Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
lubi, ja som kupila senior vitaminy a hijive masticky a pod... vylupila som lekáren 😀 a druhým...sadu osusiek 😀 😀 😀
lubka kup nejaku knihu .... ako napr. aerobik v 80tke ..... xixixixi
no labus aj ja som vam vstekym zavidela ... ale neboj dockas sa aj ty ... zeby som opakovala ako papagaj tvoje slova ??? 😀
luly prestane a nestresuj aby si to este krpec nerozmyslel je ti to jasne ??
idem sa strihat potom sa ozvem, je tu kamoska co je kadernicka a ta ma striha ... zatial papa
zlatinko, neboj...ved ja som sa na to pytala aj v gynfive a je to ok.... uvidis, krásne ti porastie.... kedy ides na druhu krv?
Tinka - dakujem 😉 uteraky sa zidu a aj vitaminiky 😉
Kiki - no oni nie su az taky sofistikovani, to by asi nepochopili 😒
Luly - podla mna Ty uz nemozes bez toho stresu vydrzat, to je asi choroba 😀 Keby ti povedali, ze HCG ja 400 tak zase stresujes, ze kam das tolko postielok 😀
tinka neviem podla toho kedy dojde ondrej s tej
sofie 😉 bud štvrtok alebo piatok...
marta to ma negativne.....vieš??????
ja som tiež ešte volala sestre a povedala že nevadi
že pokial nekrvacam a nešpiním je to OK že hlavne že je to
pozitívne
jeeejda moje zlaticko, chudiatko!!! neviem!!!! nevolala som jej!!! ☹ ☹ ☹ ☹ SOM STRASNE SMUTNá...hrozne som chcela aby sa jej to podarilo.... ty si jej luly volala, alebo ona tebe?
jeeej, kiki ty sa mas.... aj mne by sa zislo podstrihnut 😀 musim to aj ja nejako poriesit
babule idem pozerat nic než pravda 😀
tinka ak je to on ja som tam iny nevidela tak nie ona ma cely čierny a
biele kruhy a toto ma vrch čierny a biele kruhy a spodok biely a čierne kruhy...
letííííííííííííííííím čaute zajtra
Tinka ešte sme neboli u Tinka boli tu včera a tento týžden ideme k nim omrknut 😉
DN kočky
Ahoj kocky, som tu len na skok,aby som poblahozelala k oficialnemu tehu Luly 😵 😵 😵 Luly, velmi sa tesim a neboj, HCG je akurat 😉 Moja kamoska mala na 10.den po ET 64,na 14.den uz 300.A povedlli jej, ze to kludne mozu byt dvojicky 😀 😀 😵
Tinka-blahozelam k rastucemu HCG 😵 😵 Tesiiiim sa 😀
A Zuzali 😀 😀 😀 😀 Dvojcatka-to je paradicka 😀 😀 😀 Ja sa z vas tak tesim, ze to ani neviem napisat 😀 😵 😵
Endzi-ahooooj 😀 Mrska prisla na 27.DC a bol to masaker 😀 😎 A z toho masakru miaj brusko splaslo 😀 😀
Labus,Lubka, Kiki-ahooojte
Nevladzem vas precitat, az teraz som prisla domov, dnes bol tazky den 😎 papa
dobre ranko
luly ... preco som riadny exepmlar, preco si ma tak nazvala ???? a nestresuj
tinka uz som podstrihnuta, ale iba vrch .. chcem dlhe vlasy tak len opatrne s tym strihaniim
choroba trosku ustupila ... tuk tuk tuk , dufajme ze prejde uplne
od zajtra picham decapeptyl ... 😵
kejla ahoj
endzi ahoj
zuzali opatruj dvojicky
no mi hovor ... tak to je ina sranda, aj ja som podnikala, ale som to nechala a teraz som zamestnana a v com podnikas ?

KIKI tak možem príst exkluzívne usmev pre lábus? prosím privalím sa taká bruchatá zbadám bábo a možno tam aj zostanem 😀 😀