Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
baby momentalne asi prezivame kazda jedna co kejla 🙂 🙂 🙂 ale urcitte to bude stat za to
no doriti!!!!!!!! Kejla, to nieeeeeeeeeeeeeeeee! boze preco? revem ako sprosta 😢 😢 😢 😢 😢
ja som tomu tak strasne verila moja!
tak mi je to luuuto, ale teraz ti ziadne nase slova nepomozu, strasne ma to mrzi a je to nespravodlive! 🤐 🤐 🤐
ja uz ani sebe neverim, ani za mak! toto uz co je! nikomu to tu este nevyslo z nas!!
kejla to ma fakt mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ale drzkaj sa a nevzdavaj to moja
ja sa nato možem vykašlat ženy čo vyhadzujú deti s okna alebo do popelnice
.........................., tých boh obdarí a nás čo po tom túžime nás ignoruje ☹
endzi30 okamzite prestan z takymi porazeneckymi recami a hned.musis moja verit
endzi 😅 treba verit mosíš verit lebo ked neveríš tak to je zlé.....,
keilinke to vyjde na kete uvidííííííííííííííííííííííííííš
ja viem BM, ale voobec mi to nejde!! ja som to brala ako hotovu vec s Kejlou, ved tolko negativnych sprav tu bolo doteraz, tak to co akoze je??
endziiiiiiiiiii ... nesmieš to vzdať, ty za to predsa nemôžeš, je to veľmi zlé, ale my musíme ísť ďalej aj Kejla to určite chápe
luly, kejla nema mrazaciky ☹
a ja ci verim neverim, je jedno uz teraz, bud tam hrasok je zakusnuty uz alebo je uz niekde daaaleko odo mna 😒
Kejli - je mi to veeeelmi luto dievca 😢 no ved este nestracaj hlavu, pojdes este raz na krvicku 😅 Je mi to fakt veeelmi luto.
Endzi - hore hlavu, lebo ma z vas porazi, co ja mam robit, mne ich tam dnes dali a ja tiez nemam bohvieake dobre pocity 😖 no vydrz, uz niekto musi mat pozit tehu test 😠

asi nie endzi ja sa vytesujem stale ja beriem zivot tak ako ide 😀 😀 😀