Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
kiki ... ja som mala taký deň včera a dnes idem do nočnej, tak, len prepínam telku
zuziali viem,aj mna svrbia ruky mam doma 5 testov ,ale bojim sa fakt ako cert 😒 ,ze sa sklamem a dnes je 7 den po et tak mozno ,ze je este skoro nie??
no ved prave,ze 7 den je skoro...nebudem este testovat vydrzim 😠 aj ked si viete predstavit co su to za nervy..stale sa pozorujem uz mi zacina riadne udierat na mozocek 😀 vcera ma bolelo chvilu brucho prsia ,dnes ma zase nic neboli a tak to ide do kolecka do kola ...
sisi ... viem, tá neistota je najhoršia, ale uvidíš, dobre to dopadne, držím palce 😉
dufam aj ja aj ked to je loteria a som pripravena na vsetko 😎 babenky idem dat prat a kukat telku pridem a potom pride manzelik z roboty a budem sa mu venovat 😀 aj tak chudak pocuva ma stale a ma velku trpezlivost
zuzali len oddychuj
sisajojo tak to si viem zivo predstavit ja som to prezivala 2x po IUI, 2x po ET a 1x po KET a ani sa mi nechce ist do martina po vysledok v pondelok, zajtra asi pojdem lyzovat
kuk som tu ahojte 😉
kiki ☹ no čo k tomu dodat 😠 😠 no ale každopádne v pondelok
na krv chod ani nevieš...
sisajo 7 den po ET nieje skoro mne tehotensky test už ukazal //,
no bohužial som to v 4 tt potratila ☹
zuzali 😅 ahoj čuduj sa svete prečo ta boli hlava ved ti dropci
ti mosia dávat inú zaberačku na organizmus 😀 😀 😀 😀
tinuška a ty ako moja????? to je fajn že hcg kleslo, ale aj tak je to
divne,nie?ty tiež nemožeš mat všetko jednoduché,čo? 😀
luly jasne ze idem na krv, utz ale sanca je uz minimalne, akurat sa dohodnem s dr. na dalsom postupe, kedy mozem vypisat dalsiu ziadost
luly3 no to si mi dala chrobaka do hlavy ,este uvidim co povie na to muz pa pa 😅
Sisjo ak si mala predlženu kultiváciu tak to už može byt Luly ju mala - dnes som sa dočítala že embrijko začína tvorit HCG 10den po oplodnení tak si to vypočítaj a rozhodni sa ale upozornujem ta aj na to že každe telo si ho tvorí po svojom tak aj ked nebudu // to ešte neznamená nič len že máš počkat a o dva dni skusit znova bola tu kočka ktorej ukazalo až 17 den // a aj taká ktora mala slebe // na 5 od ET
sisa ja som mala PK ako vravi labus 😉 a ja
aj pravda to že ak ti neukaže namaš nič stratene...
ja som začala testovat od 5 dna a ukazal mi na 7,
a potom som si ho robila každy den 😀 ,jak trubka
haloooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ahoj kočky uplne v pohode užívam si to ako sa dá čítam,pozerám telku a polihujem noooooo pre mna čo mám stále doma kopec práce je to riadna zmena 😀 😀 😀 večer sa ideme trošku prejst a snažím sa nepozorovat aj tak ako som sisi písala je všetko ešte utroš tak sa nebudem rozladovat
Luly ,Kiki ste zlate že na mna myslíte moc vás pozdravujem
kiki ahoj 😉 sem ked pridem nikoho tu nieje a nerevem 😝
labus moja pekne sa opatrujte 😉
tinuš a ty ako dnes si o sebe nedala vobec vediet,ako sa maš
no ahojte musela som nakuknut a nedalo mi to vam to nenapisat,ze jasne co sa dalo cakat ..testla som ,lebo som nevydrzala a co tam bolo??co?? 😠 ..bola jedna ciara ako vysita 😖 ..aj som to tusila,ale potom som si citala co ste pisali dalej tak mi trochu odlahlo ..ja som nemala PK mne vkaladali emryjka o 2 dni po OPU..teraz budem uz poslusna a vydrzim.. 😠
sisa nevadí nič si s toho nerob su babulky ktorym ani na
10 den nevyšiel test a krv bola pozitívna ak nemaž bmrchu tak
si na dobrej ceste 😉
Sisi fakt si z toho nič nerob tento test ber tak ako by nebol a nedaj sa rozhodit jasnéééééééééééééééé 😉
jasne labus,uz som aj na to zabudla 🙄 ,vies ale aj moj muz to ti je take pokusenie,ze aby som skusila v nedelu hovori
tak skus a hlavne sa neboj a ber test z rezervou pokial nedojde mrcha je všetko o.k. a test ber len ako zábavku 😉 nedaj sa ním rozladit

kiki ... prepáč, reagovala som na predchádzajúce príspevky, na ten dnešný už platilo to do kelu ☹