Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
bola si na stimulke v oktobri ??? si sa nam stratila tak ani neviem, ja by som mala zacat konecne od stredy uzivat lieky, dufam ze mi to uz nezmenia a neposunu
ved sa mi to vlecie uz od septembra
ano bola som aj na stimulke,aj transferu som sa už konečne dožila,ale radost trvala len 5 dni a bolo po všetkom.Na buduci rok idem do tretice a naposledy.
v555 to mi je luto, ze ti to nevyslo a mas aj nejake mrazaciky ??? a kedy by si chcela ist na bududci rok ?
žiadne mrazačiky,bola som rada,že mam aspon jedno embryjko vhodne transferu.Mala som 6 oocytov z toho sa oplodnili len 4 a vydržalo jedine jedno.Do tohto všetkeho sme išli s tym,že manžel ma slabe spermie,no ukazalo niečo horšie-ja mam nekvalitne vajička ato je horšie.No čo už,život ide dalej,poviem Ti už to beriem uplne inak ako na začiatku.Nabuduce bude v marci alebo v aprily 😉
vela som nad tym rozmyšlala,ale mne sa to podari 😉 😉 😉 ,ešte viac nad tym budem rozmylat ak sa mi to nahodou do tretice nepodari,ale čitala som predchadzjuce prispevky a je to na zamyslenie.
ano,dlho som tu nebola a vela som si neprečitala ale toto som jasne pochopila,že niečo nie je v poriadku s tebou,ja som si myslela,že ti to vyšlo.Mrzi ma to ☹
v555 ja som sa k tomu ani nedostala, najskor mi to posunuli v centre a potom poistovna, ja len teraz zacinam a to som mala zacat v septembri
ak sa uz nic nepobabre tak v stredu zacinam s liekmi a 17.12. s injekciami ... ja mam cely ten cirkus este len pred sebou
kiki ale cirkus ti prinesie ............ tvoje všetko 😉
ja normalne sedím za PC a stekaju mi slzy po tvary to som
ale trupka čo????????
luly ... nic si z toho nerob, ja revem kazdu chvilu, teraz sa narodili deti v novembri 4 znamym v mojom okolo a jednej dvojicky a som z toho na nervy
aj vcera som nemohla zaspat stale som mala pred sebou tu sporstu otazku ... preco prave ja
ahaaaaaaa,no vravim,že neviem vela o vas,a prečo si to mala posunute aku maš poistovnu.Vieš ja som si teraz dala navrh na kupelnu liečbu,ale ževraj na nu nemam narok a vo februari idem žiadat 3.IVF.Som zvedava čo na to SZP?
v555najskor kvoli zlemu cyklu as potom ked som uz mala zacat mi dr. volal 3 dni pred zaciatkom ze mi to poistovna posunula, lebo ze maju minute limity tak idem teraz cez vianoce pichat, ale to nevadi aspon budem v klude ... sice pod vianocnym stromcekom si porevem ved naco ho robit ked nemame pre koho a pre nas dvoch to nemas ani taku radost
jááááááááj kiki 😔 prečo prave ja znie moja otazka už
velmi dlho a naviac včera do takej 02.00 hod som si ju
opakovala vkuse 😉 😉 😉 😉
ale to bude OK
v 555 a prečo maš pocit že maš nekvalitne vajíčka?????povedali
ti to v care???? pretože na to musiš mat spravenu genetiku a bla bla bla
ja tiež špekulujem,že si dame len ten miniaturny naozaj len pre formalitu,aj tak ideme na chatu,doma budeme len par vianočnych hodin a myslim,že stromčeka si užijem na buduce roky až-až
luly vies ze aj ja som po polnoci nad tym rozmyslala ... zeby telepatia, sa mi slzy do oci tlacia aj teraz
v555 presne aj ja tak rozmyslam
luly3,mpja a manželova genetika je uplne v poriadku,to ja som nebola v poriadku a vyprodukovala som nekvalitu
v 555 nebola to nekvalita boli to len vadné embrijka to sa stava mne tiež sa
to stalo
Ahojte.
Kikina tak držím palce, nech sa už nič nepobabre a konečne začneš. Veľa šťastia.
v555 ked máš genetiku v poriadku tak to bol špatne načasovaný odber a vajička ešte neboli uplne zrele tak nezufaj nebuduce to bude v poriadku neboj
Kiki kde si?Luly a ty čo strečkuješ?teraz nemaj depky babatko hladkaj a neplač 😉
Kikiška moja zlatučka neplačenkaj prosím pekne nádych ved už začínaš a v januari máš babatka v brušku len ver a dýchaj z hlboka mojko
kiki..................ja so msa dostala do kupelov...... v tej dobe som nemala za sebou nijake IVF ani IUI ani nic.....jednoducho som chodila ku svojmu dr......a skusali sme nejake tie načasovania, ale nedarilo sa.....oni mi vypisali žiadosť... a do kupelov som isla cca za 3 nesaice...v tej dobe mi dokonca povedali, že taketo priapdy, že sa nedari otehotniet mali dokoca prednost pred ženskymi po operaciach......bola som tam inak 5 tyzdnov...tam mi robili kompletny hormonalny profil......a bol to balzam na psychiku..!!!!!!
babulky tak zo 6 embrii po PK mi mrazili 3 embria
to je uspech čooooooooooooooooooooooooo 😉
porad mi to zlepšilo naladičku takže už mam 5 snehuliačkou
ako zygody a 3 ako blastocisty 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

Ahojte všetky 🙂
nie si tu sama Kikina aj ja som tu po dlhej dobe 😉