icon

Stimulka od októbra 2008

kikina666
31. okt 2008

Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵

babulka123
1. dec 2008

baby to som rada.. nebojte budem ich mat dost pre vsetky...

kikina666
autor
1. dec 2008

luly to rada pocujem ja ti cez sviatky pohladkam brucho a skoci to na mna

luly3
1. dec 2008

babulka a čo si robila po ET rychlo napiš 😉

kikina666
autor
1. dec 2008

babulka sup este to stale nevidim v profile

luly3
1. dec 2008

kiki neotravuj s profilom nech napiše čo robit po ET 😝

kikina666
autor
1. dec 2008

luly co si zvedava ....

luly3
1. dec 2008

kiki ja ta zastrelííííííííííííííííííííííím 😀

kikina666
autor
1. dec 2008

netrafis ..... xixixixi 😀 sura surava 😀 😀 😀 😀 😀

kikina666
autor
1. dec 2008

ono sa to nasralo ......

luly3
1. dec 2008

ale trafíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím 😝 😝 😝 😝 😀

luly3
1. dec 2008

ktooooooooooooooooooooooooooooooooooo

kikina666
autor
1. dec 2008

ale netrafis ... to by si musela mat tank a dat mi hlaven ku hlave ... ale pochybujem ze take veci ovladas

idem domov neskor sa ozvem papa zatial

kika

babulka123
1. dec 2008

v den po ET som lezala ale predtym sme sa boli najest.. hehehe bola som hladnaaaa ako cert..

na druhy den som normalne fungovala doma, ale s tym ze som navarila lahla som si ked som chcela., potom obhcod, potom ma to zmohlo ze som spala a tak.. dost som oddychovala.. ale v pohode..

kikina666
autor
1. dec 2008

no ty ... ved ty budes 2 v 1 alebo 3 v 1 a to uz nie si ty ale ONO 😀 😀 😀 bebe hehe bebe 😝 😝 😝

luly3
1. dec 2008

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

☹ zasa tu budem sama nebavíííííííííííííííííííííííííííím 😝

luly3
1. dec 2008

ok tak aj ja budem odychovat 😅 😅 😅 😅 😅
ja som taka štastnááááááááááááááááá ani si nevieš prestavit
tak sa tešim s tebou že keby si bola pri mne tak ta vybozkáááááááááávam 😅 😅 😅

babulka opatruj malinke jáááááááááááááááj sa tešíííííííííím

babulka123
1. dec 2008

baby .. aj k tomu bozkavaniu pride..
kiki ja sice milujem lyzovanie ale milerada ti prckov necham a ja si pojdem lyzovat. hehehe to som ale mater co??? ale nie ja viem ze budu v rukach odbornicky..

luly .. ja viem dakujem..

luly3
1. dec 2008

😉 babulka kašli na lyžovanie 😀 😀 😀 😀 😀 😀

luly3
1. dec 2008

idem spinkat paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja sa ozvem večer

tribitka333
1. dec 2008

bambulky, zase som nic nespravila, iba tu s vami kecam..
nadnes koncim a zajtra sa ozvem.. teda ak nebudem v novej praci.. tak pekny zbytok dna, cmuky

kikina666
autor
1. dec 2008

ahojky uz som doma, ale idem zehlit

endzi30
1. dec 2008

ahojte ochechule jedny 😀

luliicek a tinka....gratulujem k vajkaaam a naaslednym embryskaaam...uplne krasne pocty 😉
tinka moja, na teba moooc myslim dnes, urcite si uz domka a polezkaavas, tak tak....nech sa bobany zavrrtaaju 😉
luly, to maas uuplne skvele, ze polovicku mas uz v nanukaarni a ostatni fesaci pekne tlouustnou v mistickach, uz len na mamcine brusko cakaju 😀 😀 😀 uz aby bol stvrtok, hihi, ze?

kikiskaaaaaa, no ako bolo v Nemecku...urcite si si tam dobre oddychla, pochodila obchodiiky, oplieskala par zelenych bankoviek a zaaaaasa robota...aaaaaale stimulka ti zaciiina moja 😀 😉
a aby som trosku poopravila mienku o tych co sme ti sluubili, ze budeme s tebou, TAK SME moja, len uz vela bab zacalo znovu robit, nie su doma a nemaju moznost cez den sem mrknut, tak preto sa to tak zdaaa!!
ALE DRZIM TI PALCICKA jak svet, vaaam vsetkym co pichate, cakate, tranferujete 😀 😵 😵 😵

LULY a ja ciiiitam kazdyyy vas riadocek 😠 😠 😀 😀

labusik, aby som ta upokojila, co si este predtym pisala....mne tiez nedali ziadne liekyy ani cipky pred ET, ci OPU a tiez mi VOBEC nebrali krv (len jedinky raz a aj to len preto, lebo si mysleli ze mam OHSS).....plus, ja mam tiez alergiu na palinu a urcite aj viac humusov, lebo som dllllho nebola u alergologicky....a ti poviem, leto je mna hruuza, nemozem dyychat!!! drzim ti palceky inac teraz na stredu, urcite pochodis dobre, nemaj obavy 🤐 😵

babulka...... 😀 😀 😀 😀 to je neuveritelne, ved si tuusiim piisala ze aj v piatok ides na krvicku 😀 😀 jeeeejda, ani nevies ako to cloveka potesi, takaaato spraavicka...zo srdiecka ti blahozelam, este tak potichuucky...jaaaaaaaj...hned sa mi zlepsila naaladicka 🤐 🤐 😵 😵 😵 🙂 😉 😀

zuzali, zdravim malinky malinoveeeee 😀 😀 😀

luly3
1. dec 2008

endziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ahoj

endzi30
1. dec 2008

no nazdaaar 😀 😀 😀

endzi30
1. dec 2008

tu aby bol clovek ako chobotnica......tristo patsto sedemsto teeem pootvaaranych 😀 😀

luly3
1. dec 2008

😀 😀 😀 😀 😀 jááááááááááj 😀 😀 😀 😀 😀

a nieje ta temička peknáááááááááááááááááááááááááááá

endzi30
1. dec 2008

uuuzasnaaaaaaaa 😀 😀 keby som uz mohla tak ten moj KET zacat, ale vidim to az na januar, februaar 😠
najradsej by som uz 2.IVF zacala 😉

luly3
1. dec 2008

endzi a mrcha ešte neprišla????
inak ty to tiež možeš stihnut ešte tento mesiac pokial
ti mrcha dorazi do 6.12. na ne???? 😉

endzi30
1. dec 2008

ocuuuvaj ty Sherlock.... 😀 😀 😀 😀

presne ako piiiises...do 06.12. musi priiist........ale nepriiide, lebo to by som mala presne MS po 30 dnoch, co ja zriedka maavam, vzdy mam okolo 32,33,34,35,36 dnovy cyklus 😠 😠

labus
1. dec 2008

ahoj endziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii