Stimulka od októbra 2008
Kejla, zuzali, efik, endzi ,labus, dior, dicinka, lubkaeck, vika34, V555 ..... pokracujeme, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa 😵
silvi určite si dostala správu pre svojho lekára tam je všetko popísané čo ti robili
kočky ja idem buvat tak vám prajem DN
idem hodiť sprchu, a potom ponaháňať utroš 😀
prajem vám dámy krásne sníčky 🙂
ozvem sa zajtra večer, lebo som v práci 😉
papa 😵 😵 😵
Caute, zdravim Vas vsetky, tie, co som na MK stretla, aj tie, co som este nestretla. Chcem vam len povedat, ze vam vsetkym velmi, velmi drzim palce a myslim na vas. Nestiham velmi pisat, ale citam pravidelne, takze som v obraze. Teraz obdivujem Kejlu, ako to uzasne zvlada. Hlavne sa nevzdavaj, presne na tej babe, ktora sa snazi uz 15 rokov a teraz sa to KONECNE podarilo, vidno, ze to ide. Este raz drzim palce vsetkym. DN
baby ja mám prvúúúúúúúúúúúú zasebou ale štípal davala som ho do brucha a
predtým do ramena vtedy neštípal ažtak tak teraz neviem či som urobila dobre 😀 😀
ale vydržím
kikina tu hovorí o nejakom výtaztve 😀 ale to ešte netuší akého má protivníka 😝 😝 😝
kika prvá stááááááááááááááááááááááávka
stavím na 31.11.2008 že pozitívne testy budeme mat obidve 😝 😀 😝
som vás dočítala 😅 😅 😅 😅
a asi všetky krásne chrníte tak prajem DN 😀 😀 a pekne snííííííííííííčky
kejla ..preco sa hlasis na imunologiu a genetiku do prahy, kedju robia aj v martine aj v blave a aj v ziline, preco mas ist do prahy ?
luly ... 😀 😀 😀 to by bolo super , ale vcera som ti dala sancu , MM mi zaspal takze z fromtalnehoutoku na moje vajicko nebolo nic ... ale dnes to bude zase vacsia kvalitka .... uz nech sa tie tvoje injekcie trasu od strachu ze budu porazene 😀 😀
ozaj zabudla som dobre rano lebo tu odpisujem priebezne poznamky
given vitaj medzi nami mohla by si sa niekedy aj zapojit a do profilu si daj kedy zacinas so stimulkou 😀
baby tak ktora ma dnes bude obstastnovat svojou pritomnostou aby mi to tu rychlejsie ubehlo
kikina samy samucicke a ako vidim momentalne pracujeme same na tom aby sa tato temicka rozvijala dalej a stranky pribudali
endzi,kejla a ostatne uz je kopa hodin nemate co vyspavat hore ho lebo vas prideme osobne s kikinu zobudit 😀
BM pis zatial na icq, lebo aby som nemusela stale vytahovat konika na obrazovku, keby sem nahodou niekto prisiel

hovorím, že s počtom sme nemali problémy ani pri IUI, len pohyblivosť bola B