Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
labus, škola zatiaľ v pohode, ale ešte ma čaká v pondelok besná skúška z manažmentu, zajtra sa učím, ale budúci týždeň už bude kľud, aspoň dúfam 😀 😀 😀
zuzali posunula som si preto, lebo som to dostala az poobede a vychadzali mi kramy dostat 23.-.25.12. a sono prvy pracovny den a to uz je 5.den po zacati a v papieroch mam ze do 3.dna mam prist a aj ten 1 den vela pomoze tak zacnem ratat ako prvy den cyklu ten druhy kedy som to uz mala silnejsie, ten jeden den to posunie pre kontrolou a vlastne aj dr. mi povedal, ze mam ratat prvy den ms ked zacina byt silna a ja som dostala az poobede a az vecer bola silna a lubka mi pisala, ze 1.demn sa rata cely den ms, takze tak ...
lebo je rozdiel ked dostanem 24.12. alebo 26.12. tak ci tak pojdem na sono 29.12. a zacnem pichat fostimon az 29.12. ... tak aby som nedostala OHSS
kiki ... zatiaľ mi len nechutí jesť, ale inak mi je normálne, občas trochu nevoľno, ale ešte nevraciame 😀
ahoj Luly ja som tu ale o chvýlu odchádzam idem za lekárom
KIKI kolko jednotiek picháš toho FOSTIMONU?
labus 😉 čitala som že s brnom si bola spokojna 😉
a čo už ste sa aj rozhodli ktorý car bude mat možnost dat
vam babenko(á) 😀
ako sa maš????
kiki kde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????
to ti ten obed trvá 😝
Luly ano rozhodli sme sa hned ako sme vyšli z kliniky v Brna lekár sa nám moc pozdáva a navrhol nám aj dobru možnost liečby takže Brno a už nehladám teraz už len lieky budem zhánat 😀 😀
Luly a mám sa fajn Ty sa pochvál ako sa cítiš? no my z Lubkou budeme mat buduci mesiac doležitý teda vlastne aj KIKI tak sa snažte aby mal kto na nás prskat výrusky nech to nemusí všetko stíhat sama Zuzali 😀 😀
labus snažit sa už nieje treba mi s tinkou už bud sme alebo 😝 😝 😝 😝 🙄 🙄 🙄
určite sme 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
ja ti neviem labus rozhodne mi je uplne inak ako pri prvom ifku hlavne ma menej ovela
menej boli bruško a boli ma asi tak že ma tam niečo taži akoby tam niečo bola to asi su
moje fazulky 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 neviem ja cítim že budem tehula 😕 😕 😅
Luly ja som tak myslela aby ste sa snažili tehulkovat ved viem že máte už babulky u seba ale čím viac tu bude tehuliek tým lepšie pre nás potom vieš? 😀 😀
a to že máš pocit že tam niečo máš je dobre ved aj máš a možno sa rozdelili a tak ich je kopec a su tažkeeeeeee 😀 😀 srandujem 😉
jasneeeeeeeeeeeeeeeee budeme tu dávat výrusiky
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a zuzali kde jes tými výrusikami??????????? mala by nás oplúvat
stale a nie raz za den ved potrebujeme Tinka a ja a to nestačí
tak zuzali hmmmmmmmmmmmmmmmmm kde si??????????
babulky tak ja vas teda opúšam
ked tu nikto nieje idem si navarit
bryndzove halušky.....................
ale ja opčas pozriem či ste tu 😀
luly obdivujem tvoju istotu ze si tehu.... ja si taká istá nie som 😖 😢 hrooooooooooozne mooooooc by som chcela 😉
tinka istota može byt doležity bude ale test 😕 😕 😕 😅
ja strašne chcem byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt
tinka budeš aj testovat?????????????? a čo cítiš ako ti je????
dnes som si dala sestre kuit dva testy, takze testnem asi v nedelu.... uvidim....fakt neviem...mam?????????????????????????????????????????????????????? a citim sa? CO JA VIEM? RAZ TAK, RAZ ONAK.....uz ma brusko preslo, iba sem tam zaboli, som unavená a nedočkavá!!!!!! v noci mi bolo zle, tocila sa mi hlava, ale to asi z toho ultrosu, odkedy ho papam, som grogy 😀
jááááááááj tinka ja to len porovnávam s minulím et, a je to
niečo uplne ine...., teraz mna ani neboli bruch len tam niečo citim
ale bolest tonieje je to take divne 😉 😕
inak ja som včera mala normalne cely den hnačku a to som nič
nepojedla... a zaujimave je aj to že na perach sa mi niečo vyhodilo
ako opar a vživote som zimu nemala, tak neviem a tinka tiež sa mi mota
stale hlava....
inak kedy maš dostat menzes??????

Zuzali moja nevadí aj to je niečo 😉 a od tehulky budu snád aj učinné 😀