mať kam sadnúť a urobte si viac času ,zo skúsenosti viem ,že 2-3 hodinky nestačia 😀
😀 😀 😀 no tam som presne dnes aj ja sedela 😀 😀 s mojou mamcou, sme chlontali kokteil 😝
dám si aj ja kokteil,alko asi nie kedže prídem autom/MHD som nešla už pár rokov,ani neviem čo tam ide/
no ja tiez, a keby som sadla na MHD, tak som si ista, ze by ma vysadili az niekde v Moskve, ako sa poznam 😀 ja som v BA uuplne stratena a to byvam od nej len par km 😀
ja som z BA a za posledné roky sa BA tak zmenila,že kukám ako puk,tak si myslím ,že ked si tu dlho nebola tak sa snád aj stratíš 😀
ja som z Ivanky 😉 z dzedziny...ale uz je tu tolko Blavakov natlacenych, ze to je pomaly uz kraj BA 😀
ved to je kúsok,teraz ideme na navštevu,takže asi ani večer nestihnem ,ved uvidím ,keby bola zmena volaj mi ,idem ti zavolať,aby si mala číslo
aaaaaaaaa uz som dobehla k telefonu ale neskoro...hihi...mam ho na nabiijacke...takze ciisielko mam teda 😀
tak sa zabavte na navsteve, ja tiez padam, lebo uz sa tu tato okolo mna obsmieta, ze by som mohla uz aj vypadnut 😀 😀
papaaaaaaaa
caute babenky moje zlate ale mna tiez necakajte v Avione v pondelok dufam ze sa nenahnevkate ale na buduce to urcite vide 😀 budem na Vas moc mysliet to mi verte potom budete od slova do slova popisovat ako bolo je to jasne 😀
pretoze mi to nevychadza a asi pojdem do prace ale moja neboj na buduce pojdem uvidis pretoze si vas nenecham ujst. 😀
Ahooooj kocky,
prave som dorazila domov,ale asi tu nie ste. tak vas aspon vsetky zdraviiiiim 😉 a najma nasu nezvestnu ENdzi 😀 😀

Dobréééé ránko prajem , Juchuuu .... Tu na záhorí je nádherný slnečný den 😉 konečne 😀
Labus, teraz chodím do GF, ale najskor som chcela do ferticentru, no nemajú zmluvu s mojou poistovnou ☹ RObili mi tam len vstupné vyšetrenia + manželovi spg.