Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
Labus - ved probiotika ti nemozu ublizit a male bude mat taku imunitu, ze bude cez zimu chodit v kratkych rukavoch 😀 😀 😀 a pojem chripka mu nebude nic hovorit 😀 😀
Tinka - som zvedava, ze co ti zajtra povedia 😉 ale dufam, ze dobru spravu 😉
Tinka - pekne si sadkaj k manzelovi na gauc a natiahni k nemu nozku, nech ti ju pomasti 😀 aspon zmenis myslienky 😉
hihi lubik.... to je sranda, presne tak lezim, mam na manželikovi vylozene nozky.... 😀 😀 😀
ahoj Lubka zabudli sme na recept na tie medovníčky bola by som skusila tvoje popiect či mi neztvrdnu 😀 😀 dneska sme nakupovali s MM jak šialený potebujem kupit chalanom parfemi každemu poradte HUGO BOSS už mali všetky tak chcem niečo ine take sviež pre mladeho chalana čakám tipy 😀 😀 a aj krpec by už chcel svoj ale čo takemu 12r. aby nesmrdel jak ostarok?
oki,vsetky babulky,
idem sa rozvaliť a odpocivat, zajtra s,a ak bude vsetko ok, ozvem.... dakujem za vsetko , za podporu a pomoc
labus, netesnem.... dohodli sme sa s manzelikom, ze zajtra pride s roboty skor, a o 14:00 budeme telefonovat za výsledok spolu
Labus - skusali ste uz Bvlgari? 😀 Tie vonaju tiez velmi fajn. No a mlademu mozes kupit DKNY alebo nieco svieze, kocky v parfumerke by Ti vedeli pomoct 😉 A moja najoblubenejsia je Code od Armaniho, s tou by som MM aj zjedla, ale co je zaujimave on ju nema rad, ale ja si myslim, ze mu nejaka trubka v robote nieco povedala na nu a odvtedy ju asi nechce, lebo predtym ju na seba hadzal v pohode ☹ Ale inak aj ja nemam rada vonavky ,ktore viem ze ma niekto iny a ked mi je este neprijemny, tak by som to na seba nedala ani nahodou 😀 ale som blba, co? 😠 😀 A chces ten recept na medovnicky?
Tinka len oddychuj 😉
Lubka ano a dakujem za tipy ja MM kupujem len DIOR FAHRENHAJT32 ten biely na nom ju milujem a nieje taka otrepana a tažka ako ta klasikuš a to je to že ja kupujem cez internet inak som trubka lebo tá kočka má v Nitre sídlo a ked sa telefon. dohodneš možeš ist tam kupit su lacnejšie ako v predajni mne sa to oplatí ked 4ks potrebujem www.parfems.skLubka a to DKNY možem takemu krpcovy ?sviežo vonia? a Tinka Backham je ktorý nový ?nevieš názov? a Bvlgari som rozmíšlala aj ja asi to marine no idem to omrknut na net čo maju dík a to CODE vobec nepoznám
zlatko, zda sa mi, ze to bol Intimately, skusala som aj Instinct a Night , tak sa mi to pletioe.... skus ktorý sa bude pacit tebe... lubka ma pravdu, zavri sa do nejakej parfumerie a vyberAJ 😀
och dík za rady ale ja nechcem íst do parfumky ovoniavat a potom že dakujem neprosím to mi je blbe
labus, ale tak skoc do drogerie DM, tam maju tiez voní vela, aj darcekove balenia a ovoniavat je to tam menej trápne 🙂
labus ahoj 🙂 no ja sa mam dost zle v pondelok som bola na kyret tak si to vies predstavit 😠 😔 ale ty sa pochval
ixi zlatík to je fakt krute dokelu je mi to luto to je ešte horšie ked už sa začneš tešit a toto máš aspon mrazáčiky?mrzí ma už som zabudla tolko nás tu bolo
labus vy tu sukromnicite s tymi stretkamino budem ti to vediet povedat kolko mi zostane az po stimulke, lebo minule mi zostali a uvidim kolko budem potrebovat, stimulku koncim v polovici januara
no super kiki a ja budem vtedy vediet či mi pokračuje NATIV alebo začnem vo februari riadnu stimulku KIKI neboj ešte budeme mat stretká

a ozaj kočky dnes mi imunologyčka vravela že tie probiotiká mám brat aj cele tehu že mi to pomože zvládnut vela vecí a mrkla ste si ich niektorá na nete?