Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
ahoj, aj ja som bola na obede a teraz som prezrata strasne moc ... ideme si s kolegom uvarit kavicku
no jo, to s mani robia tie hormony 😀
a vidis, hovorila som ti za tie lyze, ze im mas dat pokoj a relaxovat aj medzi OPU a ET 😉 aby si bola v 100% stave 🙂 🙂
tinka davam ti za pravdu, oddychujem ... moj kolega v kancli ma tu presviedca ze zachvilu budem tehotna ...
ozaj baby kuknite moj albumik, dala som tam fotecku, ako prave vyzeraju moje oplodnene vajicka
baby v inej temicke napisali ze tie moje oplodnene vajicka vyzeraju ako planetky, tak uz nebudu vajicka ale planetky .... mam 7 planetiek, to je mile nie ??? 😵
jééééjda, ja sa normalne neviem na nic v práci sustrediť....uz aby som mala po tom utz 🙂
ahoj labus , luly
kukli ste si moj albumik, prihodila som tam 1 fotku ... co som stiahla z netu ...
Luly lietam po lekároch cele dni od rána ako šialená už týžden . Mám dost zajtra idem už len na rehabku tak si konečne oddýchnem
baby to nazvali planetky .... ze to tak vyzera .. tak mam 7 planetiek 😀 😀 😀 😵 😵 a dufam, ze ich aj 7 zostane 😵 😵 😵 to by som bola prestastna
hihihi, no to je dobre...akurat rozmyslam, ze si vezmem robotu domov a idem sa vyvalit na sedacku .-)
ako sa citis kiki?
a ty co nove luly? mrcha uz prisla?
labus....ahoj, ano zajtra je velmi dolezity den....a som strasne stastna, ze ten ul´tz je hned rano, pretoze asi by som sa uz do poobedia zbláznila 😀
tinka neprišla 🙄 už mi meška 4 dni mrcha jedna 😀 😀 😀 😀
jáááj ale ju nenavidim ........................, už by vobec nemusela prist, tak
a uz si ale jednu po ET mala, nie? a to uz je cas aj na druhu? to ten cas rychlo bezi?
tinka citiim sa dobre, len trosku unavena, nekrvacam akurat zo mna vyteka utros ... ale co uiz vlozkova kultura ...
labus a preco ti tiekli slzicky .... to nie su moje vlastne, to je len obrazok z netu ako vyzeraju 24 hodin po oplodneni

luly nezdrhla som .....len som jedla mandarinku